Sizce yapsam olurmu ?? Fikir verin lütfen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eğer alttaki gibi olacaksa hiç durma yap
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Bencede alttakine benzerse durma zaten sen yeni motor almak istiyordun bunu öylesine mi yapıcaksın yoksaq bununlamı drvam edeceksin?
-
Düz yolda emanet gibi giden motorla bu hareketlerimi yapcaksın gencliğine yazık
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Bencede alttakine benzerse durma zaten sen yeni motor almak istiyordun bunu öylesine mi yapıcaksın yoksaq bununlamı drvam edeceksin?
Bunu yapıcam Sadece Arada bir pazar günleri felan Eski havaalanı var burda orda bununla hareket yaparım
Yeni motorda almayı düşünüyorum ama biraz daha zaman
-
şimdi merak ettim ortaya nasıl bişey çıkacak.
güsel proje...
-
Aslında Dün chopper maşası-gidonu-tekerleği takmayı düşündüm ama Hareket motoru fikri daha Eğlenceli geldi
-
olur olmasınada sadece goruntu olur hareket pek olcagını sanmam yuani bana oyle geliyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
zenon adlı üyeden alıntı
olur olmasınada sadece goruntu olur hareket pek olcagını sanmam yuani bana oyle geliyor.
Zamanla herşey olur
-
kardeşim başka işinmi yok o motorla akrobasi yapılmaz çünkü o motor akrabasi için yapılmamış kıçı başı bi tarafa dağıl
sadece görüntü olur hem sen akrobasi yapmayı biliyormusun bu işler eğitim ister akrobasi yapayım derken kafayı gözü yarma
ben profesyonel anlamda 8 yıl Bisikletli akrobasi yaptım o işler sandığın kadar kolay değil mazallah Allah korusun kaza falan yapmassın inşallah
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
becere bileceksen ne ala olur. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
karayılan adlı üyeden alıntı
kardeşim başka işinmi yok o motorla akrobasi yapılmaz çünkü o motor akrabasi için yapılmamış kıçı başı bi tarafa dağıl
sadece görüntü olur hem sen akrobasi yapmayı biliyormusun bu işler eğitim ister akrobasi yapayım derken kafayı gözü yarma
ben profesyonel anlamda 8 yıl Bisikletli akrobasi yaptım o işler sandığın kadar kolay değil mazallah Allah korusun kaza falan yapmassın inşallah
2 yıl öncesine kadar bende bisiklet üstünde bütün hareketleri yapabiliyodum şimdi sıra motosiklete geldi Motorun kıçını başını dağıtmamak için zaten koruma demiri takıcam ve extradan Destek için Demir kaynattırcam
-
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
2 yıl öncesine kadar bende bisiklet üstünde bütün hareketleri yapabiliyodum şimdi sıra motosiklete geldi Motorun kıçını başını dağıtmamak için zaten koruma demiri takıcam ve extradan Destek için Demir kaynattırcam
işine karışmak gibi olmasın ama bence bu motorla olmaz yani bu tip motorlar uygun değil akrobasiye ama genede ben yapıcam diyorsan kolay gelsin inşallah istediğin gibi olur ama lastiklerini kaliteli bişey taktır
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
karayılan adlı üyeden alıntı
işine karışmak gibi olmasın ama bence bu motorla olmaz yani bu tip motorlar uygun değil akrobasiye ama genede ben yapıcam diyorsan kolay gelsin inşallah istediğin gibi olur ama lastiklerini kaliteli bişey taktır
Bakalım denicez artık olursa olur olmazzsa çeker koyarım bi kenara böyle şeylerle uğraşmayı severim
-
Zevk işte Ne haz alıyosundur yaparken
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
zevk senin kolun bacagında senin, inşallah istedigin gibi olur.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
-
yapabilirsem çok eğlenceli olucak
-
görsellik açısından ii
fakat kullanacağın malzemeler nedir ki? motorun 150cc lik gücüne güç katacak mı ?
resimdeki hareketleri yapmana yardımcı olacak mı ?
yoksa malzemeler toplama olacak ta motor yerinden mi kıpırdamayacak ?
motor da action yapabilmen için önce tork gerekli !!!
kas gücüne dayalı bir durum değil
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
görsellik açısından ii
fakat kullanacağın malzemeler nedir ki? motorun 150cc lik gücüne güç katacak mı ?
resimdeki hareketleri yapmana yardımcı olacak mı ?
yoksa malzemeler toplama olacak ta motor yerinden mi kıpırdamayacak ?
motor da action yapabilmen için önce tork gerekli !!!
kas gücüne dayalı bir durum değil
Motora kullanacağım mağzeme Arkada kalıcak kaportayı korumak için Koruma demiri Zaten önünde kaporta olmadığı için ağırlık olmicak
Güç içinde motor kısmı zaten temiz ve bakımlı 150 cc bir motora göre gereğinden fazla atak şimdilik beni biraz tatmin edeceğini düşünüyorum maksat nedir Bi süre yeni motorumu alana kadar eğlenmek tabiki Kafamıza kaskımızı takıp trafiğe kapalı alanlarda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)