ya adamda bizim uyeyse ve okuyorsa
sanmam xD
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
kesinlikle cinlik yapmaya, lafı dolandırmaya gerek yok ki..motoru beğendiysen alabileceğin son fiyatı söylersin,satıcıya da uyarsa hayırlısıyla bu iş olur.
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Arkadaş Edirne'de oturuyor ve motoru Edirne'den almayacakmışl bir arkadaş burgazdayım demiş eğer yakınsa yardım ederim bende Babaeski'de oturuyorum eğer bu civardaysa bende yanına gidebilirim dedim.
Katılıyorum birde cinlik yapalım derken taklaya gelmek var umarım temiz motordurda hayırlısı ile alır.
Motoru aldim detaylari 1 2 saat sonra anlatirim
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kardeşim.profilini değiştir istersen bir gün burada cbf yazıcak yazmasın artık
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullan deteyları bekliyoruz.
Telefondan griyorum yoldayim
Haydi hayırlısı ayrıntılı bilgi istiyoruz; kaça aldın, noter satışı yaptınızmı?, para olayını nasıl hallettiniz?
evet arkadaşlar geldim motoru 2.750 aldım fakat motoru 27 sında sonra kısmetse noter satısını ruhsat işlerini halldicem motoru 2.700 e anlaştık edirneye getirme parası plaka işlemleri yapmak için filan bana yardımcı olcağandan 50 lirada öyle verdim. fotosu var makine gerçekten çok temiz bayidekinden farksız 100 ytl kapora bıraktım
Hadi hayırlı olsun senin adına cok sevindim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
teşekkür ederim şuanda sadece kapora verdim ay sonunda Kısmetse motoru getireceğim
Hadi hayırlısı olsun kardeşim ..
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
saolun tesekkür ederim fotodan nasıl gözüküyor motor
Çok temizmiş gerçekten motosikletin. Hiç kullanılmamış gibi duruyor. Tekrar hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)