Hayırlısı İnşaallah eğlenceli olur geziniz...
Hayırlısı İnşaallah eğlenceli olur geziniz...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
2007 yılı Ağustos ayında eşimle birlikte Adana-Anamur arasında 10 gün arayla 2 kez seyahat ettik. Birisinde tek motor, diğerinde ise diğer bir arkadaş ve eşi ile 2 motor gidip geldik. Çok güzel virajlı yollar var. Ben çok keyif aldım. 2 gezide de bizim motor üzerindeki toplam ağırlığımız 200 kg civarıydı. Motorum Ramzey 250 cc hava soğutmalı ve 19 beygirlik bir motordu. O sıcakta hiç bir sorun yaşamadık. Sizin sanırım toplam ağırlığınız daha az ve motor gücünüz 10 beygir daha fazla. Ayrıca motorunuz da yağ soğutmalı. Yani sanırım hiç sorun yaşamazsınız. Ama lastik patlama ihtimaline karşı mutlaka lastiğe basılan sıvıdan 1-2 kutu ve pompa olmalı yanınızda. Eğer GPS cihazınız varsa çok iyi olur (şu an 200-250 TL arası). Yolculuk için bence otoban gibi rahat yolları tercih edip gezilecek yerlere otobandan çıkış ve tekrar geri giriş yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuklar.
Bizim gezimizden 2 görüntü.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
HADİ BAKALIM HAYIRLISIYLA bu yolculuğu başlayıp, bitirin . size cep telimi veriyorum. 7/24 arayabilirsiniz. yalnız mersin için değil, mersin, adana, hatay, maraş sınırları içinde yaşadığınız bir sorunda gerekli yer ve "sağlam" arkadaşlara ulaşıp size yönlendirebilirim. zaten onlar da yardım edeceklerini yazmışlar. yalnız arıza durumunda değil, mersinden geçerken de haberim olsun mutlaka. birazcık da olsa miafirimiz olursunuz sanırım
0 505 598 39 13
tekeriniz düz bassın.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Allah yolunu açık etsin çok güzele benziyor...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Çok sağolun arkadaşlar. Sizleri aramaya çalışacağız. Kısa sürede olsa görüşüp, bir çay içip heyecanlarımızı paylaşmak güzel olacaktır.
29 Mayıs sabahı Alanya'dan hareket edeceğiz. Gezerek Mersin'e kadar motor süreceğiz. Akşam üzeri gibi Güzel Mersin'e ulaşmış oluruz diye düşünüyorum. O akşam Mersin şehir turu ve akşam yemeğinin ardından otelimize çekilip ertesi gün yapacağımız Mersin-Hatay etabına hazırlanacağız. 30 Mayıs öğleden sonra Hatay'a varmış oluruz sanırım. Öğle yemeğini İskenderun'da yiyip İskenderunu'da şöyle bir gezeriz umarım. 2 gün Hataydayız. 1 Haziran Reyhanlı (Cilvegözü sınır) - Kırıkhan-Hassa -Kilis üzerinden Şanlıurfa'ya hareket. Bu yol hakkında bilgisi olan var mı? Akşama Urfa'ya varırız herhalde. 2 gün Urfa'da kalacağız. 3 Haziranda Urfa'dan Adana'ya hareket. Yol üzeri Zeugma ve Gaziantep ziyareti. Adana'ya varış ve konaklama. 4 Haziran Adana-Anamur etabı ve 5 Haziran'da Alanya yazlık ev son durak. Umarım herşey yolunda gider .
Arkadaşlar hepiniz yardım ve ilgisine çok teşekkür ederim. Muhakka aramay çalışacağız... Pangasuspan arkadaşımın dediği gibi 29 Mayıs sabahı ABBAS yolcu.. Eşlerimiz ile ANTALYA dan URFA ya kadar gidip geleceğiz... Resimleri bol ve güzel çekmeye çalışacağız... İnsan heyecanlanıyor.. DOğrusu 1 hafta kaldı... İki adet heybe çanta ile Sissy Bar çanta ve birde öne sosis çanta aldım. AYrıca depo üstü dev bir çanta daha aldım. Hepsi ile 70 litre bağaj yapıyor. Resimleri ekleriz... Kocaman teşekkürler... Resimleri Gezi yazıları bölümünden takip edebilirsiniz...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Arkadaşlar Cuma sabah yola çıkıyoruz.. Cuma Alanya'da Cumartesi Mersin'de olacağız... Bu arada topıc güncellensin...
adınıza sevindim , emin olun çok güzel vakit geçireceksiniz . Mersin'den geçip gitmeyin ama mutlaka sahil yolundan gidin . makine'nin dediği gibi trafiğine dikkat edin , şovmenimiz çok mutlaka cezerye ve tantuni'nin tadına bakın mersin'den çıkışta otobana girmenizi tavsiye ederim . isterseniz hatay'ın dörtyol ilçesine kadar otobandan devam edersiniz yada misis'te otobandan çıkıp devam edersiniz .
3 Haziran'da görüşmek üzere o zaman. Herhangi bir durumda aramaktan çekinmeyin arkadaşlar. Elimizden geleni yaparız. Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Teşekkürler....
Arkadaşlar yukarıda gezi tarhlerini düzeltiyorum. Alanya'dan hareket 30 Mayıs olacak geceleme Mersin. 31 Mayıs- 01 Haziran Hatay, 02-03 Haziran Urfa, 04 Haziran Adana, 05 Haziran Anamur
Toplam da kaç motor, kaç kişi geliyorsunuz?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
mersinden adana arasında mutlaka otobana girin, mersin içinde felaket ışık ve daraltıcı trafik var
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)