ne insanlar warya :S
ne insanlar warya :S
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
şimdi bu adama sorsan iyi birşey yaptım der(motor alacakları uyardıya),iyide arkadaşım hani motorcuyduk,hani yolda kaldığımızda birbirimize destek olurduk?yardımcı olurduk ?dümenmi hepsi yasladın motoru bittimi yani,bu arkadaşımızın yaptığı çok ayıp hyosung babamın oğlu değil ama böyle abuk şeyler yazıp insanı motordan soğutmak çok yanlış,3 tane hyosung'u olan arkadaşım var çok sıkıntı yaşamadılar..
Umarım bu sorunlarını da sattığın kişiye söylemişsindir...
Ticaret Ahlakı...
20
İyice tuhaf bi millet olduk... Bence bu yapılan hiç hoş değil...
Bu arada benim gibi yeni motora başlayacakların iyice kafasının karışmasına sebep oluyor bu tür şeyler.almayı düşündüğüm motorların arasında hyosung RT 125'de var ama bu tür şeylerle karşılaşınca kafamda soru işaretleri oluşuyor... benim bildiğim hyosung bir suzuki bir yamaha değil ama çin mallarınının üstünde kalitesi, olan orta kalite bir marka.
ne yapmalı?!!? bir tane cbf 150 yada ybr 125 mi almalı işimizi sağlama almak için...
Bizim gibi acemilerin işide zor yahu...
şahsen bende hyosung gt 250 r aldımm.. okadarr hevesten sonraa.. bendenn önceki sahibi küfürr edicemde neysee.. motoru yağsız bırakmış ve bana kakaladıktan 3 gun sonraa krank dagıttı.. motorr acılıp bakıldıgındada yagsızlıklıktan dolayı dagıtmıss.. eger yagına suyuna cok ıyı bakarsan red lıne aa gırmezsen bencee oo motorr sorun yaratmazz.. MOTORUM KRANK DAGITTIGI HALDE BUNLARI DIYOSAM.. gerisi size kalmışş =)
alan adam biliyodur birincisi nasıl kötü motor olsugunu satanda açık yüreklilikle söylemiş dandik olsugunu bu normal
bence o kadar ilginç değil bi dünya laf söylüyorlar zaten hüseyine
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)