Sahibinden.com'da dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim.Ben asıl bu motoru alan arkadaşın tepkisini merak ediyorum doğrusu...
http://www.sahibinden.com/kesinlikle...XQQdisplayitem
Sahibinden.com'da dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim.Ben asıl bu motoru alan arkadaşın tepkisini merak ediyorum doğrusu...
http://www.sahibinden.com/kesinlikle...XQQdisplayitem
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
))) yaw sanki alan adam bilmio
Drift Religion
Ama senın bu yaptıgın bence yanlıs bısı sonucta alan adam bu ılanı gorse senın ıcın neler der Benım sahsı fıkrım sattıgınız satarken tabırı cazıse "ıyı makına" "super" vs vs dedıgınız makınayı sattıkdan sonra arkasından ben kurtuldum alan arkadasa kıtledımmm ohh rahatım sımdı dıyorumkı bu motoorlar 5 para etmez..Bana gore uygun bır davranıs degıl..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
ne saçma bi iş yaaaa sat parayı al sonra eksilerini say nasıl iş anlamdım
81VATAN__54MEKÂN
terbiyesizlikten başka bişey değil.daha başka şeyler de söylerim ama yeri değil.
Onada bi pert makina kitleyenler bulunur yakında dert etmeyin..
Dip not: EDEN BULUR
Hasan..
dip dip not: adam sahte para vermiştir buna inş :D:D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ben bu adama msj atmIştIm.. askere gidiom die önce 4.5bin ytl e koymuştu sonra 5.5bin ytl yaptı.. İzmirdeki arkadaşImIn yanIna gidip almayI bile düşünmüştüm =)
Tekbir R1 No1 Denizli. .
satan adam kesin çakma motorcu motor seven bi adam başkasına bunu demez ve yapmaz bence
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
bu makinaların dandik ötesi olduğunu bilmeyan yok ama olay ilginç kafasıda iyiymiş galiba
yanlış yapmış ama doğru yazmış
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
acayip insanlarız... acaba sattığı kişiyede böyle söyledimi..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ne kadar ekmek o kadar köfte.Camiadaki herkeste Hyo'nun ekmek-köfte denklemini az çok biliyordur.Alan arkadaşta biraz pahalı yönden öğrenecek ama hayatı boyuncada kolay kazık yemeyecektir.Geçmiş olsun.Hyo kötüdür demiyorum ama iyidirde demiyorum.Krank kırmasıda o motordan yapamayacağı şeyleri beklemek sebebiyle ortaya çıkan bir sorundur.Mesela Ninja'da bunu yapamazsınız ama ilk alımda kullanırkenki amortismanı çok daha fazla tutacağından insanlar bu makinaları almak zorunda kalıyorlar.Hoş astarı yüzünüde geçiyor oda ayrı bi mesele.Nedri bu ya?Konunun sonu gelmiyor yahu.Bitirdim ben!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
herife bak ya
bir zamanlar tanrıya karşı işlenen günah en büyük günahtı,ama tanrı öldü,onunla birlikte öldü o günahkarlar da.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)