1 Yılda 20.000 km.
Hey maşallah
Nice kazasız belasız yıllara inşallah.
1 Yılda 20.000 km.
Hey maşallah
Nice kazasız belasız yıllara inşallah.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ohhooo daha 1 yaşındaymış daha nice km lere
nice kilometrelere benim mz 98 model sıfır almıştım daha 15 000 km yapabildim iyi yapmışın o kadar yolu
müzisyen agırsiklet şampiyon
maşşallah nazar değmesin sende benim gibi çok km yapmışsın bende 1.5 yılda cbf le 28.000 km yapmıştım nice km lere
Mötör hiç durmamış anlaşılan günde ortalama 60 km yapmış Nice km.lere
bravo kardeşim hiç durmamışsın nice mutlu km lere
iyiki doğdun dylan iyki doğdun iyki doğdun iyki doğdun dylan
daha nıce 22000 lere.ALI 100.000km yı devırıcem demıstın,kararlısın bunda.kazasız surusler.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
Benimkide mart 13 te 1 yaşına girecek km sini söylemek istemiyorum..
Çok teşekkür ederim. Amin Allah hepimizi kazalardan korusun.
Amin Teşekkür ederim
Ne demek Erol Ben teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübeler paylaştıkça anlam kazanır.
Motosiklete de aşağı yukarı 1 yıldır biniyorum. Daha önce motor gördüğümde benim için hiç bir anlam ifade etmezdi ama şimdi diyorumki ;
-Rüzgarı yüzümde hissettiğim sürece varım - ;=)
Nazar bocuğu jesti için çok teşekkür ederim. ;) Çok anlamlı gerçekten. Elbette bende bir gün beraber yol yapmak isterim. Görüşmek ümidi ile.
Merhaba 22.000 km boyunca motorum hiç üzmedi. Dediğim gibi herhangi bir arızası olmadı standart 4000 bakımlarını yaptırdım ve her 2000km de birde yağını değiştirdim. Gerek performansı gerek rahatı oldukça yerinde. Her türlü yol koşullarına gelen dylan'ın yeri bambaşkaymış gerçekten.
hatta maşallah öyleki bugune kadar neredeyse motoru çalıştırmak için 2.kez bile marşa basmadım diyebilirim. Allah herkesin gönlündeki motoru nasip etsin.
Merak ediyorsan Müzik : Enya -Dreams
Sağolun çok teşekkür ederim hedefim 22.000 x 10
Böyle hissetmen normal Dylan motordan ötesi bişey :p Şaka bir yana ama dylanla biraz zaman geçirdiğinde aranda bir bağ oluyor. Dylan'ını satan arkadaşlarım gerçekten pişman ve cc küçültme pahasına dylan'a geri dönmek istiyorlar.
Plakayı hiç sormayın :p
Bugun temizledim ve yağını değiştirdim işte onun için en iyi pasta bu
Motor aşkı arkadaşlar. Üzerinden inesim gelmiyor. Birde ekonomik, sorunsuz ve her yola gelebileek bir motor olunca bu hisler dahada artıyor.
uzun yolda gaz kesmeden 120-130km hızla sorunsuzca gidebiliyorsunuz
Dağlara tepelere çıkabililiyorsunuz
Şehir içi kıvraklığı ani hızlanması ve kaymayan kombine frenleri...
Üstelik 9 litre ile en az 320km yol yapabiliyorsunuz.
Sizede maşallah hiç fena bir rakam değil.
hehe kaza yaptığım zamanlarda vakit kaybetmeseydim 25.000'i de geçerdim.
Benim asıl hedefim 199.999km yi devirmek. Çünki bu km den sonra sayaç sıfırlanıyor Sonrada motor yeniden -sıfır km- oluyor
..ve cevap yazamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Motor sevgisi ve kardeşliği bambaşka...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
vayy bee Allahd aha uzun ömür versin hem motora hem sana
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
daha nice kilometlere yüzün hep güleç,başın hep dik ve sağlıkla ve ve ve tabiki kazasız belasız binersin inşallah.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
cok okuyan deıl cok gezen bılrı tekerine tas gelmesin nice yıllara dıyorum dylanına sana da
İstikbal Göklerdeyse özgürlük kesinlikle iki tekerdedir
Vallahi bravo be kardeşim. Ben motosikletimi sürekli kullanıp işe bile onunla gidip gelmeme rağmen 2005 model makina ile henüz 20000 km. yapabildim. Galiba sen geceleri de uyumadan gezdin. Motoruna maşallah. İnşallah kazasız belasız daha nice 20000 km. ler yaparsın.
mutlu yıllar diyelim nice senelere.birde akşamlarıda motor üstündemi uyuyorsun bir senede ne bu km.vay be
inşallah uzun yıllar kullanırsın...10 . yaşınıda senin altında geçirir..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)