FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! 22 EKİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Reklamlar
-
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
AZ ÖNCE http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Ss_Surucu.htm SİTESİNDEN 22 EKİM SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENDİM. BEN 80 ALARAK DİREKSİYON SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANDIM.
GİREN ARKADAŞLAR İSİM SOYAD, TC KİM NO VEYA SÜRÜCÜ KURSU GİBİ KRİTERLERDEN BİRİNİ GİREREK SINAV SONUCUNU ÖĞRENEBİLİRLER. KAZANAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM.
RIDVAN
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj düzenlemiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Forum Reklam Kurallarını görmek için tıklayın.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
Reklamlar
-
Bende öğrendim 85 puan almışım eh yeter direksiyon için fazlazı zarar şimdi 22 kasımı beklemekte sıra.Diğer arkadaşlara başarılar dilerim umarım herkes almıştır.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Direksiyon sinavi 26 Kasim Cumartesi gunu !!!
-
direkt bu linki tıklayarak daha çabul ulaşabilirsiniz !
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Ss_Surucu.htm
-
-
miya sende de mi yok ehliyet ne kadar ayıp.. aynı kaderi paylaşıyoruz... 3 keredir giremiyorum yaaa
-
-
ben 85 almışım
-
-
-
90 almışım motordan da hiç anlamam nasıl sınav bu yaa bilende geçiyo bilmeyende , neyse direksiyonda bi problemim yok, gerçi sukutur la yapılırsa hiç sukutur a binmedim çalıştırabilirim inşallah...
-
95 almışım utanıyorum kendimden 100 alamadım diye, bir daha ki sınav da 100 almam lazım....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Bende gecmisim hehehe
-
bende 90 almışım herhalde kalan yok arkadaşlar
güzel bakan , güzel görür.
-
Sanırım sınava girenlerin neredeyse hepsi başarılı. Tebrikler.
-
NORMALDİR.
-
sorular zordu ve çalışmadığını tahmin ettim de ondan öyle söyledim hemen günahımı alıp yanlış anlamayın. ( asena mıyım ne )
-
70 almisiz rezillik budur iste simdi orda girdi yaziyor ama direksiyon sinavina giriyomuyuz giremiyomuyuz hatirlamiyorum arkadas taa zamaninda b ehliyeti almistim ne oldugnu hicc hatirlamiyorum... bi yardim :
-
70 alt sınırdı , direksiyona giriyorsun tebrikler.
-
orda görüşücez yalnız değisin bende motorla gelcem süperlight plaka yazıyo aşağıda ben göremezsem sen görürsün...görüşürüz zaten en güzel motorlar bizde olduğu için bize bakıcaklar sadece
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler