Egzostumda hafif Çıkırtı?
Reklamlar
-
Hayırlı aksamlar.Sizlere bir maruzatımı bildireceğim.
125cc motorum suan henüz 1400km de.Bu dikkatimi çeken egzost içinde sanki taş,misket vs. bir cisim varmış gibi içinde sallanıyor.Egzostu hafif şekilde tokatlıyorum aynı ses gaz veriyorum hiç bir ses yok her sey normal sete veya cukura denk gelsin hep içinde cisim sallanıyor.Bunu bana anlatabilecek var mı?Egzostun içinde ne vardır?İç yapısı nasıldır?Tamir olur mu?Kendim yapabilirmiyim?
Dış yapısı bu şekilde!
Reklamlar
-
egsozun içinde öyle düşecek gewşeyecek mekanik bi zımbırtı yok, susturucu, elyaf ve gazın dolaşacağı kanallar odacıklar war bildiğim kadarıyla, basit bi yapı yani. minik bi taş sıçramış olabilir, yda nemle taşlaşmış bi kurum topağı olabilir bence. söküp bi salla, inşallah yere pıt diye bi taş düşsün içinden, mutlu ol
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
susturuculardan biri kopmuştur az bişey.
fazla takma kafana bence
-
KUVVETMİRA Arkadaşımın düşüncesine yakın bir tahminim var.Komşunun çocukları sürekli bizim bahcede oynuyorlar.Acaba diyorum onlar egzosttan içeri zulumluk yapıpta taş mı attılar diye şüphelendim.Zararı olmaz diyorsanız şimdilik kalsın ama egzosta resimde göründüğü gibi egzosta borusu aşağıa doğru meğilli mazallah motorun içine gitme ihtimali olmasın ben biraz pinpirikli kişiliğe sahibimdir.Her neyse her kısmet iş olacağına varır.
-
zararı olmaz diyemem, psikolojiyi çökerten bi durumdur o ufak tıkırtılar şıkırtılar zırıltılar çözmeye bak o işi, rahat uyu :D
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
garantin varsa kafana takmana gerek yok garantiden degiştirirsin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)