Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

2500 KM lik Antalya-Alanya-Mersin-Adana-Hatay-Kilis-G.Antep-Ş.Urfa Gezisi

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada Adanalı ağabeyimizden ricam (acele olmamakla beraber) Adana'da ailecek kalabileceğimiz ekonomik ve de rahat konforlu bir yer fiyat/adres/isim gibi belirtir ise çok memnun olurum. Aynı zamanda yemek yenilebilecek güzel ekonomik lezzetli lokantalar....
    Teşekkürler.....
    ee ben araştırmaya başlayayım.sizi bilgilendiririm.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bmw f650 gs

Teşekkür ederim....

Ben de ilginiz için çok teşekkürederim. Şimdiden bu gezi için heycanlanıyorum. Umarım herşey umduğumuz gibi gider.

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Gazipaşa-Taşucu arası katiyen dalıncak yer değil, dikkatli olmak gerekiyor. Bir de kene ısırıyor o bölgede

Yola çıkmadan önce bir Turizm bürosuna uğramanı tavsiye ederim. Yayınlar çok başarılı ve ücretsiz Aklında olmayan yerleri de kaçırmazsın böylece.

perishte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maalesef...
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol + yakıt hesaplaması. iki noktayı yazıyorsunuz, yakıt fiyatı ve 100 km de yaktığınız harcamayı giriyorsunuz, en detaylı şekilde, yol+yakıt+süre olarak hesaplıyor ;) süreekli kullanıyorum

http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp

http://mercedes.infotech.com.tr/rcal...ol=2700&fuel=4
    hocam bu linkte en kısa süre ve en kısa mesafeden birini seçmek gerekiyor. çok kullanışlı bir link. fakat mesela izmirden çıkıp kıyışeridi boyunca adanaya kadar gitmek isteyen biri güzergahı bölerek her bir mesafe-maliyet verisini tek tek çıkarıp toplamını alarak istediğini elde edebiliyor. bu adam için google ın mesafe ölçüm hizmetindeki gibi işaretçi ile güzergah doğrultusunda birden fazla yerleşim birimini seçip toplamını direk görebileceği bir link mevcut mu? mesela http://www.daftlogic.com/projects-go...calculator.htm bu linkte süre ve maliyet hesabı verse tam süper olacak ama yok.

bir de sizin link süreyi; ortalama 90 km/s den mi hesaplıyor yoksa yerleşim birimi, şehir içi, otoban gibi yolların azami hız değerlerini dikkate alıyor mu? (gerçi fazla şey bekliyorum galiba. programın bunu yapması için tüm yolların verilerini girmeleri gerek)
    Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
    Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Aslında Taşucu-Anamur arası çok zor bir yol olduğu muhakkak. Tehlikeli hele artçılı ve yüklü olunca sorumluluk daha da artacak. Keneleri yeni duydum, ama aslında kenede önemli ama, bu yolculuk bizler için daha uzun mesafeli mesala bu sene sonunda planlayabileceğim İran gezisi için referans olacaktır.. O sebeble zorlukları aşmayı öğrenmeliyiz. Herşey ve özellikle yorumlarınız için tekrar teşekkürler...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Biz 2 aile olarak eşlerimiz ile birlikte bu geziyi MAYIS ayında toplamda 10 günde ve de günde ortalama 200-300 km lik parkurlar ile yapmayı planlıyoruz. Şu an düşünce aşamasının %90'lık kısmı bitti sadece kalan şüphelerde de bu forumun yardımcı olmasını umuyoruz. O sebeble K.Maraş MT ve Adana MT grubunun bizlerle olan alakası için şimdiden çok teşekkür ederiz. Antalya ile sormak istediğiniz her sualde de bizler yardımcı olmak isteriz. Makina kardeşime sıcak davranışı ve verdiği bilgiler için ayrıca teşekkür.. GÜLTEKİN kardeşim yada ağabeyim sanada vermiş olduğun link için teşekkür ederim. Çok faydası oldu. Aslında gezide çok önemli duraklar var, PANGASUSPAN arkadaşımın da bahs ettiği gibi Hatay'da en az 2 gece kalmak isteriz. Şu an Hatay'da ve diğer lokasyonlarımızda kalınacak yer ile bilgi veren arkadaşlarımız olur ise şimdiden onlarada teşekkür ederim.
    Gezi aslında çok kapsamlı Adana'da hatta Antep te yenecek yemeklerinden tutunda gezilecek yerlere kadar.. Mesela Mersin'de Tantuni-Adana'da Kebab- Antakya'da Sıcak Peynirli Künefe- G.Antep'te Baklava- Urfa'da Çiğ Köfte yemek için bile bu geziye çıkmak için yeterli bir sebeb.. Keza Urfa hatta o an ki psikolojik yorgunluğumuza bağlı olarak ekstra bir 200 km daha yapıp Mardin'e bile geçebiliriz diyoruz. Acaba 10 gün yeterli olurmu?
    Bu arada Pangasuspan (Özgür) arkadaşımın dediği gibi Hatay'dan SURİYE ye günübirlik HALEP yapılır mı? Gümrük işlemleri zor olurmu? O bölgeden olan forum üyesi bir arkadaşta bu geçiş işi ile ekstra bilgi yazarsa çok memnun oluruz..
    Herşey için TEŞEKKÜRLER...
    Merhabalar dostum Selka..Ben alanyada yaşoyorum ve son durakta alanyaymış..Alanyaya geldiğinizde yanıma uğrayın size bişiler ikram ediyim alanyada..Alanyada yer sorununu da en uygun şekilde çözeriz..Yengemin oteli var zaten benim,sorun değil ;) eee motorcu motorcunun dostudur..dimi ama?..Eğer geldiğinde beni bulmak istersen ben Alanyadaki tek alışveriş merkezi olan alanyumda çalışıyorum YKM(YeniKaraMürsel) mağazasında..Takım elbise ve erkek reyonu sorumlusuyum..Beklerim alanyada her konuda destek olabilirim eğer yardıma ihtiyacınız olursa..Bu arada bu teklifim tüm motorcu dostlarımadır..Elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırız..Bekliyorum Sekal dostum sizleride mutlaka..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Teşekkür ederim. İlgine sağolasın, arayacağım.. Kal sağlıcakla..

Motosikleti
    mail adresinize ADANA ile ilgili,bir takım otel bilgileri attım.

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Adanalı ağabeyim; ilginize çok teşekkür ederim. Geziyi Mayıs ayının 3. haftası olarak kararlaştırdık. Bir aksilik olmaz ise 10 gün sürecek. Sizlerle umarım fırsat olur tanışırız. Maili inceleyeceğiz. Tekrar teşekkürler..

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Teşekkür ederim. İlgine sağolasın, arayacağım.. Kal sağlıcakla..
    rica ederim ne demek Selka ;) Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende gezinin Alanya ayağında sizlere..Görüşmek dileğiyle..Kendinize iyi bakın..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşalrım bu gezi yaklaşık 15 gün sonra gerçekleşecek. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Ve gezi yazıları bölümüne günlük olarak resimleri ve gezimi işleyeceğim. Şimdiden bir adet Sissy Bar çanta ve Kappa marka depo üstü çanta alarak bagaj hacmimi 45 litreye kadar çıkarttım.. Heyecan artmaya başladı ama endişem hiç yok.. Yolda Adana MT ve Maraş Mt bana özelden onlara ulaşabileceğim bir tel no su yollar iseler yolda çaylarını içmek isteriz..
    Şimdiden Teşekkürler...

Durmak yok...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    aydıncıktan adanaya kadar bişey olursa en fazla 2 saat içinde bi telfonunuzda yardımcı olurum.
    yolunuz açık olsun...
    Orgazma Dudak Büktürür

abicim bu ne biçim rota yav osmaniyenin 2 km yakınından geç Osmaniye ye uğrama.Ben de bekliyorum sizi gezdirmek için. Kalacak yer ayarlayamam belki ama. hataydan sabah ya da öğlen çıkarsanız bir Osmaniye turu ve de bir yayla gezisi yaptırabilirim size. bekliyorum öyle osmaniyeyi geçip gitmeyin valla kalbim kırılır

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Tamam .. Olur Arkadaşlar.... Sizin vaktiniz yettiğince derim ben.. Özel tel atarsanız muhakkak mesaj atarım.... İLginiz için teşekkürler....

Motosikleti
    bizde eğer bir aksilik olmazsa,15-20 mayıs tarihleri arasında,ş.urfa-mardin-midyat-hasankeyf'te olacağız.belki oralarda bir yerlerde karşılaşabiliriz.yolunuz açık olsun.

Motosikleti
    bmw f650 gs

Adana Hatay arası

Arkadaşlar Adana- İskenderun-Hatay arasını otobandan mı yoksa eski yoldan mı gitmeyi tavsiye edersiniz? Ayrıca yol üzeri mutlaka uğramamızı tavsiye edeceğiniz görülmeye değer yerler var mı? Ayrıca bu bölgelerde tadına bakmadan geçmeyin diyebileceğiniz yemekleri ile meşhur mekanlar var mı? Adana - Hatay ve Urfa üçgeninde bizlere ışık tutabilecek tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Alıntı pangasuspan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Adana- İskenderun-Hatay arasını otobandan mı yoksa eski yoldan mı gitmeyi tavsiye edersiniz? Ayrıca yol üzeri mutlaka uğramamızı tavsiye edeceğiniz görülmeye değer yerler var mı? Ayrıca bu bölgelerde tadına bakmadan geçmeyin diyebileceğiniz yemekleri ile meşhur mekanlar var mı? Adana - Hatay ve Urfa üçgeninde bizlere ışık tutabilecek tavsiyelerinizi bekliyoruz.
    otobandan giderseniz daha iyi gibi.ama hani çok ta bir fark yok yavaş yavaş gezerek gideriz derseniz normal yolda olabilir. geçerken osmaniyeye de bir uğrayın uyarsa eğer.bekliyorum mesajınızı

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    uzun bi gezi hayırlı yolculuklar...
    Hissettiğin gibi yaşa...

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Yolculuk 28 Mayıs sabahı ALanya'ya gidiş ile başlıyor.. İnternet buldukça gezi yazıları bölümünde bizleri takip edip yorumlarınız ile destek olursanız memnun oluruz.. İlginize teşekkürler....

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadi bakalım güzel resimler bekliyorum, özelliklle antalya anamur arasındaki koyları kaçırma, sürüşü hep gündüz yap
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)