E-bay dan alisveris yapmak(Resimli anlatim)
Reklamlar
-
13 Mayıs 2011, 10:11
BMW'ninki 175 euro ( 350 tl)
Reklamlar
-
13 Mayıs 2011, 10:13
bende ebaydan egzos almayı dusunuyorum fiyatı 485 dolar . kargo ücreti de yok satın alsam elime geçmez mi?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
13 Mayıs 2011, 10:19
% 90 gümrüğe takılır bi 250-300 liran daha gider
Her asker yeşil bereli olamaz
-
13 Mayıs 2011, 10:28
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
% 90 gümrüğe takılır bi 250-300 liran daha gider
birazda şans meselesi kimi parçalara bakmıyorlar bile
satıcıyla görüş fiyatını düşük yazdırt ve kullanılmış parça olarak yazsın faturası üzerine
şansın daha fazla artar en azından
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
13 Mayıs 2011, 10:34
kardeş gümrükçü kullanılmış parçayı gümrüğe takarım sıfır ürün isteyin diyo haberiniz olsun,ikinci bi tavsiyem satıcıya rica edip fiyatı düşük yazdırmanız,üçüncü tavsiyemde satıcıya rica edip hediye olarak yazdırmanız...
-
13 Mayıs 2011, 10:42
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
satıcıyla görüş fiyatını düşük yazdırt ve kullanılmış parça olarak yazsın faturası üzerine
kardeş gümrükçü kullanılmış parçayı gümrüğe takarım sıfır ürün isteyin diyo haberiniz olsun,ikinci bi tavsiyem satıcıya rica edip fiyatı düşük yazdırmanız,üçüncü tavsiyemde satıcıya rica edip hediye olarak yazdırmanız...
benim ingilizcem pek iyi değil. sadece okumam iyidir. bırılerınden yardım alıp , satıcıya mesaj gonderıcam. şayet olursa er6 ıma bır yoshimura almak ıstıyorum önerileriniz için teşekkür ederim.
-
13 Mayıs 2011, 10:47
google da çeviri var kullan çok basit,sen ingilizcesini kopyala yapıştır yap orda Türkçesi çıkıyor,veya sen Türkçe yazarsan orda yazdığın yazının İngilizcesi çıkıyor ve sende çıkan ingilizceyi aynen mail ine kopyala yapıştır yaparsın
-
13 Mayıs 2011, 11:08
-
13 Mayıs 2011, 12:32
google da çeviri var kullan çok basit,sen ingilizcesini kopyala yapıştır yap orda Türkçesi çıkıyor,veya sen Türkçe yazarsan orda yazdığın yazının İngilizcesi çıkıyor ve sende çıkan ingilizceyi aynen mail ine kopyala yapıştır yaparsın
akıl edememiştim. çok teşekkür ederim.
-
13 Mayıs 2011, 12:58
ebay'ın türkçesi çıksaydı süper olacak ama...
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
13 Mayıs 2011, 13:01
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Eğer aldığın ürünün değeri 150 Euronun üzerindeyse evet gümrüğe takılır. 150 Euro'yu aşan kısım için %20 gümrük vergisi ödersin.
Kesin konuşmayalım takılma ihtimali olabilir. Takılmayada bilir. Yüzlece dolarlık alışverişim de oldu hiç takılmadan geldi , 3$ çakmağında takıldığı da oldu. Gerçi gerçek el bombası şeklindeydi.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
13 Mayıs 2011, 13:09
srknbdm adlı üyeden alıntı
ebay'ın türkçesi çıksaydı süper olacak ama...
Ebay'in Türkçesi var aslında. Sadece yurtdışına satış yapan kullanıcıların ürünlerini listeleyen global.ebay.com adresindan Türkçe olarak siteye girebilirsin. Ama sitenin Türkçe olması alışveriş yapacağın kullanıcının Türkçe bildiği anlamına gelmediği için böyle bir şey mümkün değil.
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Kesin konuşmayalım takılma ihtimali olabilir. Takılmayada bilir. Yüzlece dolarlık alışverişim de oldu hiç takılmadan geldi , 3$ çakmağında takıldığı da oldu. Gerçi gerçek el bombası şeklindeydi.
150 Euro'nun altında yasaklı ürünler hariç takılmaz. Mesela isterse 10 TL olsun telefon getiremezsin. 150 Euro'nun üzerinde ise takılmaması şans işi. Benim de sınırın üstünde alışveriş yapıp gümrüğe takılmadığım oldu.
-
13 Mayıs 2011, 13:17
çok teşekkürler paylaşım ve emeğiniz için
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
13 Mayıs 2011, 13:25
Saticiya mesaj atmaya calisti
Ama malesef mesaj kismi kapaliymis yani sqticiyla iletisime gecemiyorum
-
13 Mayıs 2011, 13:32
motor parcasi icin isteyen olursa ben kargolayabilirim buradan
-
13 Mayıs 2011, 14:35
bi sorum olacak ?
ebayden 3 alışveriş yaptım. üçünü de ihale falan filan uğraşmadan buy it now seçeneği ile aldım. alır almaz dakikasında pay pal ile ödememi yaptım.
3 alışverişte elime ulaştı sorunsuz
Ancak;
bu alışverişleri yapar yapmaz ebay hesabımı dondurdu. açıklama olarak onları telefonla aramamı ve bazı bilgileri teyid edeceklerini gösteriyorlar. ben de henüz bugüne kadar aramadım. mesaj gönderdim sorun neyse mail yoluyla çözelim diye dönmediler ben de kızdım aramadım ??
bu dondurulmanın sebebi ne olabilir ? telefon etsem çözülür mü mesele ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Mayıs 2011, 14:39
chopperrider adlı üyeden alıntı
bi sorum olacak ?
ebayden 3 alışveriş yaptım. üçünü de ihale falan filan uğraşmadan buy it now seçeneği ile aldım. alır almaz dakikasında pay pal ile ödememi yaptım.
3 alışverişte elime ulaştı sorunsuz
Ancak;
bu alışverişleri yapar yapmaz ebay hesabımı dondurdu. açıklama olarak onları telefonla aramamı ve bazı bilgileri teyid edeceklerini gösteriyorlar. ben de henüz bugüne kadar aramadım. mesaj gönderdim sorun neyse mail yoluyla çözelim diye dönmediler ben de kızdım aramadım ??
bu dondurulmanın sebebi ne olabilir ? telefon etsem çözülür mü mesele ??
Riskli görülmüştür, e-posta at bence
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
13 Mayıs 2011, 15:16
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
Gümrükte esas alınan malın değeridir fatura bedeline itiraz edebilir memur düşük olduğunu düşünürse. Astarı yüzünden pahalıya gelir gümrüğe girerse.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------
xburakx adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kargoma bir türlü ulaşamadım tanıdıkda vardı ptt de
ptt kargo takip sitesi ve numarası CC515841306FR az önce bakdım ayrıntı verilmiş en son istanbul torbaya ekendi yazıyordu
antalyada 8 ayrı yere başvurdum en son bir müdür kargomun istanbulda olabileceğini ve henüz muayeneden geçmediğini tahmin ettiğini söylemişdi
Selam yurtıdışından POSTA yolu ile TR ye gönderilen ürünleri TR ye girdikten sonra adım adım takip edemiyorsun bildiğim kadarı ile. Aynı şekilde POSTA ile TR den yurtdışına gönderilen ürünleride.
-
13 Mayıs 2011, 15:56
krd adlı üyeden alıntı
Selam yurtıdışından POSTA yolu ile TR ye gönderilen ürünleri TR ye girdikten sonra adım adım takip edemiyorsun bildiğim kadarı ile. Aynı şekilde POSTA ile TR den yurtdışına gönderilen ürünleride.
Gönderenin kullandığı posta seçeneğine bağlı. Eğer kayıtlı postayla gönderilirse postanın ne zaman nerede olduğunu yurtiçinde de takip edebilirsin.
-
13 Mayıs 2011, 20:00
Ben de normalde Ebay'da teklifle falan uğraşmıyorum ama bu ürüne 2 teklif verdim ve
en yüksek teklif benim ki olunca ürünü satın aldım az önce.
http://cgi.ebay.co.uk/STRONG-MAGNETI...item45fa7499c9
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler