100 euro sınırı varsa dolar üzerinde yaklaşık 110-120 dolar ediyo gibi bişey o zaman. dolarla alırsak da 110 $ dan snra gümrük var sanırm.
bi de ben bişey sormak istiyorum. bu yöntemle kask alabilrim sanırm.kallavi bişey almak için de 100 euro sınırını aşmam lazım. fakat adrese gelmesi için (gümrük fln meşakkatli işler) toplamda ne kadar ödemem gerekicek. 150-200 $ ya da euro diyelim. başlangıçtan itibaren neye ne kadar para ödiycem. toplamda ne kadar çıkmış olcak cebimden??..
100 euro nun üstündeki ürünlerde uğraşmak zor özellikle ayda bir paket almaya gidince zorluklar çıkıyor.
Büyük kutularda gelen malzemeler dikkat çektiğinden ucuzda olsa başınızı ağrıtabilir.
Bu faydalı bilgiler için ne kadar teşekkür etsek azdır. Kıymetli bilgiler için Teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hep tırsıyordum acaba gelirmi acaba kartımdan fazla para çekerlermi diye,şimdi şüphem kalmadı,Zeda teşekkürler gerçekten faydalı bilgiler,
şimdi ebaydan bi body armor aldım paypaldan parasını ödedim.Leave Feedback ne oluyo?Geri bırakmakmı yoksa tamam alıyorum demekmi?
MoToCroSS RuLeZZ
100 euro yu geçen veya geçmeyen paketler için benim önerim www.amerikadaniste.com u kullanmanızdır. Her türlü gümrük işlemlerini sorunsuzca hallediyorlar ve size işlemlerin ne kadar tutacağını önceden söylüyorlar. kargo'da ise normal kargolara göre daha az ücret ödüyorsunuz.
Feedback satıcıya olumlu olumsuz yorum yapmak içinmişde ben şimdi aldığım şeyin yola çıktığını nasıl öğrenecem
MoToCroSS RuLeZZ
urunun sana ulastigini order status bolumunden gorebilirsin. Bazi saticilar aninda kurye bilgilerini girerken bazilari usengec olup girmiyorlar. Bu durumda direk mesaj atarak sorabilirsin. Bir iki gun cevap icin sure tani. Leave feedback ise urunu eline aldiktan sonraki yorumlarin icin simdi yazma
Eger ptt araciligi ile posta yolu ile geliyor ise 2-3 haftayi bulabilir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bi de bu tür sitelerde kredi kartı numarası istiyor mecburen onlara pek güvenmeyen arkadaşlar olabilir bunun için bazı kredi kart markaları sanal kart diye bir şey çıkarmış .Aynı kontürlü telefon gibi içine ne kadar para yüklerseniz limiti o kadar oluyor ve orjinal kredi kartınızın numarasından da farklı bi kart nuamrı çıkartılıyor.Birine kredi kartı numaranız geçtiğinde en fazla içine yüklediğiniz para kadar çekebilir.O yüzden güvenilir bişey.Arkadaşlarım int üzerinden alış veriş yapıcakları zaman bu yolla yapıyorlar güvenilir olduğu için.Zannedersem garanti ve teb bankın böyle bir özelliği var.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
yıllardır forumda okuduğum en faydalı paylaşım. ellerine sağlık daha iyi anlatılamazdı herhalde
bu paylaşıma gurban olurum. Okudum ve hemen girdim ilk 3 dakika içinde transalpim için arka fren diski ve balatasını kargo ücretiyle birlikte 117 tl ye buldum, burda sadece arka fren balatasını 90 tl ye almıştım
süper bir paylaşım. kesinlikle biryerlere sabitlenmeli..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
KDV kalkmış da sadece mal bedelinin yüzde 10'u kalmış olabilir mi? Öyle bir şey okumuştum sanki. Geçenlerde getirttiğim 230 dolarlık tork anahtarı için 39 lira ödedim, o da o günkü kurla yüzde 10'una falan tekabül ediyordu. Yani USPS ile getirtmek şartıyla korkulacak bir şey yok.
Bir de, o 100 avroluk (150'ye ne zaman çıkıyordu?) muafiyete kargo ücretinin dahil olmadığını iddia ediyorum hala. Edilmiyorsa bile görevliler hatalı iş yapıyor demektir çünkü mevzuatta şöyle yazıyor:
"Yurtdışından Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta yoluyla gönderilen ve gerçek kıymeti gönderim başına toplam 100 EURO’yu geçmeyen ticari miktar ve mahiyette olmayan her türlü eşya gümrük vergisinden muaftır."
"Gerçek kıymet"e kargo ücreti dahil olmasa gerektir diye düşünüyorum. Yanlış mı biliyorum?
[B]J şimdi asker[/B]
Elinize sağlık, inanılmaz güzel ve faydalı bir yazı olmuş.
Alternatif siteler arasında şöyle bir şey de buldum ben, belki faydası dokunur diye duyuruyu paylaşıyorum:
Amerika’dan alışveriş yapmak için daima ücretsiz Viadress.com sitesini kullanıyorum çünkü bu site size ücretsiz olarak sanal bir Amerika adresi temin ediyor, böylece istediğiniz Amerikan dükkanından ya da eBay satıcısından alışveriş yapabiliyorsunuz; Viaddress de siparişlerinizi sizin evinize yönlendiriyor.
http://www.viaddress.com adresinden siteye ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Üyeliğinizin hemen ardından Amerika’daki sanal sipariş adresiniz e-mailinize gönderilecek. Bunun yanı sıra, uluslararası kredi kartlarını kabul etmeyen Amerika dükkanlarından alışveriş yapmak isterseniz Viaddress istediğiniz ürünleri hiçbir komisyon eklemeden sizin yerinize satın alabilir. Bu sistem gerçekten çok faydalı! İnternet sitesine bir göz atın: http://www.viaddress.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)