Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu Gilerayı kaç paraya toplarım arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Arkadaşlar bi abimizde Gilera Runner 180 SP var resimlerde görülen motor bana çok komik bir paraya veriyor 2000 model 28000 km de, ama bunu eski haline getirmem ne kadar'a patlar rengini tamamen kendi istediğimie göre boyatmayı düşünüyorum fosforlu boyalar cantlar falan,kırık parçaları var ve motor kitlemiş bir arkadaşına vermiş yağsız bırakmış sonuç stop tabi fiyat araştırması yapıyorum kullanan arkadaşlar bi el atsın bakalım sizlerinde yardımıyla ne kadar para'ya eski haline gelicek yardımlarınızı bekliyorum resimlere bakarak değerlendirin.Hepinize teşekkür ederim.Çok para tutarsa vaz geçerim haa

Yardım bekliyorum arkadaşlar
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bulaşma kardeş O paraya yenisini alırsın vallahi
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulaşma kardeş O paraya yenisini alırsın vallahi
    aynen katılıyorum. uğraştığına değmez. bitmiş o bitmiş

Motosikleti
    Çekik gözlü 125'Lik:D(mondial Mt)
    bence motoru bi yıkatıp resmini çek bu halde bişey diemiyorumama bencede bulaşma buna harcıycaan parayla çok rahat 2. elini alırsınama aynı motorun kazalısını bulabilirsen onun motoru söküp buna takıp öle bişeylerde yapabilirsin
    scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:

[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Daha önce bu kasa runner kullanmış ve yurtdışından birçok parça getirmiş birisi olarak bencede hiç uğraşma, motor kilitlenmese toplanır diyecektim ama motor masraflı, bunun yanında varyatör, debriyaj ne alemde muamma, şanzımandan yağ kaçırmış o bile ayrı masraf büyük ihtimal keçe bitmiş...herneyse bu motorun sana maliyeti 1500-2000TL tutar, bu fiyata yürüyenini bul daha iyi 2000'e yürürünü al, az masrafla bundan iyi olur...
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    eskiden yeni olmazz
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce bu kasa runner kullanmış ve yurtdışından birçok parça getirmiş birisi olarak bencede hiç uğraşma, motor kilitlenmese toplanır diyecektim ama motor masraflı, bunun yanında varyatör, debriyaj ne alemde muamma, şanzımandan yağ kaçırmış o bile ayrı masraf büyük ihtimal keçe bitmiş...herneyse bu motorun sana maliyeti 1500-2000TL tutar, bu fiyata yürüyenini bul daha iyi 2000'e yürürünü al, az masrafla bundan iyi olur...
    Teşekkürler arkadaşlar benim motorum zaten scooter'ın kralı Aprilia ama ben belkide çok fazla uğraşmadan toparlarım dedim ama yazık etmişler güzelim motora bana bunu 150 liraya al götür dedi alayım almasına ama 200 notere 200 plakaya 100 vizeye 25 sigorta daha dokunmadan 700 lira kaçtı bile kaldıki daha motor açılmadı en azından motor kitlememiş olsa alınabilirdi,neyse artık onu hiç rahatsız etmeden bırakalım uyusun son uykusunda
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Motosikleti
    O paraya alınır ama parça yapılır, alım satımıda geç, vergi borcu var mı? vs...Motorunu sıfır parçalarla toplasan rahat 1000YTL gider, daha bunun aktarması vs hiç bulaşmamakla iyi yapmışsın....Ama temizini bulursan kaçırma, bende vardı malossi motor kitli,debriyajlı,varyatörlü vs...inan motoru tutamıyordum 0-100:5sn idi, iyi para verdiler sattım gpr aldım, hala daha özlerim kendisini

Motosikleti
    O paraya alınır ama parça yapılır, alım satımıda geç, vergi borcu var mı? vs...Motorunu sıfır parçalarla toplasan rahat 1000YTL gider, daha bunun aktarması vs hiç bulaşmamakla iyi yapmışsın....Ama temizini bulursan kaçırma, bende vardı malossi motor kitli,debriyajlı,varyatörlü vs...inan motoru tutamıyordum 0-100:5sn idi, iyi para verdiler sattım gpr aldım, hala daha özlerim kendisini

Motor tamircisi arkadaşımı aradım o da senin söylediğinin aynısını dedi bana,motor kitlemese alınır dedi onu komple dağıtmadan masrafını bilemessin ama 1000 lira kesin gider geriside sana süpriz olur dedi benim amacım onu istediğim renklere boyamak ve modifiye etmekti ama çok pahalıya gelir bu şekilde ben bahçede görünce yemin ederim acıdım atmışlar bi köşeye yağmurun altında kuşlar tavuklar üzerinde yazık millet onu almak için neler den fedakarlık eder adamın hiç umrunda değilmiş,vergi borcunu sormuşsun 2 yıldır ödenmemiş bu şekilde bu makineyi kimse almaz.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Motosikleti
    Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor tamircisi arkadaşımı aradım o da senin söylediğinin aynısını dedi bana,motor kitlemese alınır dedi onu komple dağıtmadan masrafını bilemessin ama 1000 lira kesin gider geriside sana süpriz olur dedi benim amacım onu istediğim renklere boyamak ve modifiye etmekti ama çok pahalıya gelir bu şekilde ben bahçede görünce yemin ederim acıdım atmışlar bi köşeye yağmurun altında kuşlar tavuklar üzerinde yazık millet onu almak için neler den fedakarlık eder adamın hiç umrunda değilmiş,vergi borcunu sormuşsun 2 yıldır ödenmemiş bu şekilde bu makineyi kimse almaz.
    Benimde görünce içim cız etti, yazık etmişler, anlamayan almasın bu motoru gitsin çinli alsın binsin, çalışsa idi gerçekten üzerinden inmek istemeyeceğin efsane bir motorun olacaktı, hayırlısı artık...Ama 150TL'ye motorcular bunu kapar!

Motosikleti
    Benimde görünce içim cız etti, yazık etmişler, anlamayan almasın bu motoru gitsin çinli alsın binsin, çalışsa idi gerçekten üzerinden inmek istemeyeceğin efsane bir motorun olacaktı, hayırlısı artık...Ama 150TL'ye motorcular bunu kapar!
    Bencede en azından motoru parçalar ve onları kullanır bisiklet fiyatına,neden almasınki,ama satan kişi borcunu ödemeden perte asla ayıramaz yani alacağı para vergi borcuna yetmez aslında alıcaksın ve işe yarar parçalarını temizleyip boyayıp satacaksın ancak bu şekilde olur örnek jantlarını amörtisörlerini vs vs.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    parça arayan arkadaşların ihtiyacını görür.sahibi parça parça satmaya razı olursa tabi
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    180 sp sahipleri kaçırmasın, güzel yedek parça çıkar.

Motosikleti
    En iyisi ben bunu alayım parçalar satarım böylesi daha güzel.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    En iyisi ben bunu alayım parçalar satarım böylesi daha güzel.
    yalnız sakın satış olayına filan girme
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız sakın satış olayına filan girme
    Evet haklısın satışı almaya kalksan yandın,2 senedir vergisi yokmuş sigorta yok değmez bu şekilde alıp işe yarar parçaları satıcan en mantıklısı bu.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Motosikleti
    Evet haklısın satışı almaya kalksan yandın,2 senedir vergisi yokmuş sigorta yok değmez bu şekilde alıp işe yarar parçaları satıcan en mantıklısı bu.
    İşe yarar parçası çok var, satışı almadan ver 150 sonra parçala sat, vergilerini ödemeyenler düşünsün...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Bu Motoru Parca Parça Satacak Alan Kişi... Yoksa Kaldır Götür Hurdalığa...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    bu motor çalışıyo mu?
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne kadar istiyorlar bu motora?
    Almıycaksan eğer fiyatta uygun gelirse ben düşünebilirim
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)