ohhh beee sonunda benim de motorum oluyorrrr
Reklamlar
-
exile adlı üyeden alıntı
hiç üzülmene gerek yok, bedavadan kendi kendine ders aldın hemde hiç zarar etmeden belki biraz paran ve zamanın gitmiş olabilir ama bence sevinmelisin,
hocam param hiç gitmedi, tabii arabamızın benzinini saymaysak zamanda o kadar önemli değil, zaten bu iş için mutlaka zzaman ayırıcaz, bu bende biraz tecrübe oldu
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Reklamlar
-
espri kutusu adlı üyeden alıntı
sağol hocam sorma ya, iyi atlattık. ama bi ümitle gitmiştim, açıkçası üzülmedim de değil, ama iyi oldu, yoksa ilerde ben çok üzülürdüm, neyse piyasada motor çok baklıcaz artık başka motorlara...
bunlara alışsan iyi olur.. internete gelin gibi motor fotoğrafları koyuyorlar ilanlarda; sonra bir gidiyorsun PERT!!
güzel bir tecrübe olmuş senin içinde işte..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
bunlara alışsan iyi olur.. internete gelin gibi motor fotoğrafları koyuyorlar ilanlarda; sonra bir gidiyorsun PERT!!
güzel bir tecrübe olmuş senin içinde işte..
evet hocam aynen dediğin gibi... kendi düşen ağlamazmış...
-
az Önce snn eLaman ı denemekk için bi Msj Yazdım Takasta 2,100 ytL Çekio :D 150 Zat Veriim sana bi tane dedim onuda 850 den sayıyo :D Yüyü nen Dedim :D
-
-
:D aipsin kaçarmı Kolpatör insanlarla uraşmayı çok seferim :D dedim du benim zatı yarın biris qelcek qörmeye 1850 ye veriorm anlşırsak seni ararım 1599 demişsin 1300 lira veriri Cash On The Table Dedim :D şimdi :D
-
-
Çınlasın Aha Du Cvp Yazmş :D baqiim :D
demiştim sıfırı 3250 Tl Sen 850 Veriosn nası iş die söylediği Laf :D
piizman03-02-2009 23:42
usta 3250 eskidendi 2000 liraya düstü senin motor istersen alalım sana sıfır bi zat yemin billah 2000 liraya fuarda war sıfır madem satabiliyosun alıcı isen sana indirimde yaparım
-
gece gittiğin halde dikkat etmen güzel,ne diyim büyük geçmiş olsun resmen kaza atlatmışsın
-
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Çınlasın Aha Du Cvp Yazmş :D baqiim :D
demiştim sıfırı 3250 Tl Sen 850 Veriosn nası iş die söylediği Laf :D
piizman03-02-2009 23:42
usta 3250 eskidendi 2000 liraya düstü senin motor istersen alalım sana sıfır bi zat yemin billah 2000 liraya fuarda war sıfır madem satabiliyosun alıcı isen sana indirimde yaparım
adamın niyeti belli, motoru kitlicek birini arıyo hemende indirim yapıyo, bana son 1500tl ye bırakmıştı. adam harbidenden üçkağıtçı çıktı yav, allatan yarı yoldan döndük
Serk21 adlı üyeden alıntı
gece gittiğin halde dikkat etmen güzel,ne diyim büyük geçmiş olsun resmen kaza atlatmışsın
sağolasın hocam
-
Dur dur :D qece qece :D İş Çıktı bana :DDDDDD
-
İyi bir tecrübe oldu size de 2. el alacaklara da, resimlerde ne güzel kız gibi motora benziyordu halbuki. Demek ki modelliyse ve fiyatı düşükse 2 kere düşünmek gerekiyormuş.
-
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Dur dur :D qece qece :D İş Çıktı bana :DDDDDD
hadi bakalım hocam burayada yazda cevapları bakalım neler olucak... sanada neler diyecek...
motorhocası adlı üyeden alıntı
İyi bir tecrübe oldu size de 2. el alacaklara da, resimlerde ne güzel kız gibi motora benziyordu halbuki. Demek ki modelliyse ve fiyatı düşükse 2 kere düşünmek gerekiyormuş.
evet hocam, artık herşeye sazan gibi atlamıcam, biraz daha teferruata giricem artık.
-
Moderatör
İkinci el sitelerinde ilanı olan motorların %80'i yazılan açıklamalardan çok uzaktadır.. Bu tecrübe ile sabittir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
Biraz geç oldu ama hemen uyarayım.İlandaki bu fotoğraf benim sattığım motora ait.Motor halen Edirne'de olup ilan sahibi ile hiç bir alakası yoktur.İlan sahibi kuvvetle muhtemel bir üç kağıtçı olsa gerek.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)