Bana da sağat geldi. Çok çok ince ele sık doku.
Bana da sağat geldi. Çok çok ince ele sık doku.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
resimlerin birinde rüzgarlık var diğerlerinde yok sökülmüşmü? ya da motor kazalı mı? fotolar farklı tarihlerde çekilmiş neden dersen
1, rüzgarlık olayı
2, topcase aparatı bi resime var diğerinde yok. .
sen bu motor için samimi yaklaş sana ne var ne yok anlatsın derim. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
eywallah sedatım herkezin uzman olduğu bi konu var :D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
adam motoru yeni almış ve hastanede çocuğu var paraya ihtiyacı var. bana açıkcası pek mantıklı gelmedi. sen bence çok dikkatli ol arkadaşım.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
Valla biraz önce al dedim ama şimdi resimleri kontrol ettikçe fikrim değişmeye başladı. Çünkü ilk resim bence motorun ilk günleri.Neden dersen o zaman muhafaza demiri ve öndeki göstergeleri koruyan şeffaf koruma var sonraki iki resimde yok. DİKKAT ET derim.Allah sağlık versin ama bahane duygusal olarak ta etkileyerek inandırıp satmak isteyebilir.inşallah ben yanılıyorumdur.AMA DİKKAT derim son olarak
hocam süpersin, motor sorunsuz çıksında size denetmesi kolay
hocam pardon yanlış yazmışım, almadan göstericem motorcuya bana dediği kadarıyla yanlış anlamadıysan çocuğu hastanedeymiş sanırım, hastane masraflarından dolayı motoru satıyormuş.
fotolardan topcase li olan zaten diğer fotolardan farklı. bana hiç bir sorunu yok dedi ama.
peki arkadaşlar bu hafta boş günü olan arkadaşlar varsa rica etsem beraber baksak motora nasıl olur.
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
hacı önce bize denetcenki sorunsuzda öyle alacaksin aldiktan sonra biz denesek ne olur denemesek ne olur ati alan üsküdari gçmiş oluyo
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bişey dikkatimi çekti 3 resimde farklı.. ilk fotoda kafa grenajı var, 2. foto da arkadaki metal ek parcanın üstün boş ama 3.de üstünde plastik gibi birşey var..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
arkadaşlar adamla konuştum adam diyoki satış işlemleri için evraklar toplanana kadar istersen motor sende kalabilir dedi satış gününe kadar(tabii ufak bir miktar kapora verirsen). ayrıca motor kullanmayı bilmediğimi söyledim ve yarın akşam yarım saatliğine bana sürüş eğitimi vericek. sizce adama güvenip 100tl gibi bir kapora verip 1-2 günlüğüne yani satış yapılana kadar motor bende kalsa nasıl olur? aklıma şöyle bişeyde gelmiyo değiil, adama kapora veririz sonrada adam motorum çalındı derse ayvayı yeriz, aklıma nedense bu da geldi, sizce ne yapıyım.
bende ybr arıyodum arkadaşım denk gelmedi bu motor,tertemiz görünüyor,motorunda bişey yoksa al bin walla paşa paşa hayırlı olsun
kardeş o deilde bu adam bu motoru çalmadığı ne malum,üstüne almamış motoru zaten,eğer kapora verdikten sonra sana motoru verip ortadan kaybolursa motor elinde patlar,bak kardeşim bu konularda şole yap,adamla git el sıkış pazarlığı bitir,bütün evraklarını bigüne toplasın git ve nıoterden satışını alıver. yani ne sen kapora ver,ne de o sana motoru bıraksın.. bence en makulu bu..
çok iyi test ederim Eskişehir Bursa arasında bi yattımmı o motorun ne olduğunu anlarım Birde Eskişehirliler bilir motorun iyisi (250 ccye kadar) Poyra rampasında belli olur benim ybr 135 görmüştü orda
aynen ömer'im bi de sis farı takarım aküsünü de ölmüş olurum ben
o motor bi daha civata tutmaz biz denedikten sonra
çalındı diyemez derse zaten kendi hapı yutar. çünkü motor kendi üstüne de değil sakin sakin satışın yapsın eleman. sonra da çağır motoru gösterin varsa tanıdığın ustalara. usta tanımıyorsan İstanbullularla irtibata geç Mt'den kendi ustalarımız da var biliyosun kapora fazla verme eğer motoru deniceksen. eleman kaç yaşında tipi nasıl ? yüzü davranışları nasıl ? eğer çabukluk varsa davranışlarında bilki bi bit yeniği vardır. yani işi oldu bittiye getirebilir. allah korusun bi de motorun borcu çıkar ordan burdan zor olur senin için. eğer eleman rahatsa senle de rahat konuşuyorsa biraz daha ağzından laf kapmaya çalış neden bu kadar ucuza vermeye çalıştığı hakkında. ama ruhsatla şasi numaralarını mutlaka kendin veya anlayan bi arkadaşınla kontrol ettir. bizim motor numaraları sağ tarafta. şasi numarası da önde farın altında direksiyon yuvasına perçinle tutturulmuş bir saçta yazıyor. dikakt et oralarda karşına made in china yazısı çıkarsa aldanma YBR'lerin tüm parçaları japondur montaj çinde olabilir ok ?
Hacı Motor çok Uygun.. Dikkat Et Cenç Falan Olmasın.. Yada Ciddi Bir Problem Olmasın....... Getir Bana Bi Teker Yapayıö Sanzuman La Ilgili Sorun Kalmasın Kafanda....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ne mutlu sana süper bişey şimdiden hayırlı olsun...tabi fiyatın uygunluğu konusunda benimde süphem var ama resimden hiçbişey söylenemez...
2 W H E E L S R I D E R
öncelikle sağol hocam. aslında hocam dediğin gibi sakata gelmekten tırsıyordum ama digi_boy hocamın dediği gibi çalındı tarzında bişey diyemez çünkü kendi sakata gelir.
hocam öncelikle yazdıkların için sağol, daha adamı görmedim sadece telefonda konuştuk, yani sesinden iyi birine benzziyodu ama ne olduğunu yarın görünce öğrenicem. peki hocam adam kaporayı alıp sonra almadım diyebilirmi?
motor güzele benziyor ama bide ustalara sormak gerek fiyatta güzel herangi bi sorunu yoksa al derim
neden almadım demesinki ne insanlar var yaa..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
hocam fotolara aldanma çünkü bitanesi fake o kuulandığı resim benim ilana ait.buradan bakabilirsin.
http://www.sahibinden.com/16_000_km_...XQQdisplayitem
motor beklediğin kadar temiz çıkmayabilir
dikkatli ol.
senin ilanla aynı olan fotoda temsili fotoğraf yazıyor...
buarada kapora işi sakat, adam sen motoru çaldın diye ihbar edemez belki ama motoru kendi çalmış olabilir, günahını almak istemem ama bunlar olan şeyler hatta çalmak bile değil adam kapora verip araba bende kalsın 1-2 gün diyor sonra daha fazla kapora karşılığında başkasına bırakıyor, işte arada cebine ne kalırsa artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)