Bütün Çin Malları Kötü Deildir. İyi Bakarsan İyi Olur..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
haklısın kardeş bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur
kazsız belasız..
-
Ne güzel
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
saolun arkadaslar saten bı kere kazadan sonra akıllandım duz yol harıc basmam bu motor bana baya seyı ogrettı ılk aldıgımda kza yapma sebebım hız sevdası sonra eksost sesı eksost sesı dıe bagrındım durdum ıcını bosalttırım 2katı benzın sevdam olustu :D yane butun zararlı seylerı ogrettı bana :D
-
mod güzel bişi ama abartmaya gerek yok.
vede işi bilen kişilerle yapmak gerek
-
bilen kişilerde yapsa basında susmayan bı cene oldugundan bas edemedıler :D
-
-
gençler,düşüncelerinize katılıyorum.böyle devam ederseniz ne mutlu.
-
CBA adlı üyeden alıntı
yanı benım bulundugum yerde sakatt
ysrgnys adlı üyeden alıntı
gençler,düşüncelerinize katılıyorum.böyle devam ederseniz ne mutlu.
tesekkurler abicim ben parcaladıktan sonra aklım basıma geldii
-
Benmde 2006 model Salcano Cruiserm var çin malı toplam 2 buçuk saatte İstanbuldan gebzeye gidip geldiğimi hatrlıyorum
Motordan takırtılar geliyo bazen onuda yaptırırım heralde..
Önemli olan genelde motoru bilinçli kullanmak ve temiz tutmak ama yinede fazla güvenmiyorum çin mallarına benm motorum ve bu arkadaşın scooteri İSTİSNA olabilir
-
tabiki motora dikkatli bilinçli binince dayanır
-
bende sana katiliyorum kardesim ...
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
bu mondıalllere ın tek ılacı fazla yuklenılmıcek budur uzun seneler bınılır böle kullanılırsa
-
böyle arkadaşlar bende bulsamda bende gitsem
-
belki ama tam bıse dııemıcem bızım orası yazlık oldugu ıcın okadar cok racer yok scooter war aynı zaman aldımız cocuk bakmadıgı ıcın motoru parcalandı yane bakımda ıstıo
caracalstar adlı üyeden alıntı
bu mondıalllere ın tek ılacı fazla yuklenılmıcek budur uzun seneler bınılır böle kullanılırsa
ya dedım ya bu benım ılk motorum dıe motorda yapmadıgım kalmadı kardesım yuklenmek az kalır sadece ıyı dayandı bana arazagazsın bınmem 3kere lastık deıstırdım sadece oda cok kaydırdıgımdan
Lucifercod adlı üyeden alıntı
böyle arkadaşlar bende bulsamda bende gitsem
altınoluk taraflarına ısın duserse sole sende gel
acun0 adlı üyeden alıntı
tabiki motora dikkatli bilinçli binince dayanır
ıste dedım ya racer alıorum alınca bılınclı bınıcem bu motor bana motor kullanmanın nası bıse oldugunu nası kullanılcagını belırttı
-
katılıyorum ! motorumu seviyorum çektirmiyo değil , ama büyük bir masrafı hiç olmadı hangi motoru alırsam alim bu motorumu kapımdan ayırmam açıkcası. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
-
Bu kural zaten öYLedir Güzel bakarsan güzel oLur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
bir çin malıda bende var çift silindir cruiser kangda sadece avans ayarı biraz kaçtı ve karbiratör biraz ayarsız tabi ilk aldığımın 2 günü sinyalin kırıldığını saymazsak yan çantaların vidalarının düştüğünü de :D :D
ama yinede ben istediğim yere gidiyordum göl kenarlarına dağa taşa kullanıyorum şimdilik bir sorun yok ama şu da bir gerçek jawa lar eski olmasına rağmen çin mallarından iyi .....
-
al bakalım bir tane kanuni cross dağta taşta gez noluyor ?
ondan sonra buraya deneyimlerini yaz.
dünyada ilk patika yolda giderken zinciri kopan motor kanunidir sanırım.
başımıza geldi ondan bilşyorum.
İstersen altın kaplama yaptır çin yine çindir.
O scooter in her yıl debriyaj balatasını değiştirmen grerk vb.
Tavsiyem 80 model dahi olsa japon alın !! ;)
ama şu da bir doğrudur temiz kullanırsan parçalarını her sene değil de 2 senede bir değiştirirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)