Konuyu saçma bulan arkadaslar surayi bir okusunlar.
Surayi
Saniyorum olayin ne oldugu anlasilacaktir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
HORTLATAYIM AZCIK KONUYU
sabah yolda gelirken bu tabloyu düşünmüştüm. Henüz motorum yokken donalt duck abimizin yazıdığı kitabı okumuştum(motosiklet teorisi)
Hava bugün -5 di , 70 le giderken yüreğim dondu yani hissettiğim -18
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
sabah giderken kaskın içinde sigara içmiş gibi gidiyorum her nefes verişimde duman dumana(millet fuat abi yanıyorsun diyecek )
Bunu hesaplamak hiç aklıma gelmedi. Gerçi gelse de ne olacak. Nasıl yaptığımı kendim bile bilmiyorum ama motora binip binmemeye kar veya yağmurun durumuna göre bir de camdan havanın soğuna bakarak karar veriyorum. Belki de alışkanlık.
Soğuk için verdiğim kararın temelinde gözümden yaş gelip gelmeyeceği var. O günkü havada gözümden yaş geleceğini düşünürsem motora binmekten vazgeçiyorum çünkü bir müddet sonra kaskın içinde hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum. Vizör buhar yapmasın diye kaskı çeneden kalkık kullanıyorum. O göz yaşlarım gıdıma doğru süzüldükçe orada buz kesiyor ve daha çok üşümeye başlıyorum. Bu sefer yolu bir an evel bitirmek için gazlıyorum. Gazladıkça daha çok üşüyorum, üşüdükçe daha çok gazlıyorum ve yol bitene kadar devam ediyor bu.
Aslında en mantıklısı termometre sahibi olup ona bakarak karar vermek ama ne bileyim işte. Benim ki böyle geldi böyle gidiyor
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)