Motorcuların Yüz Karaları
Reklamlar
-
http://www.youtube.com/watch?v=qXaYE4c_6CE
Evet arkadaşlar bunlar kendilerine motorcu diyorlar ve motora karşı zaten önyargısı olan halkın bu duygusunu ısrarlar pekiştiriyorlar 150km de kafalarında kask bile yokken dengesiz bir şekilde motor sürüyorlar ve bırakın kendi hayatlarını çevrelerindeki herkesin hayatını tehlikeye atıyorlar adeta bir serseri kurşun gibiler aman dikkat edin bunlara
Videoyu ktunnel gibi siteleren girerek izleyebilrsiniz malum youtube ülkemizde yasaklı
Reklamlar
-
Sonra motorlara ne gözle bakılıyor aileler izin vermiyorlar şeytan işi diyorlar yazık hepsi böyleler yüzünden:(
-
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
150km de bişeymi kasksız tamgaz hayabusa kullananı gördüm tam bir çılgınlık
-
onlar tek tek temizleniyorlar zaten kazalarla.yazık yani.
-
Bune ya fırıncı küreği gibi yatmışlar motora pantalonlar çorap içi filan.
Şaka maka aerodinamik olayını çözmüşler...
-
-
bunlarda denge falan da yok direk uzanıyorlar motora üstüne üstlük bide ayak çırpan dengesizleri var :D
-
-
bunlar ölmek için yer arayanlar
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Kafasında kask olmaması maddi açıdan değil.Zira üzerindeki mont 10 tane kask alacak fiyatta.Giyiyor çünkü mont adamı cool gösteriyor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Kafasında kask olmaması maddi açıdan değil.Zira üzerindeki mont 10 tane kask alacak fiyatta.Giyiyor çünkü mont adamı cool gösteriyor.
Bende şaka demiştim zaten onun kaskı zaten benim alacağım motorun yarı fiyatıdır.
Motordan o süratte düştüğünde ben görürüm onun coolluğunu yazık günah.
-
Allah akıl fikir versin ...
-
-
Yahu biri bana anlatsin nasil kasksiz gidiyonuz 70 dediginde vallada billada gozumu acamiyom ben ki motor kullanmak soyle dursun ya nasil 70 ustunde hiz yapabiliyosunuz? birisi anlatsin ilmini nolur yaw.hayir gercekden kullaniyim dedim oölmuyo
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Sizin gözlerinizde var demekki problem gözlük takın dermişim.
Bence ne gerek var kullanma abi tak kafana kaskını kimseye imrenme;)
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
kaskı olmadığından değil kaskı giymedi bi başka arkadaşını yetişmek için giyecek zamanı olmadı uyarılarımıza rağmen çıktı yola allaha şükür hiçbişey olmadı
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Yahu biri bana anlatsin nasil kasksiz gidiyonuz 70 dediginde vallada billada gozumu acamiyom ben ki motor kullanmak soyle dursun ya nasil 70 ustunde hiz yapabiliyosunuz? birisi anlatsin ilmini nolur yaw.hayir gercekden kullaniyim dedim oölmuyo
asıl ben.. biraz rüzgar yedim mi baş ağrısından çıldıracak gibi oluyorum gece.. gerçi içi bu kadar boşsa ağrı yapar diye giymeye de gerek yok kendilerince haklılarda..
-
adrenalini seviyolar ama bi kaza sonunda o hormonu salgılayabiliceklermi merak ediyorum
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
ben yazın köye giderken sinek sürüsüne dalmıştım vizör berbat olmuştu hızımda 90 filandı vizörü açıp yoluma devam ettim ama gözlük lerim vardı ondan olabilir ama bilemem sorun sizdede olabilir
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)