Webmasterlar sağolsun düzeltmişler
Hiç bi yerd Logo yok
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
Şimdiki hali çok daha güzel ve o zaman online rekoru 44
motosiklet net evrim gecirmiş
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Nereden nereye... Gelişime ayak uyduran sitemiz artık daha güzel.
neyse ki geç tanımakla iyi etmişiz şaka bi yana o günün şartlarını şuan canlandıramıyorum kafamda ama iyi olsa gerek şuan komik gelsede. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Ben eskileri sevdiğimden çok beğendim, orjinal bişeymiş.
yaşasın 2009
way be
cidden mükemmel bi değişim olmuş
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Değişmeyen tek şey değişimdir der ünlü bir filozof, yada ünsüz biri.. Sonuçta biri söylemiş, kimin söylediği mühim mi ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
zaman ne çabuk geçiyo yaa..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
neydım dııl ne olucam demelı ozamankı onlıne rekoruna bak sımdıkıne bak
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
vay be keşke o günlerdede girebilseydik
Çok değişmiş tıklıyosun şimdi tak anasayfa karsında eskıden ole degılmıs beklıyosun bıraz ama ozmanların motorlarıda yavasmıs sımdıkıne gore dımı yanı onun ıcın gözünü seveyım teknolojının
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
arkadaşlar o zamanlar foruma üye değildim ama takip ediyordum........ bence mt nin her hali güzelllllllll
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)