Cidden kaza yapan motorun marka ve modeli nedir?Ben de merak ettim
Cidden kaza yapan motorun marka ve modeli nedir?Ben de merak ettim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Kesinlikle suç sen de
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
zaten %30 luk olay ya bizim davamız onu kazanamazsan demiştim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Trafik polisi bir arkadaşımı aradım ve dediki zaten ruhsatı ehliyeti yoksa bizim tutanak yetkimiz yok ki kusur verelim, asayişi çağırırız ve mahkemelik olurlar herhangi bir trafik tutanağı ve kusur oranı söz konusu olamaz dedi.
Hadi buyrun burdan yakın, trafik polisleride kanunu bilmiyolar diye açıklama gelir hukukçu arkadaşlardan, kanunları zaten bir tek onlar biliyorlar.
Tramer'i aradım, onlarda hiç bir şekilde hiç bir sigorta şirketinin ruhsatsız ve ehliyetsiz bir kaza için ödeme yapmasının söz konusu olamayacağını söylediler.
Tabiki tramer'de konuya vakıf değil, kanunları bilmiyor.
Gündüz olsa daha nereleri arayacağımda... yarına kalıyor artık...
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bu tutuanak olayıda tramerlik değil ki zaten anlamadım olayı, tramer de ya %100 ya %50 yada %0 kusur oranları söz konusu şuan..
olayın içinde bide yaranma var.. yaralanmada polis gelip tutanak tutar diye biliyorum tutanak tutarkende polis bu kişiye ehliyeti yok ruhsatı yok sigorta yok diye ceza keser aracı bağlar. mantıken.. ama iş maddi hasara gelince kadın %70 suçu arkadaşta %30. ama bu %30 lük dilimi arkadas kendi cebinden ödeyecek kendi hasarının. kadının kalan %30 luk kısmınıda sigorta ödemesi gerekiyor ama arkadasın sıgortası yok o yüzden de cepten ödeyecek herhalde ne biçim iş yawww
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bakalım Arkadaşlar Naıl Olsa Bu Şubat 25 Gelir de Sunucu Görürsünüz.
Kanun bu. Kanunu yazmak suç değil bildiğim kadarıyla
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Burda dediğiniz Gibi Özendirici yazılarYak Bunları Olumsuz Yönde Yazı Yazanlar Yazmıştır Yazan Varsa.
Sana Burda Bi Şey Kanıtlarım Ama Sanal Alemde Kimin Ne Yapıp Yapmayacağı Belli Değil.
Burda Bir Anket Hazırlarım 1000 kişiden %25 de Ehliyeti Olan Motorlu Şahıs Varsa Gel Bana İstediğini de
SAYGILARIMNLA...
Tabiki haklıydın söke söke alırdın paranıki ben 4 kazamdada araç hasarımı aldım herşeyin tam olsaydı seninde hakkındı
Şimdi ben sana soriyim : eğer bu kazada araca kapıdan vursaydın ve sürücü ölseydi sen savunma olarak ne gösterirdin ?????
Veya aynı durumu bir araçda düşün ehliyeti ruhsatı olmayan bir sürücü geldi sana vurdu ve adam haklı sen hatalısın ve bir ayanı kaybettin tamam ben hatalıyım dermiydin???
Veya sadece maddi hasarlı kaza olsaydı ve sen suçlu olsaydın karşı tarafın hasarını nasıl öderdin???
Kimliği olmayan birinden bahsediyoruz biri san gelirde ben senin kardeşinim dese babanın mirasına ortak çıksa ne derdin??
Tescilsiz bi araç kullanıyosun ve ehliyetin yok sigorta şirketi aptalmı cebinden kimliği olmayan birine parasını versin??
demiyecekmi kardeşim sen kimsin necisin?? benim aracım şu diyebilecekmisin? elinde evrak varmı ?? Sadece motor yazan bir kağıt parçası biraz mantıklı düşünün
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
1. Sorun: Şimdi ben sana soriyim : eğer bu kazada araca kapıdan vursaydın ve sürücü ölseydi sen savunma olarak ne gösterirdin ?????
Savunma Olarak: U dönüşü Yapılmayacak Bir Yerde Döndüğü İçin Trafik Kurallarını İhlal Etti (Ehliyetsizlik Ve Ruhsatsızlık Kazaya Sebebiyet Değildir)
2.Sorun: Veya aynı durumu bir araçda düşün ehliyeti ruhsatı olmayan bir sürücü geldi sana vurdu ve adam haklı sen hatalısın ve bir ayanı kaybettin tamam ben hatalıyım dermiydin???
Trafik Kurallarını ( Arac Belgeleri demiyorum) İhlal Eden Her Zaman Suçludur.(Ehliyetsizlik Ve Ruhsatsızlık Kazaya Sebebiyet Değildir)
Örnek Ehliyeti Olan Bİr motorlu sürücü Kırmızı ışıkta geçti. Bir Ehliyeti Ve Plakası Olmayan Bir motor sürücüsüne Çarptı.Yol Hakkı
Ehliyeti ve Plakası Olmayan Sürücüye Aitse Suçlu Kim Bu Ehliyetli Olan demi
3.Sorun: Veya sadece maddi hasarlı kaza olsaydı ve sen suçlu olsaydın karşı tarafın hasarını nasıl öderdin???
Eğer Trafik Kurallarını İllah Etmiiş Ve Kazaya Sebebiyet Vermişsen Gereken Ne İse Yapardım.Ceza İse ceza PAra İse Para
4.Sorun:Kimliği olmayan birinden bahsediyoruz biri san gelirde ben senin kardeşinim dese babanın mirasına ortak çıksa ne derdin??
Doğum Belgesini İsterim Kimliği Yoksa
5.Sorun: Tescilsiz bi araç kullanıyosun ve ehliyetin yok sigorta şirketi aptalmı cebinden kimliği olmayan birine parasını versin??
demiyecekmi kardeşim sen kimsin necisin?? benim aracım şu diyebilecekmisin? elinde evrak varmı ?? Sadece motor yazan bir kağıt parçası biraz mantıklı düşünün
Sigorta Şirketide Gitsin Benim Çarptığım Aracın Sahibine Desinki Sen Neden Trafik Kurallarını İhlal Edip Başımızı Ağrıtıyorsun Çarptığın Adam Ölseydi Ne Yapardın O Zaman Derse Ne olur.
Bak şimdi Benim Kazada Ne Oldu Araç Sürücüsünün Ehliyeti Ruhsatı Herşeyi Tam
Benim Hiç Bİr Şeyim Yok Motor Yeni Sadece Motoru Aldığım Yerin Faturası Var.
Şimdi Ben Yeşil ışıkta geçtim Ve yoluma Devam ediyorum Sağıma Bi baktım Gümmmmm Kural İhlal eden bi araç bana çarptı kazada ben suçluyum demi
Plakamı Almaya gidiyorum Kuralları çiğnemiyorum. Sadece Ehliyetim yok motoru yeni aldım.Suçlu Benim Demi
KApatın Konuyu Ya Artık Kalsın Böle Ben Davanın sonucunu buraya yazarım...
burdaki doğum belgesi senin olayda ehliyet oluyo işte.
hakllısın değilsin orasını ben bilmem ama 2 .sayfada verdigin örneklerle de sacmalamıssın
sen lise 3 te yarım bıraktıysan sana ehliyet vermiyolarsa benim sucum mu diyemezsin.o zman gider devlete dava acarsın benimde hakkım var ehliyet almaya diye.sonra insaflı bi polise denk gelmişsin adam sana güvenip bırakmıs insiyatifini kullanmıs ama sen burda gelmiş bunu kullanarak diyosun ki polis bırakmasaydı o zman beni. bu terbiyesizliktir.dava acabilecegin tek yer motor satıcısıdır bu durumda bana göre baskada hiç bi hakkın yok. zaten bu ülkenin adalet sistemi bu kadar calısıyo.adam öldürenin hakkı vardır ama ölen insanın hakkı olmaz nasıl olsa ölmüştür.
Tamam sen haklısın haklı
Ortada bi çocuk var ama anası yok babasıda
Ama çocuk doğmuş bay la bayanında sucu yok dimi doğmasaymış
Diyebilirmisin yanlışlıkla oldu diyemessin
Öyleyse herbişiyini düşüneceksin önceden motoru almıyacaksın herşeyin tam olacak ondan sonra çıkıcaksın trafiğe
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Ya çok pis bir paradoks.. Ehliyetsiz zaten trafiğe çıkmaman lazım, trafiğe çıkamayacağın içinde ölmemen lazım.
Kusur oranı ehliyetten bağımsız sanırım, ama bu demek değildirki kusur oranları belirlendikten sonra paranı alabilirsin ya da karşı taraf sana dava açarsa maddi zararla çıkmazsın.
Böyle bir durum olduktan sonra zaten ilk davayı kazansan ne olur kazanmasan ne olur.. Genel anlamda snesıkıntıya girmiş olacaksın.
Kusur oranıda sanırsam karşı taraf sigortasından faydalansın diye yazılmak zorunda..
Neyse yarın daha detaylı öğreneceğiz
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
25 Şubatta ne nedir ne değildir öğreneceğiz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
eger ölseydin bu yarım yamalak kanunlarla görürdük.ben kanun değilim yorum yapamam.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)