adı çıkmış bıkere nekadar bakılsada çinli denılıyor şahsen bızzat kendım duydumparasızlığın gözu kör olsun R1 alamayıp çin çanlo uraşıyoruz
adı çıkmış bıkere nekadar bakılsada çinli denılıyor şahsen bızzat kendım duydumparasızlığın gözu kör olsun R1 alamayıp çin çanlo uraşıyoruz
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Titreşim için motor ile şase arasına lastik conta takmanız yararınıza olur.
Birde ben scoter ile otoyola girmezdim. Malum yasak olduğu gibi diğer sürücülere motor yavaş gideceğinden rahatsızlık verirdim.
ya abi kısaca çin malları kötü ayakkabısından motoruna arabasına kadar kalitesiz çoğu..
kanuni cross dışında..
Benim cruiserim var kalitesiz diğerlerine göre ama ben yinede seviyorum.. Sorun çıkarsın çıkarmasın benim motorum sonuçta çin malıda olsa..
Ama çin mallarını savunmuyorum
[B] 34 EA 6?3?[/B]
yaa çinliler olmasa motor piyasası canlı olurmuydu . Hele japon motor satıcılarını mutlu etti , çinden ağzı yanan japona koşuyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
demekkı senın yasadıgın gerceklerle benım yasadıgım gercekler farklı saygı duyarım
parasızlıgı bı yere koydum onu gectım ben zamanında cbr600lede baslardım para problem deıldı sunu sorucam sadece bunca ınsan ılk motoru olarak %99 cın malı scooterdır pekı sızce bu ınsalar r1 olsun cbr125 olsun ybr125 olsun ne olursa olsun ıste onlarla baslasalar bu ulkede kaza oranı en az %50artardı
çinliler sadece mantıklı dusunuolar bı r1 e 40mılyar werıp satacagıma 2mılyara 30tane motor satarım dıyolar japonlardakı teknolojı cınde yokmu gulerım buna okadar teknolojı onlardada war ama baska bı bakıs acısıyla yaklasıolar sız hıc arastırdınızmı çindekı mondıallerı racınglerı war ama buraya getırmıyolar neden ??? cunku fıyat
stone sen çine karşımısn? yazılarını okuyorum bi yerde destek veriyosun biyerde karşı çıkıyosun ? japonu mutlu ediyor diye güzelmi yani :S
Çinli olmasaydı ağzımız yanmadan japona geçerdik yada diğer kaliteli markalara..
Ozamanda japonlar vs.. Motorsikletleri daha ucuza satardı çünkü Çin ucuza verince japonlar inadına fiyat arttırıyor yada fiyatı kalitesine uygun oluyor neden ??
Çünkü adı üstünde kalite ! Çin malları olmasaydı belkide japon motosiklet firması fiyat indirimi yapabilirdi..Diğer kalite rakiplere karşıda bu avantaj olurdu
Ama şuan çine karşı bi indirim yapsa çin mallarına boyun eğmiş olur ve kalitesi azda olsa düşer.
Ben diyorumki isteyen çin malı alsın almasın ama çin malı kaliteli ve dayanıklı değildir..
Almayın demiyorum bende çin malı kullanıyorum memnunum şansa iyi bi alet düştü elime. ( Çıkardığı 4-5 soruna rağmen iyi bana göre çünkü benim motorum )
[B] 34 EA 6?3?[/B]
arkadaslar ben cinli bir firmada calismaktayim.. cin de her turlu mal var arkadaslar en yuksek kaliteden en dusuk kaliteye kadar her sey var.. ama bizim "cin mali kotu" deyisimizin en onemli sebebi parasi olupta teknik konuda bilgisi olmayan is adamlarimiz olabilir.. biraz da fiyatla ilgili tabiki cin in kaliteli malini getirene kadar ayni fiyata japon mali getiririm basim agrimaz diyor insanlar.. ama sunu da unutmayalim ki o ucuz kalitesiz cin motorlari sayesinde 5 yilda turkiye de bircok insan motosiklet sahibi oldu.. motosiklete ilgi artti..
Gecen yaz yeşil kunduraya gittim bilen bilir askerlik yapanda Türkiye nin köklü kuruluşlarındandır iş ayakkabısı bide yazlık ayakkabı alayım dedim stantta ayakkabıların %85 cın malıydı fiyatlarda az buz değil Pinomatik Alacağım Çin Mavi Jeans ten kazak aldım çin Eve televizyon aldım çin Tekstil makineleri Tamamı çin Torna tesviye tezgahları Çin Araçların bir çoğunun yedek parçası Çin Donumuza kadar çin .
Biz neyi tartışıyoruz onu anlamıyorum Ayranımız yok İçmeye Tahtıravanla gideriz Bilmem nereye .
İşin Türkcesi Bu Paralara Ançak Bu Araçları Kullanıyoruz.
İyiki Çin Malı Motor Almışım Bu sayede Bu sitedeye Üye oldum Birçokta Dostum Oldu
Allah Kimseye Kaza Bela Vermesin Keyifle Sürelim Bu Çin Motosikletlerimizi.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
abi aynen katılıyorum. Bu çinlilere laf atanlar hakkında benim kafamda şöyle bi düşünce oluştu artık. Fazla para verdiklerini yediremiyolar galiba. Her fırsatta şöyle böyle bak yukarda adam ne yazmış oku öğren sen kıytırık 3-5 km binerken millet binlerce km yapıyo !!!!!!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
hic sonu gelmeyecek bu topigin dimi?...
Wildgoose Rider - Transalp 650
Haklısınız ! kıt imkanlar ile teyyare yaptığımız yıllardan bu günlere geldik .
Araba imal eden firmalarımız var ama motorsiklet imal eden varmı acaba ?
Hepimiz bindiğimiz dalı kesiyoruz , Allah sonumuzu hayır etsin.
Çinli de japon gibi kalitesini ispatlayıp prestij ürünler geliştirerek fiyat yükseltince (eskiden almanmı ,japonmu vardı) , afrikalımı çinlimi geyiği yaparız .
arkadaşlar bende ayak işleri için bir betttttteerrrr var btr 125 skuter her işimi görüyor daşa çüte muayyer ancak 100 km de 10 lt cik benzin içiyor inanın k4 daha ekonomik selammmmm
parasızlıgı bı yere koydum onu gectım ben zamanında cbr600lede baslardım para problem deıldı sunu sorucam sadece bunca ınsan ılk motoru olarak %99 cın malı scooterdır pekı sızce bu ınsalar r1 olsun cbr125 olsun ybr125 olsun ne olursa olsun ıste onlarla baslasalar bu ulkede kaza oranı en az %50artardı
DEMİŞSİN
benım başlangıc moturum yamaha rxkıng135 iyıkıde bununla başlamışım çokda memnunum keşke dıorum param olsaydıda 600ccile başlasaydım bazen küçük bir mobılet bıle tehlıkelı gelır ınsana kaza gelıyorum demıyorum olacaksa oluyor o yuzden söyledıklerıne katılmıyorum
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
hayatımız made ın çayna olmuş. merak ediyorum Türkiyede mesleği P.I.M.P olanlar Çinden ne zaman ithal edecek
bu bakarsan bağ bakmazsan dağ olur mantığınıda çözemiyorum.
Herkes makinasıyla mutlu ise ne bana ne de başkasına giren çıkan olmamalı derim
.
Çin yakında motor fiyatlarını 100 tl yapar sizde sevinirsiniz...
Neymiş ucuzmuş Türkiye motosikletle tanışmış... pehh
Fiyat bu kadar ucuz olunca herkes motosiklet alıyor bilen - bilmeyen..
Sonunda ne oluyor ----> kaza
Bizim ülkemiz trafikte o kadar gelişmemişken motosiklet artışı yanlış olur..
Çin malları bir sürü polemiği beraberinde getirdi bakalım daha neler olacak
.
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)