Arkadaşlar şöyle dedelerimizin bindigi iki zamanlı 50 cc lik bir mobilet toplasak ortalama kaça mal olur acaba böyle bir şey yapmayı düşünüyorum ne dersiniz
Arkadaşlar şöyle dedelerimizin bindigi iki zamanlı 50 cc lik bir mobilet toplasak ortalama kaça mal olur acaba böyle bir şey yapmayı düşünüyorum ne dersiniz
Neden ki ? heves falan mı var ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
nasıl ve ne şekılde toplamak istedine bağlı 1000 tl ye falan iyi bişey çıkar
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ona plaka takamazsın
Orgazma Dudak Büktürür
fulll farklı yaparsan 1000tl bulur.ama surmesı tarıf edılmez edılemez.baska bısey demıyorum.
MOTOR bence bır hastalıktır.
1000tl ye güzel bişeyler yapıyorlar diye duydum.
Deden kalma eski bir mobilet var çalışırı durumda ama parçaların çogu dökük hatta bazıları telle tuturulmuş onun tekerlekleri frenleri motorunu falan hepsini degiştiricem ama plaka hakkında bir şey bilmiyordum
motorun plakası ve ruhsatı varsa sorun olmaz,değiştireceğin parça komple motor olmayacağı içinfazla para tutmaz,ruhsatta yazan motor rengi ne ise o renk boyatırsın,karburatör,piston,segman,bobin,buji,600 tl yi geçmez ama git o fiyata daha güzel bir motor alırsın
abi plakalı olursa daha iyi olur senin için polisle derdin olur sonra plakan yoksa
MuraD THSDLN
Bencede o kadar para harcayacağına sat onuda kaç verirlerse al 2. el birşey.
Ama içinde heves varsa yaptır kolay gelsin.
arkadaşın vardı bitane ramzey mobilet tipi 300 ytl masraf etti motora motor şu anda 130+ yapıoyor ybr lerle kafa kafa ya gidiyo ama plakası olduğundan sen plaka olmadan yaparsan para yı boşver o motora verdiğin emeğe yazık olur
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
abi bisan sıfır kilometre binbeşyüz lira hiç uğraşma ondan al
1000 tl çok tutuyomuş :D bizim odaki çocuklar full toplamıştı 200tl ye zaten az bir şey olursa zevk için ugraşıcaktım hem teknik açıdan da biraz kendimi geliştiriyim diye ama pahalıymış yaf :S
1000 tL ye sıfırını alırsın ;)
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)