sıfırını 5000 bine çekseler bile s&t yi gene almam onun masrafıylamı uğraşacam görüyom buradaki normal kanunileri servisten çıkamıyolar bide ben konuyu tam anlıyamadım hyo damı zam yapmış
sıfırını 5000 bine çekseler bile s&t yi gene almam onun masrafıylamı uğraşacam görüyom buradaki normal kanunileri servisten çıkamıyolar bide ben konuyu tam anlıyamadım hyo damı zam yapmış
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Bunun karşılığında Kanuni 400-500 arası indirim yapmış arkadaşlar
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hakkaten pes bu neya alıcak arkş büyük geçmiş olsun.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
arkadaşlar anahtar teslim herşey dahil 8000 ytlye verrim gt250r turuncu siyah ilgilenenlere duyurulur malum yazda geliyor bu aya için geçerli yani 31,01,2009 a kadar kaçırmayın irtibat tel 0533 622 0662
akburak.net
Piyasadaki Hyosung hakimiyetine balta vuracak yegane girişimi yapmış Kanuni. Alınabilecek en avantajlı 250lik sport motorken, neredeyse Kawa ile eşitlemişler fiyatları ve önemli bir avantajı kaybetmiş oldu Hyo.
Şaşırdım diyemem ama; Kanuni'den herşeyi beklerim çünkü. Global bu fiyatlara satarken kar edemiyor muydu bu motoru? Açgözlülük başka birşey değil.. Kendi düşen ağlamaz sonuçta, bundan sonra motor fln satamazlar.
İkinci el piyasası da bayağı bir hareketlenir bu motorun; talep artar kanımca. Çünkü kimse gidip sıfırını almaz artık; o kadar para verip de.
Yazık..
O senin bahsettiğin Kanuniler %99 Çin malıdır. Hyo ya da S&T, Güney Kore üretimi olup kaliteli bir motordur. Arada dağlar kadar fark vardır.
vardır bir bildikleri .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
çüş harbiden bunlar kriz ayağınada şişiriyo fiyatları haa ayıp be yaa
eee buyrun 8000 ytl alın eski fiyattanda aşağı hadi buyrun
akburak.net
motor teknik değerleri ve tip olarak birbirine yakın olan kawasaki modelleriyle kıyasladım kawasaki daha ucuz parça olarak kawasakiden çok farklı oldugunuda sanmam bu fiyatlarla alacak olanda almaz hyosung un tek avantajı fiyat /performans oranıydı sanırım bunun farkında değiller.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Kardeşler kışa girmeden hyosungların st kanuni olma aşamasında merak ettim bayiide inceledim.7.250 TL yi hakedeceği konusunda ciddi şüphelerim oluştu ki 8.850 TL fiyat hakında hiç düşünmem bile.Ben imalatçı sanayiici olarak bu paraya acırım.En kötü japon bunlardan çok daha evla.Metal yorgunluğuna gelince bunlar zaten fabrikasyon yorgun.
Çüşünüz
Valla YBR 250'nin 10400 TL'ye satıldığı yerde 7500 TL'ye satılan GT 250 bedavadır benim gözümde. Yeni fiyatla 9000 TL için bile ikisi arasında S&T lehine tereddütte kalırım. Sizin baktığınız dönemde bunlar karbüratörlü ve analog göstergeli idi. Şimdi ise dijital göstergelerle ve enjeksiyonlu olarak satılıyorlar. Sahibinden'de 6990 'a satılanlar hala duruyorsa kaçırılacak motor değil.
Mümkün olsa şu dışarıdan bakarak motorların kalitesi hakkında fikir yürüten arkadaşlarla birgün beraber bakıp tecrübelerinden yararlanmak isterim. Bir otomobil fabrikasında çalışan bir mühendis olarak dış görünüşten yola çıkıp nasıl kalite konusuna varılıyor merak ediyorum doğrusu.
Metal yorgunluğu hakkında fikir sahibi olmayan kişiler gidip 10 yıllık hurda SS'lere aynı parayı vermekte özgürler tabi.
ellerinde patlar bu kadar zamdan sonra....
ya neye elimi atsam kurutuyorum bahara kadar ikinci el fiyatlarıda fırlyacak.artık hyo danda vazgeçeceğiz gibi gözüküyor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
acayip bu satıcılar yav.. Hem krizden yakınıyorlar hemde fiyatları arttırıyorlar.. sıfır st kanuni alana şaşarım ben bundan sonra :s
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)