Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ucuz chopper tavsiyeleriniz

REKLAM ALANI
    strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çin malı olmayan sadece keeway sanırım macar malı bence çinden iyidir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tiger800
    evet arakdasim regali hosuma gitti acıkcası ama 125cc bu ne dersiniz arkadaslar 125 olur mu yoksa 250lilere bakmaya devam mı edeyim??

sen bilirsin dostum ama o motor temiz bi 125liktir bütçene uygun o temizlikte bi 250 bulabilirsen onu al seçim senin bizden bu kadar?

Motosikleti
    tiger800
    bugun bi motor tamircisine gittim ve adama regal alsam ve bozsam tamir ve yedek parcada sıkıntı yasarmıyım dedim
    adamın cevabi komik oldu
    -istersen dugati al. hallederiz
    :D kararimi rr250den yana kullanacam arkadaslar
    kısa bi zamanda alirim insallah
    hayirli haberleri ilk size verecem onerileriniz icin herkese tesekkurler

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    karadenizdesin ve 200 km yol yapmak istiyosun çift silindir 250cc bi cruiser motor güç için yeterli olabilir ama bu sefer motorun dğeilde sen yorulursun,

mct 250 yle sürekli edirne istanbul gidiyodum, 200km ortalama, ve inan oturuş pozisyonundan dolayı çok rahatsız oluyodum ve yolda ayaklarımı koyabileceğim yeri sürekli değiştiriyodum ve bel ve sırt kısmım agrıyordu,
    alabileceğin motor çift silindir çift karbüratör olacagın yakıt olarak ortalama 100kmde 5,5 - 7 lt civarı yakıt tüketirsin bana sorarsan ne yap et al bi sıfır honda cbf 150 üzerine binip biraz kullanınca ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaksın,

+ larını yazıyım istersen
    honda kalitesi ve sorunsuzlugu
    rahat sürüş pozisyonu ve süspansiyon
    yakıt ekonomisi
    ucuz yedek parça ve bulunabilir parça(kuryecilerde tercih ettiği için)
    3000 lira 2.el motora verip 300 - 500 alım satım yapıcagına bunu al 3400+150 plaka ve kafanda soru işareti kalmaz öldüremezsin makinayı zaten, Ne alırsan al Şimdiden hayırlısı olsun yaza dogru bende bitane alıcam sandıktan ben açıcam

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı engineng adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -istersen dugati al. hallederiz
    Zaten şimdiye kadar , bu motordan anlamam yapamam diyen teknik servise daha denk gelmedim. Ancak burada karadeniz insanının pratik zekasınıda düşünürsek , umarım bu servis sizi üzmez.

Aşadaki linki okunuyunuz. eğer teknik servisiniz aynı lafları söylemeye başlarsa koşar adım servisten ayrılınız.

http://www.motosiklet.net/forum/fayd...kitapcigi.html

Regal iyi bir makinadir. dağ ,tepe, yağmur çamur demeden ,her nereye gitmek isterseniz sizi götürür.

Yanlız , Regalin 3 zayıf noktası vardır. ilki elektrik tertibatı . rastgele sis farı, xenon ve görüntü olsun aydınlatma takmayın. aküyü yersiniz. takacağınız toplam lamba gücü 55 watt ı geçmeyecek.

ikincisi , ardçı koltuğu rahatsızdır. uzun yolda minder takviyesi veya daha iyisi yeniden bir döşemeciye yaptırmanız gerekir.tek kullanacaksanız sorun yok.

Üçüncüsü üzerinde bulunan kenda marka orjinal lastik çok patinaja düşer.eğer üzerinde kenda olan bir regal alırsanız , arka lastiği acilen değiştirmeniz tavsiye olunur. ( dunlop en iyisidir )

hadi bir tane daha yazayım eğer kırmızı bir regal alırsanız. bilmeyenler harley davidson zannetiği için ikide bir yolunuzu kesip sorular sorar.

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    özellikle chopper alacaksanız, chopper espirisi (ruhu) motorunun V motor olmasındandır..bu tartışmaya açık değildir..regal sesi sanki kocaman boruya üflüyormuşsun gibi çıkıyor, tok bir sesi yok,muhtemele eksozdan ama yine de yok. bisan roadstarı araştır,2000/3000 arasında alabileceğin en uygun chopper odur..gerisi ya çirkin ya da gerçekten kötü taklit..

http://www.sahibinden.com/memurdan_b...XQQdisplayitem
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Motosikleti
    tiger800
    arakdaslar
    exile arkadasimiz haklımi eger oyleyse ben baska bisey alayim cunku
    benim 2006opel combo 1.3cdti arabam 4.8lt yakıyor
    arabamdan fazla yakan motoru ben suremem ki nedir arakdaslar yakıt sarfiyatı

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    10 kuruş yakıyor bisan,bu miktar 100le gitsen de 40la gitsen de çok oynamıyor..istanbulda bir yerden bir yere gitmek için ideal örneğin.otobüs daha pahalı oluyor.
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Alıntı engineng adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakdaslar
    exile arkadasimiz haklımi eger oyleyse ben baska bisey alayim cunku
    benim 2006opel combo 1.3cdti arabam 4.8lt yakıyor
    arabamdan fazla yakan motoru ben suremem ki nedir arakdaslar yakıt sarfiyatı
    benim regal kullanım şekline göre 8-11 kuruş yakıyor kmde,hesabı sen yap artık

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Marka:Dadyw 250 (Regal Raptor)
    250 cc
    Vites: manuel
    kullanım şekli: Spor (devirli)
    trafik durumu :karışık
    en son tüketilen yakıt miktarı: ( 100 ) km/ 5.95 lt
    95 Oktan
    1 senedir denemediğim şey kalmadı çok yakmasının sebebini bulamadım

Kanuni Seyhan 250 C- Çift silindir
    Şehiriçi 7,1lt / 100km - kullanım normal
    Şehirdışı 4,6lt / 100km - kullanım 5.vites gaz son haddi. 100-120km hız
    Çok fazla çookk :(
    Gerçek Yakıt tüketim değerleri

katip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendi motorum diye söylemiyorum ama Salcano sm250'ye de bir bak derim. 8500 km yaptım ve şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Sesi de harika...

Regal Raptor biraz daha pahalı ama su soğutmalı sonuçta.. Sen bilirsin nihayet.
    Motorları maviliklere süreceğiz.

Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Now the world is gone. Im just one.

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende caracal ile tiger arasında kaldım ikiside çok güzel uzun yol yapmayı seviyorum şimdiye kadar arabamla yaptım bu aralar bir meraktır sardı motorlarıda görünce hayranlıkla okudum yazıları maddi anlamda 3000 tl arıyorum aslında belki 4000 tl ye zorlayabilirim tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. bu arada yeniyim ben :) . bursadan. sevgiler.

Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle raptor için yazılan bu benzin tüketimi külliyen yalandır arkadaşlar bu yazının geldiği topicede yazdım görüşlerimi asla bu kadar çok yaktığına tanık olmadım istediğiniz kadar sport kullanın im-kan-sız

Alıntı ce10ce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende caracal ile tiger arasında kaldım ikiside çok güzel uzun yol yapmayı seviyorum şimdiye kadar arabamla yaptım bu aralar bir meraktır sardı motorlarıda görünce hayranlıkla okudum yazıları maddi anlamda 3000 tl arıyorum aslında belki 4000 tl ye zorlayabilirim tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. bu arada yeniyim ben . bursadan. sevgiler.
    hoşgeldin kardeşim kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

motosiklet seçimine gelince forumda beğendiğin modellerle ilgili arama yaparsan herşeye ulaşabilirsin ayrıca kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır caracalıda tigerıda kullanmadım ama regali tavsiye edebilirim elindeki parayla çok temiz regal bulabilirsin hayırlısı olsun senin için

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle raptor için yazılan bu benzin tüketimi külliyen yalandır arkadaşlar bu yazının geldiği topicede yazdım görüşlerimi asla bu kadar çok yaktığına tanık olmadım istediğiniz kadar sport kullanın im-kan-sız

hoşgeldin kardeşim kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

motosiklet seçimine gelince forumda beğendiğin modellerle ilgili arama yaparsan herşeye ulaşabilirsin ayrıca kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır caracalıda tigerıda kullanmadım ama regali tavsiye edebilirim elindeki parayla çok temiz regal bulabilirsin hayırlısı olsun senin için

öyle diyosan öyledir abi peki hiç 2 kişi ve çantalarla yolda 4 litrenin altına düştünmü?

öyle diyosan öyledir abi peki hiç 2 kişi ve çantalarla yolda 4 litrenin altına düştünmü?
    ilk olarak şunu söyliyim ben süper benzin kullanıyorum süper daha geç yandığı için hem motorun ömrüne yararlı hemde daha az yakıt tüketiyosunuz

ikinci olarakda sorduğun soruya gelince hiç çantalar dolu ve artçılı denemedim ama çantalar boş sadece artçılı bikaç denemem oldu ondada sana söyleyebileceğim en fazla 3.5 litre ama dolu çantayla bilemiyorum henüz

Motosikleti
    Honda CBF 150
    garip süper benzin kaldımı bilmiyorum, kurşunsuz ve 98 oktan var biliyorum ben

garip süper benzin kaldımı bilmiyorum, kurşunsuz ve 98 oktan var biliyorum ben
    bplerde var sanırım sadece burda sadece bi yerde var benim bildiğim yolumun üstünde hep ordan alıyorum ve gayette memnunum

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)