ybr 125 bacım
ybr 125 bacım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbf 150 biraz daha kalıplı haliyle bi üst sınıf motor kullanıyormuş hissini verecek büyük makinalar için ideal başlangıç motorudur.
madem fıyatı sızı asıyor motosıkletınızı guclendırın kalıtelı bı makına
sym joyride 200 bı ınceleyın derım
Bence ikinci el temiz apache yada 0km kymco.
Ben olsa 0 kymco alırdım.İkinci el ybr almaktan gerçekten iyidir yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız servisi o kadar problemli değilmiş forumda yazılanlara göre kymco gerçekten kaliteli motorlar üretiyor.
cbf 150, ybr 125 en bilinen.Bayana uygun mu dersen boy sorunu olmadığı sürece uygun. Tabi bunlara söylediğin fiyata ikinci el ulaşırsın.Sıfır istersen kanuni vb çin mallarına yönelmen gerekir ama bir çok arkş ve ben bunlara yönelmeni tavsiye etmeyiz.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bende cbr 125 al derim hatta çınarcık'ta gördüm bayan kullanıyordu , hatta arkasında bir bayan daha vardı beraber geziyorlardı .Kullanım ve hakimiyet açısından biryana bayana yakışıyor . Racer istersen tabii ama
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
haydi ben de duhul olayım..bunların hepsi çin malı, bu arada ben de çin malı kullanıcısıyım,zira iktisadi durumum yüzünden,almanı tavsiye etmem.ama yine de kaçınılmaz olarak 250 cc kategorisinde alınabilinecek ve binilecek chooper bana göre yamaha viragodur.biraz pahalıdır,doğru. yamahanın kopayasını,çinlisini,nisandan beri kullanıyorum: roadster, bisan lifan 250.çok memnunum ama "tatmin" olmadım.yakıtı görece düşük, ağırlık merkezi düşük..ee biraz sese meraklıysanız sesiyle/eksozla oynanabilir.ayrıca torku, bana göre, iyidir..nisandan beri herhangi bi mekanik arızası olmadı.olursa da bi tamirci güven verici bir biçimde sorun olmayacağını söyledi..kısaca; bana kalırsa evladiyelik makina değildir ama geçiş için idealdir, şayer chooperdan hoşlanıyorsanız.lütfen chooper alırken V motor olmasına özellik dikkat edin.zira V motor chooperın alameti farikasıdır!! esenlikler dilerim..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Erkegin kullandigi her motoru bayanda kullanir bence bir ayrim olmasi cok yanlis.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
sen önce tarzını belirle....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)