Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Anadolu yakası en ucuz trafik sigorta şirketi hangisi arkadaşlar

REKLAM ALANI
    victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Arkadaşlar en ucuz sigorta şirketi hangisi şirketin biri 33 ytl istiyor sbn sigorta

ak sigorta ise 67 ytl istedi ak sigorta mahallemde var tuzla dayım hangisi bana daha uygun acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    ben koç alians a 45 vermiştim 5-10 için ugraştıgına degmez ama 50 ytl üzeride verme yani

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben RAY sigortaya 29'a yaptırmıştım!..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bende ak sikordatan 36 ytl ye yaptırdım...................pendik........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Sigortacı arkadaşlar vardı sitemizde.

Bizler için standart bir fiyat belirleseler, hepimiz de zorunlu t.sigortalarımızı buradan yaptırsak, kapı kapı dolaşmasak, kazıklanmasak.

faks var, kargo var, banka var... küçük bir gurup değilizki. Kullanalım bu avantajımızı.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    2 sefer sbn'den 31 ve 33 ytl gibi fiyatlara yaptırmıştım.Eureka mıydı neydi bir şirket 70 ytl fiyat çekmişti Pahalı olanlarda primler fazla oluyor diyorlar ama ben anlamıyorum açıkcası...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    evet üyeler içinde sikortacı olan yokmu...........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Valla arkadaşlar şekerbank 2 şubesine gittim birinde kadın hasta gelmemiş dediler Tuzla daki

pendik deki şubeye gittim sistem çalışmıyor dediler bende sinirlendim ilk gördüğüm acenteye girdim axa sigorta 43 ytl dedi yaptırdım 3 taksit yaptı

bu pendik deki ak sigorta hangi acente bi dahaki sefere oraya yaptırırım

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Konu açılmışken başka konu açmayayım sorayım dedim. Şimdi kaskoda yaptırmak lazım, en ucuz kaskoyu neresi yapıyor biliyormusunuz ?
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

Motosikleti
    DL 650
    kasko durumu biraz farklı bildim kadarıyla motor dışarıda çalınırsa karşılamıyo ve kapalı garaj istiyolar, biyerde böyle bişey okumuştum yanlış anlamadıysam.
    Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
    Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
    F.S.M.HAN

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Wolf81 bende öyle birşeyler hatırlıyorum, bizimki site dolayısıyla kapalı garaj denebilir. Diyelimki motoru yan yatırdık, yada geldi bir araba dokundu birşeyler oldu ozaman kasko öder mi? Yaptıran arkadaşlar anlatırlarsa çok makbule geçer.
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Axa Oyak 36 tl ye yaptırdım
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    BMW F650FB
    Sigortacı yok mu?
    1994 mazda 626 ve 2006 ybr125 için zorunlu trafik sig. yaptırmam lazım.

evet kızlar, beyler; teklif verin bakem

Arkadaşlar Avrupa Yakasında Beylikdüzü bölgesinin en büyük acentesiyiz. 11 sigorta şirketiyle çalışıyoruz, Trafik ve Kasko için en uygun fiyatı verebiliriz, bilginiz olsun. Randevulaşabilir, görüşebiliriz. e-posta adresim: yasinbalci5@hotmail.com

Motosikleti
    mondial 151rs
    bnde 2-3 sene oncesıne kadar sıgorta acentasında çalışıyo ıdım trafik sigortası sabıt degılmı yaa devlet belırlıyo fiyatları.

bide başak sigortada şu war net olarak bılmıyorum ama karşı tarafa carptınız normalde atıyorum 10,000e kadar karşılıyor ıse ek poliçe farkı ıle bunu yukseltme sansı war fazlada bişey tutmuyo olurda ferrari ye falan carparsak dıye

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı yaski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Avrupa Yakasında Beylikdüzü bölgesinin en büyük acentesiyiz. 11 sigorta şirketiyle çalışıyoruz, Trafik ve Kasko için en uygun fiyatı verebiliriz, bilginiz olsun. Randevulaşabilir, görüşebiliriz. e-posta adresim: yasinbalci5@hotmail.com
    Geç kaldın dostum.
    Beylikdüzü Birmotta (fiat-tofaş) yaptırdım ikisini de.

canın sağolsun dostum problem değil.. Önemli olan yardımcı olmak..

A acente olduğumuzdant trafik sigortasında normal acentelere göre daha indirimli yapıyoruz. Fiyat yada bilgi almak isteyen varsa mesaj atabilir yada msn ile ulaşabilirsiniz. İstanbul dışına önce fax yada e-mail le kopya gönderimi 1 gün içinde de asıl ulaştırımı yapıyoruz (kargo dahil)

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Alıntı denizsigorta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A acente olduğumuzdant trafik sigortasında normal acentelere göre daha indirimli yapıyoruz. Fiyat yada bilgi almak isteyen varsa mesaj atabilir yada msn ile ulaşabilirsiniz. İstanbul dışına önce fax yada e-mail le kopya gönderimi 1 gün içinde de asıl ulaştırımı yapıyoruz (kargo dahil)
    Motosiklet kaskosu yapıyormusunuz. Hangi şirketin acentesisiniz. 2006 model Fazer 3.kerre sigorta yapılacak. İlk 2.kazasız. yazarsanız memnun olurum.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet kaskosu yapıyormusunuz. Hangi şirketin acentesisiniz. 2006 model Fazer 3.kerre sigorta yapılacak. İlk 2.kazasız. yazarsanız memnun olurum.

Motosiklet kaskosu yapıyoruz. Euro Sigorta acentesiyiz ancak Anadolu ve İsviçre sigorta ile de anlaşmalıyız. Motosiklet için Euro ve İsviçre sigorta kasko yapıyor. Hasarsızlık indiriminiz olacaktır size net bir fiyat çıkarabilmemiz için plaka ve tc kimlik bilgisini vermeniz gerekiyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)