aboooooooooooooooooooooooooowww köfteci
aboooooooooooooooooooooooooowww köfteci
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
o nasıl bısey borazana benzıyor egzosa deıl
Ses olarak çok qüzel bnce ayrıca böyle bi egzozum olsa , bende takar dolaşırdım.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
gereksiz. motora yazık ya para fazla geliyor elemanlara. ayrıca havayı kirletiyorlar.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
biri gazı veriyo biri cikleyle benzin pompalıyo yanmayan zengin yakıt karışımıda egzostta tutuşuyo, uğraşmak bile gereksiz ,saçma bi şey olmuş ama adamların bu tip gereksiz işlere uygun vakti var demekki değerlendirsinler.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
rahatsız bu millet uğraştıkları şeye bak. ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
abooooooo o nekinem...........
::evil::
way be ne diyelim
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kıçından ateş çıkartmak diye buna derim ben
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
anca ates oda sistemlı olmus yanı motorla alakası olmayan bısey puskurtme sıstemıyle bu cok kolay ama kotu durmus guzelım motorda o huni gibi egzozlar :D trafık polıslerı o egzozlara patatesı tıkarlar yakında :D:D
ne özelliği varmı ben anlamaım tamamen hayvanlık bu adamlar yapmış değil hayvanlar yapmış ehe
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
şeklini bozmuş hiç yakışmamış
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
ben asıl artçıyı merak ediorm :D nası qidio orda :D
o ne yaaa o makina egzozun ağırlığıyla tekere kalkaryaptıran adamın aklına yaniim
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Biri gaz veriyor, biri pompalıyor, motor ne yapsın, ver yansın etmiş...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
OHAAnnesburg Lü kardeşLer yine yapmışLar :p
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)