Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ohhh beee sonunda benim de motorum oluyorrrr

REKLAM ALANI
    kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    Bana da sağat geldi. Çok çok ince ele sık doku.
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    resimlerin birinde rüzgarlık var diğerlerinde yok sökülmüşmü? ya da motor kazalı mı? fotolar farklı tarihlerde çekilmiş neden dersen
    1, rüzgarlık olayı
    2, topcase aparatı bi resime var diğerinde yok. .

sen bu motor için samimi yaklaş sana ne var ne yok anlatsın derim. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Kumsal41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2008
    eywallah sedatım herkezin uzman olduğu bi konu var :D
    Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...

Motosikleti
    skygo SG250-4
    adam motoru yeni almış ve hastanede çocuğu var paraya ihtiyacı var. bana açıkcası pek mantıklı gelmedi. sen bence çok dikkatli ol arkadaşım.
    Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Valla biraz önce al dedim ama şimdi resimleri kontrol ettikçe fikrim değişmeye başladı. Çünkü ilk resim bence motorun ilk günleri.Neden dersen o zaman muhafaza demiri ve öndeki göstergeleri koruyan şeffaf koruma var sonraki iki resimde yok. DİKKAT ET derim.Allah sağlık versin ama bahane duygusal olarak ta etkileyerek inandırıp satmak isteyebilir.inşallah ben yanılıyorumdur.AMA DİKKAT derim son olarak

espri kutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsr600 gitti :'( er6n geldi :D
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    getir o mooru kumsal 41 e bi gaz versin sesini dinlesin bi tur atsin sana motorun seceresini çikartsin sonra ver tek teker ramçoya bi teker yapip debriyajin ömrünü söylesin sonra ver motoru bana bi uzun yol yapiyim eksiklerini söyliyim

bide digiboya ver son süratine baksin

en son lokman hekime ver elektrik aksamina baksn hepimizden gecerse o motor alinir:D
    hocam süpersin, motor sorunsuz çıksında size denetmesi kolay
    Alıntı scarface5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru almadan bi ustaya göster sen,hatta bikaç ustaya.olmadı yanında motordan anlıyan birisini al git.kontağı çevirsin sesini dinlesin bi,bikaç tur atsın şanzumanda frenlerde bi sorun varmı diye baksın,motor açılmışmı daha önce ona bakın
    açıkçası bende süphelendim şimdi bu kadar ucuza niye veriyo diyeüstelik daha yeni satın almış ruhsatı üstüne bile geçirmemiş
    hocam pardon yanlış yazmışım, almadan göstericem motorcuya bana dediği kadarıyla yanlış anlamadıysan çocuğu hastanedeymiş sanırım, hastane masraflarından dolayı motoru satıyormuş.
    Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resimlerin birinde rüzgarlık var diğerlerinde yok sökülmüşmü? ya da motor kazalı mı? fotolar farklı tarihlerde çekilmiş neden dersen
    1, rüzgarlık olayı
    2, topcase aparatı bi resime var diğerinde yok. .

sen bu motor için samimi yaklaş sana ne var ne yok anlatsın derim. .
    fotolardan topcase li olan zaten diğer fotolardan farklı. bana hiç bir sorunu yok dedi ama.

peki arkadaşlar bu hafta boş günü olan arkadaşlar varsa rica etsem beraber baksak motora nasıl olur.
    yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    hacı önce bize denetcenki sorunsuzda öyle alacaksin aldiktan sonra biz denesek ne olur denemesek ne olur ati alan üsküdari gçmiş oluyo
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Alıntı csem66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla biraz önce al dedim ama şimdi resimleri kontrol ettikçe fikrim değişmeye başladı. Çünkü ilk resim bence motorun ilk günleri.Neden dersen o zaman muhafaza demiri ve öndeki göstergeleri koruyan şeffaf koruma var sonraki iki resimde yok. DİKKAT ET derim.Allah sağlık versin ama bahane duygusal olarak ta etkileyerek inandırıp satmak isteyebilir.inşallah ben yanılıyorumdur.AMA DİKKAT derim son olarak
    hocam bu hafta boş bir günün veya saatin var mı? motora beraber baksak olur mu veya sana uyar mı acaba?

hacı önce bize denetcenki sorunsuzda öyle alacaksin aldiktan sonra biz denesek ne olur denemesek ne olur ati alan üsküdari gçmiş oluyo
    tamam hocam sen motor alınırken yanımda ol, bana yardımcı ol, akşama kadar dene istersen

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    Bişey dikkatimi çekti 3 resimde farklı.. ilk fotoda kafa grenajı var, 2. foto da arkadaki metal ek parcanın üstün boş ama 3.de üstünde plastik gibi birşey var..
    Tekbir R1 No1 Denizli. .

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    getir o mooru kumsal 41 e bi gaz versin sesini dinlesin bi tur atsin sana motorun seceresini çikartsin sonra ver tek teker ramçoya bi teker yapip debriyajin ömrünü söylesin sonra ver motoru bana bi uzun yol yapiyim eksiklerini söyliyim

en son lokman hekime ver elektrik aksamina baksn hepimizden gecerse o motor alinir:D
    tabi motor kalırsa
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    arkadaşlar adamla konuştum adam diyoki satış işlemleri için evraklar toplanana kadar istersen motor sende kalabilir dedi satış gününe kadar(tabii ufak bir miktar kapora verirsen). ayrıca motor kullanmayı bilmediğimi söyledim ve yarın akşam yarım saatliğine bana sürüş eğitimi vericek. sizce adama güvenip 100tl gibi bir kapora verip 1-2 günlüğüne yani satış yapılana kadar motor bende kalsa nasıl olur? aklıma şöyle bişeyde gelmiyo değiil, adama kapora veririz sonrada adam motorum çalındı derse ayvayı yeriz, aklıma nedense bu da geldi, sizce ne yapıyım.

Motosikleti
    keeway superlight 150
    bende ybr arıyodum arkadaşım denk gelmedi bu motor,tertemiz görünüyor,motorunda bişey yoksa al bin walla paşa paşa hayırlı olsun

kardeş o deilde bu adam bu motoru çalmadığı ne malum,üstüne almamış motoru zaten,eğer kapora verdikten sonra sana motoru verip ortadan kaybolursa motor elinde patlar,bak kardeşim bu konularda şole yap,adamla git el sıkış pazarlığı bitir,bütün evraklarını bigüne toplasın git ve nıoterden satışını alıver. yani ne sen kapora ver,ne de o sana motoru bıraksın.. bence en makulu bu..

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ

çok iyi test ederim Eskişehir Bursa arasında bi yattımmı o motorun ne olduğunu anlarım Birde Eskişehirliler bilir motorun iyisi (250 ccye kadar) Poyra rampasında belli olur benim ybr 135 görmüştü orda

Alıntı Kumsal41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eywallah sedatım herkezin uzman olduğu bi konu var :D
    aynen ömer'im bi de sis farı takarım aküsünü de ölmüş olurum ben

Alıntı poyraz010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi motor kalırsa
    o motor bi daha civata tutmaz biz denedikten sonra

Alıntı espri kutusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar adamla konuştum adam diyoki satış işlemleri için evraklar toplanana kadar istersen motor sende kalabilir dedi satış gününe kadar(tabii ufak bir miktar kapora verirsen). ayrıca motor kullanmayı bilmediğimi söyledim ve yarın akşam yarım saatliğine bana sürüş eğitimi vericek. sizce adama güvenip 100tl gibi bir kapora verip 1-2 günlüğüne yani satış yapılana kadar motor bende kalsa nasıl olur? aklıma şöyle bişeyde gelmiyo değiil, adama kapora veririz sonrada adam motorum çalındı derse ayvayı yeriz, aklıma nedense bu da geldi, sizce ne yapıyım.
    çalındı diyemez derse zaten kendi hapı yutar. çünkü motor kendi üstüne de değil sakin sakin satışın yapsın eleman. sonra da çağır motoru gösterin varsa tanıdığın ustalara. usta tanımıyorsan İstanbullularla irtibata geç Mt'den kendi ustalarımız da var biliyosun kapora fazla verme eğer motoru deniceksen. eleman kaç yaşında tipi nasıl ? yüzü davranışları nasıl ? eğer çabukluk varsa davranışlarında bilki bi bit yeniği vardır. yani işi oldu bittiye getirebilir. allah korusun bi de motorun borcu çıkar ordan burdan zor olur senin için. eğer eleman rahatsa senle de rahat konuşuyorsa biraz daha ağzından laf kapmaya çalış neden bu kadar ucuza vermeye çalıştığı hakkında. ama ruhsatla şasi numaralarını mutlaka kendin veya anlayan bi arkadaşınla kontrol ettir. bizim motor numaraları sağ tarafta. şasi numarası da önde farın altında direksiyon yuvasına perçinle tutturulmuş bir saçta yazıyor. dikakt et oralarda karşına made in china yazısı çıkarsa aldanma YBR'lerin tüm parçaları japondur montaj çinde olabilir ok ?

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Hacı Motor çok Uygun.. Dikkat Et Cenç Falan Olmasın.. Yada Ciddi Bir Problem Olmasın....... Getir Bana Bi Teker Yapayıö Sanzuman La Ilgili Sorun Kalmasın Kafanda....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    ne mutlu sana süper bişey şimdiden hayırlı olsun...tabi fiyatın uygunluğu konusunda benimde süphem var ama resimden hiçbişey söylenemez...
    2 W H E E L S R I D E R

Motosikleti
    Alıntı facia42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ybr arıyodum arkadaşım denk gelmedi bu motor,tertemiz görünüyor,motorunda bişey yoksa al bin walla paşa paşa hayırlı olsun

kardeş o deilde bu adam bu motoru çalmadığı ne malum,üstüne almamış motoru zaten,eğer kapora verdikten sonra sana motoru verip ortadan kaybolursa motor elinde patlar,bak kardeşim bu konularda şole yap,adamla git el sıkış pazarlığı bitir,bütün evraklarını bigüne toplasın git ve nıoterden satışını alıver. yani ne sen kapora ver,ne de o sana motoru bıraksın.. bence en makulu bu..
    öncelikle sağol hocam. aslında hocam dediğin gibi sakata gelmekten tırsıyordum ama digi_boy hocamın dediği gibi çalındı tarzında bişey diyemez çünkü kendi sakata gelir.
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çalındı diyemez derse zaten kendi hapı yutar. çünkü motor kendi üstüne de değil sakin sakin satışın yapsın eleman. sonra da çağır motoru gösterin varsa tanıdığın ustalara. usta tanımıyorsan İstanbullularla irtibata geç Mt'den kendi ustalarımız da var biliyosun kapora fazla verme eğer motoru deniceksen. eleman kaç yaşında tipi nasıl ? yüzü davranışları nasıl ? eğer çabukluk varsa davranışlarında bilki bi bit yeniği vardır. yani işi oldu bittiye getirebilir. allah korusun bi de motorun borcu çıkar ordan burdan zor olur senin için. eğer eleman rahatsa senle de rahat konuşuyorsa biraz daha ağzından laf kapmaya çalış neden bu kadar ucuza vermeye çalıştığı hakkında. ama ruhsatla şasi numaralarını mutlaka kendin veya anlayan bi arkadaşınla kontrol ettir. bizim motor numaraları sağ tarafta. şasi numarası da önde farın altında direksiyon yuvasına perçinle tutturulmuş bir saçta yazıyor. dikakt et oralarda karşına made in china yazısı çıkarsa aldanma YBR'lerin tüm parçaları japondur montaj çinde olabilir ok ?
    hocam öncelikle yazdıkların için sağol, daha adamı görmedim sadece telefonda konuştuk, yani sesinden iyi birine benzziyodu ama ne olduğunu yarın görünce öğrenicem. peki hocam adam kaporayı alıp sonra almadım diyebilirmi?

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    motor güzele benziyor ama bide ustalara sormak gerek fiyatta güzel herangi bi sorunu yoksa al derim

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    neden almadım demesinki ne insanlar var yaa..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam fotolara aldanma çünkü bitanesi fake o kuulandığı resim benim ilana ait.buradan bakabilirsin.
    http://www.sahibinden.com/16_000_km_...XQQdisplayitem

motor beklediğin kadar temiz çıkmayabilir
    dikkatli ol.

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    senin ilanla aynı olan fotoda temsili fotoğraf yazıyor...

buarada kapora işi sakat, adam sen motoru çaldın diye ihbar edemez belki ama motoru kendi çalmış olabilir, günahını almak istemem ama bunlar olan şeyler hatta çalmak bile değil adam kapora verip araba bende kalsın 1-2 gün diyor sonra daha fazla kapora karşılığında başkasına bırakıyor, işte arada cebine ne kalırsa artık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)