Telsiz kulaklık (Bilgi ihtiyacı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sağol dostum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
selam arkadaşlar,
gırtlak mikrofon ile ilgili internette yaptığım araştırmada motosikletçilerin oldukça fazla ihtiyacı olduğunu farkettim. Bu yüzden sizleri bu konuda bilgilendirmek istedim. www.dengeelektronik.com da istediğiniz tip çift jaklı aselsan marka uyumlu ve yakında motorola marka uyumlu gırtlak mikrofonlarımız da gelecektir. Buradan bakıp inceleyebilirsiniz.
Saygılar
-
sibelce adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar,
gırtlak mikrofon ile ilgili internette yaptığım araştırmada motosikletçilerin oldukça fazla ihtiyacı olduğunu farkettim. Bu yüzden sizleri bu konuda bilgilendirmek istedim.
www.dengeelektronik.com da istediğiniz tip çift jaklı aselsan marka uyumlu ve yakında motorola marka uyumlu gırtlak mikrofonlarımız da gelecektir. Buradan bakıp inceleyebilirsiniz.
Saygılar
Ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi verebilirseniz daha iyi olacaktır.Tşk
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
teşekkürler çok açıklayıcı olmuş yazınız...
-
Arkadaşlar bende COBRA MT975L var. 2 adet almıştım.(152 TL ye Antalya dan) Ancak kulaklık vermemişlerdi. Kullanım klavuzunu incelediğim de tek bir cihaz ile 2 kişi nin birbiriyle konuşabildiği yazılı idi. Yan tarafında INT girişini gördüm.Yeni 2 tane (mikrofon-hoparlor) çıkışı var.Biri yanda diğeri üstte. Tesadüfen de METRO marketlerde buna uygun kulaklıklı mikrofon buldum (16 TL) . 2 tane aldım. Şimdi tek bir telsiz cihazına 2 tane kulaklıklı mikrofon bağladım.Artçımla rahatlıkla görüşebiliyorum. Zaten halk tipi banda sahip olduğu için bulunması da kolay. Mikrofonlu kulaklığa hiç tadilat yaptırmadım çünkü tek jak lı.Herhalde bütün metro marketlerde bulunabilir. Adana da var hala. Mandallama işi yalnız mikrofon üzerinde yanda. Kıskaç ile yakanıza tutturuyorsunuz konusurken mikrofon üzerindeki minik mandala basmanız gerekiyor. Yani kapalı kasklarda kullanması zor.Eğer mandalı devreden çıkarmak istiyorsanız VOX devreye alıyorsunuz sese duyarlı oluyor fakat motor gürültüsünden sürekli açık halde kalıyor.Gırtlak mikrofon olması daha uygun olur herhalde.
-
-
şimdi kafam iyice karıştı
kulaklık + mikrofon takılınca VOX özelliğini kullanabileceğimiz bir telsiz var mı
var işte COBRA 975 ben takıyorum.ancak benim motorum gürültülü çalıştığı için VOX devredeyken sese duyarlı olduğundan egzost tan dolayı mikrofon sürekli açık oluyor.ama durduğun yerde kullanabiliyorsun.
-
sağolasın Tüzemen
o zaman COBRA 975 e gırtlak mikrofonu bakıyorum, uyarsa tam süper olacak
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
kullanmadım ama kullananlardan da olumlu yorum alamadım. ben artçımla işaret diliyle anlaşıyoruz. tavsiye ederim hemde zevkli oluyor
Bu kadar saçma bir bahane okumadım daha önce...çok yaratıcı fakat yol götermekten de çok uzaksın
Ben ve artçım kullanıyoruz.İnsan gibi muhabbet ediyor, FM ya da MP3 dinliyor,
Telefon görüsmesi yapmanın yanı sıra telsiz de bağlaya bilriyoruz
İnsan gibi teknoılojiyi kullanmak ve motosikletin keyfine varmak varken ne için tehlikeli hareketler yapayım ki....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
sağolasın Tüzemen
o zaman COBRA 975 e gırtlak mikrofonu bakıyorum, uyarsa tam süper olacak
ozan bu adı geçen cobra bendeki aselsan mt 975 ile aynı cihaz.kulaklık takılınca vox çalışmıyor bizzat denedim biliyorum.ancak ptt butonuna küçük bir müdahale ile bu sorun ortadan kalkıyor.daha önce bu forumda verilimişti hemde bu konuda uzman bir arkadaşdı.zaten tüzemen arkadaşımızın bahsettigi gırtlak mikrofonu yada motosiklet kulaklıgı degil .bambaşka bir kulaklık o,kendiside söylemiş zaten mandalı yakana takıyorsun diye mandallama yapmak için ellerinden birini gidondan ayırman gerekecek.bak sana linkide buldum burada en ince detayına kadar var http://www.motosiklet.net/forum/fayd...im-cozumu.html
-
iyice çorba oldu bu iş
ben aselsana gitmeden çözülmeyecek bu mevzu
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
Selam arkadaşlar. Bır cıhaz aldım ve kullanma kıtapcıgını kaybettım..:( Cıhaz ıle telefonum arasındakı bagı kurdum fakat ıkı kask arası ıletısımı kurmamda bana yardım edebılecek kımse varmı.. Cıhazın markası Calluler Line... Şimdiden teşekkur ederım.
-
yAKINLARDAYSAN kitapçığın fotokopisini sana verebilirim. Bulunduğun yer neresi?
-
-
Yücel bey, hışırtı ve parazit meselesini nasıl hallettiniz? Bende gg'den aldığım bir interkom var. Ama sürat 70 km'yi geçince ses anlaşılamayacak kadar rüzgar uğultusu ve hışırtısı oluyor. O sorunu çözebilirsem (sanırım mikrofonla ilgili) interkom güzel çalışacak.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Hocam. Kapalı kaskta sorun olmuyor ama açık kaskta elbette rüzgarın sürtünme kuvveti sesi bastırıyor.
-
Ben scala rider kullanıyorum çok kullanışlı çokta memnunum telefonla eşleştirdiğinizde telefonunuzdan mp3 dinleyebiliyor gelen aramalara cevap verebiliyor son aradığınız kişiyi arayabiliyorsunuz ayrıca telefonla konuşurken istediğinizde konuşmaya artçıyıda dahil edebiliyorsunuz. bu yıl fiyatı hayli arttı bu cihazın ayrıca birde radyolu modeli var ki dayanamadım onuda aldım mükemmel keyifli oluyo. midlant bt telsizi bu cihaza eşleştirdiğinizde diğer telsizlerle irtibat sağlayabiliyorsunuz. tek dez avantajı sadece bir cihazla eşleşiyo olması. ya telsiz yada telefonu tercih etmek durumundasınız.kaskın kalitesine göre ses kalitesi değişiyor. ben 130 ila 160 larda telefonda konuşabiliyorum 100 ile giderken kasktan konuştuğuma kimseyi inandıramamıştım ilk zamanlar. baktığınızda pahalı gibi gözüken bu cihaz kullanmaya başladığınız andan itibaren verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor. bende ozan beyden almıştım.geçen sene çiftini 320liraya
-
Telsiz ve Kulaklıklar hakkında
Merhaba,
Ben İstanbul Telsiz Merkezi Yöneticisiyim
Telsiz ve kulaklık ie ilgili konularda sizlere yardımcı olabilirim
Özellikle Transalp kullananlar ( bizim gibi ) için gidon mandalı daha rahattır
İstediğiniz konuda bilgi almak için web sitemize ( bilgi paylaşım )
not bırakabilirsiniz
İstanbul içinde sürekli olduğumuzdan
PMR Telsizlerle ilgili çalışma yaptığımızdan ancak akşamları cevap yazabiliriz
Saygılarımla
Aziz
İstanbul Telsiz Merkezi
www.istanbulda.com
Naci63 adlı üyeden alıntı
Yücel bey, hışırtı ve parazit meselesini nasıl hallettiniz? Bende gg'den aldığım bir interkom var. Ama sürat 70 km'yi geçince ses anlaşılamayacak kadar rüzgar uğultusu ve hışırtısı oluyor. O sorunu çözebilirsem (sanırım mikrofonla ilgili) interkom güzel çalışacak.
Merhaba,
Ben İstanbul Telsiz Merkezi Yöneticisiyim
Telsiz ve kulaklık ile ilgili konularda sizlere yardımcı olabilirim
DİKKAT : Mikrofonunuz kesinlikle Rüzgara açık olmasın
Özellikle Transalp kullananlar ( bizim gibi ) için gidon mandalı daha rahattır
İstediğiniz konuda bilgi almak için web sitemize ( bilgi paylaşım )
not bırakabilirsiniz
İstanbul içinde sürekli olduğumuzdan
PMR Telsizlerle ilgili çalışma yaptığımızdan ancak akşamları cevap yazabiliriz
Saygılarımla
Aziz
İstanbul Telsiz Merkezi
www.istanbulda.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler