Yamaha nın Türkiyede olmayan Cupları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İlk defa gördüm su soğutmalı olanı iyimiş Tr getimediği iyi omuş gelse 5000 lira derdi herhal
Daha önce görmüştüm ybr 125G iyi güzelde egzoz altta değil daha yukarda olmalıyıd enduro tarzı olucaksa
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Ybr nin sınıfını anlayamadım..Kros desen değil..Yol motoru desen gene diil..Hangi amaçla üretilmiş?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ybr nin sınıfını anlayamadım..Kros desen değil..Yol motoru desen gene diil..Hangi amaçla üretilmiş?...
ikisi 1 arada
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
-
gelmediği daha iyi olmuş hiç birinde şekil yok
-
-
Su suğutmalı olanı güzelmiş
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
ybr G nın önu ilginç olmus
-
Tolme adlı üyeden alıntı
YAMAHA SNIPER (SU SOGUTMALI CUP)
YAMAHA NOUVO Z (TAM OTOMATİK)
Bu ıkısı muhtesem hele Cup mukemmell
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Bu ıkısı muhtesem hele Cup mukemmell
ikiside 135cc acayip kaçar gibi gelio su soğutmalı olanla 120-130 rahat görürsün bence
-
snıper nouve süpermiş yaa....
-
Biz 3. Dünya Ülkesiyiz yanı onlar bızı bu sekılde goruyor ve bıze eskı satamadıkları modellerı layık goruyorlar...!!!
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
Valla bunları gördükten sonra insanın vanı çekiyor...
Ne güzel Cub bunlar böyle
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
ybr nin bu modeli cok güzel görünüyor.. ayrıca cup modelin su sogutmalı olanı cok güzel düşünülmüş...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Sniper ve Nouva çok güzel gerçekten ybr g'de güzel olmuş ama fiyatı Türkiye'ye gelirse heralde 5binden aşağı olmaz.
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Sniper ve Nouva çok güzel gerçekten ybr g'de güzel olmuş ama fiyatı Türkiye'ye gelirse heralde 5binden aşağı olmaz.
sniper in uzakdoğu (filipinler) fiyatı yaklaşık 2500 ytl ,nouvo dahada ucuz 2200 ytl civarında türkiyeye gelse tahmini 4000-5000 arası satılır gibi gelio
buda hondanın bir cup u 125 cc lik fiyatıda yaklşık 2000ytl civarında
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)