sayın savaş kayan abim aslında bu tip kişilerle hiç muhattap olmamak en doğru karar. sizede meslek kariyerinizde başarılar dilerim.umarım istediğiniz yerlere ve daha fazlasına ulaşırsınız kariyerinizde. Allah yardımcınız olsun
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
savaş abi, yeni üye sayılırım bu forumdada birşey söylemeye hakkım var mı bilmiyorum ama kimse için sinirlenmeye değmez,22 yıllık bir avukat olduğunuzu söylüyorsunuz,siz iyi niyetle yardımcı olmaya çalışmışsınız,anlamayan anlamasın,niye canınızı sıkıyorsunuz,kimsenin 2 kelimeyle sizin mesleğinize veya size çamur atmaya hakkı yok,bu türlü BASİT olaylar için moralinizi bozmayın,iyi bir avukat olduğunuza eminim, saygılar
yarın bir gün başka bir yardım isteyen birisi çıkarsa forumda bu vatandaşa kızarak yardım etmeyecekmisiniz, pireye kızıp.......?????
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
dostlar teşekkürler,
önceki mesajımda da yazdığım gibi" kalabalıkta eşek kuyruğu kesilmeyeceğini"
öğrendim en azından
Sanal alemde başkalarının mesleğini amatörce yapandan bol bir şey yok.Ne kadar sıradan,kof adam varsa birilerine saldırmak için hazır bekliyor :(
abi sen bilgin gereği söylemen gerekeni söyle geç,kim ne edebiyatı yaparsa yapsın,boşveeeeeer,özellikle güzel muhabbetler ve yardımcı olma amacı beni bu siteye kayıt ettirdi,herkes birbirine birşeyler soruyor esprili sohbetler oluyor,yardım alan arkadaşlardan teşekkür edenlerde olmuyormu,iyi yorumları dikkate al abi,kötü yorumlar için hiiiiiç bozulma tatlı canını sıktığına değmez,dikkate almayıver heee de geç git hiiiiç kafana takma
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Merhaba
Burda Kimse Kimsenin Hakkında Nasıl Bir Olduğu Hakkında Yorum Yapmaya Hakkı Yok. Ben Burda Bir Konu Açtım Konuya Bir Avukatımız Cevap Verdi. O Kadar Yazılan Yazılar İçinde Sadece Onun Dedikleri Kafama Yattı.
Ama Ne Oldu Aradan Biriler Bir Yerlerden Çıkarak Yok Sen Ayarladın Yok Bu Ayarladı Filan Sözlerle Ağız Dalaşına Girdi. Gereksiz Adamın Gereksiz İşleri İşte. Bilip Bilmediği Her Yere Girmemesi Gerektiğini Daha Öğrenmemiş.
Ben Bu Konuyu Açtıktan Sonra Bir Kaç Gün Takip Ettim Daha Sonra Konu Başlığında Geçen Olaydan Dolasyı 3. Ameliyetimi Olduğum İçin Açtığım Konuyu Unuttum.
Sağolsun Forum Yetkilisi Olcay Bey Bana msn den ulaştı.
Ben Verdim Dosya Numarasını Filan.Geç Oldu Ama Sanal Elemde Kişisel Bilgilerin Paylaşılmaması için Yazmadım Dosyam Hakkında Bilgileri.
Şimdi Niye Gönderdim Olcay Bey Benle Konuştuktan Sonra Avukatımla Konuştum Sorun Olmayacağını Söyleyince Yazdım.
Bu Olay Gerçek mi Yalan mı Düşünenler Var İse: Elimde Şuanda mahkeme Sonucu İle İlgili Bir Belge Var Onu Taratıp Eklerim Foruma.
Neyse Başınızı Boş Konularla Ağrıtmayayım.
Dava Sonucunu Yine Buraya Yazarım.
SAYGILARIMLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)