sadece görüntü istiyorsan en küçük boy yangın söndürme tüplerinden al nos tüplerinin renklerine boyatıp sticker yapıştırt. Ben açmak istediğim motocafedeki yangın söndürme tüplerini böyle yapmayı düşünüyordum
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Yani herkes ciddi ciddi yazdı nos meselesi için. İşin sadece görünüş olarak istendiği baştan belirtilseydi bu kadar bile yazı yazılmazdı. Ben bile mesaj attım bunu söylemek zorunda kaldığım için.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
NOSU amartisöre mi takacan daha hızlı yaylansın diye
şaka di mi bu, seni gidiiiii
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bosver motora nos takmayi , sen bir tane red bull ic 125cc motorundan daha hizli kosarsin hemde daha ucuza gelir
NOS : Nitro Oksijen sistem, yanma odasindaki yogunlasmayi kat kat artiran bir sistemdir. Maket arabaya bile takilir ama su bir gercek anlik bir hizlanmadir ve saglam bir motor blogu ister. Aksi taktirde ilk ve son denemen olur nosu ve motorun nasil eridigine hayretler icinde taniklik yaparsin Genelikle motor blogunun ici seramik ile kaplanir. Ciddi bir drag yariscisi degilsen (ki zaten kurallar geregi Turkiyede drag yarislarinda NOS yasak halen) bu degmez.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
al bi mz kardeşim, nos takılmış ybr den iyidir. sadece gaza yüklen tek teker havada. gidonu sıkı tut ama orjınalınde nos etkisi var. dostlara selam yola devam
erdem abi nerdesiiiiinnnnn gör bu topiği bişiler karala şuraya
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Nos takmak için kırank pıstonları değiştirmek zorundasın ybr nın pıston kırank vs vs kaldırmaz nosu kırank kırar hem bıldıgım nos kendı dolmuyor doldurman lazım yanlısmıyım ??
HONDA
Birçok yurdum insanı hayaliyle birlikte bir çok şey saçmalamış
Aslında önyargısı olan arkadaşlara sormak gerekir sen daha hiç Nitrous Kit gördünmü...
Gördüysen kendi el emeğinle yaptınmı...
Yaptıysa adam zaten böyle saçma sapan konuşmaz...
Ben kendi 150 cc lik scooter ıma taktım 0.2 bar basınçta
Hala piston kol mu kırar diyorsunuz...
Şimdiyse 0.3 bar basınçta Turbomu kullanıyorum...
Yinemi piston kol kırdı...
Vay anasını o zaman ben hayal dünyasında yaşıyorum
Ya güzel arkadaşım sen beni geçen msn'de ekleyen arkadaş değilmisin? Dur daha 14 yaşındasın.Derdin ne? Nosun maliyeti neredeyse alacağın motorun maliyetinin yarısı.Yavaş canım kardeşim yavaş biraz.
Sen beni birisiyle karıştırıyor olmalısın arkadaşım
bende nos aldım, çok merak ettim nasıl bişey die, garip bi tüp..
ama motorum yok , nereye taksam bunu ?
GKN MOTORS
İnsanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden hoşunuza gidiyor anlamıyorum...
Kocaman adamsın evliymişsin bir de, senin destek olman gerekir... Olmayacak bir dua değil bu merak etme. Motorla birlikte çok deli bir rakam değil profesyonel Nitrous Kitler...
Senin gücün yetmez paraya o ayrı sen kendi adına konuş yeri gelir ben kardeşime takarım parasını bile istemem kendisinden
Burası bir paylaşım platformu ise buraya görüşlerimizi yazmak durumunda kayıt olmuş isek birbirimizin önüne taş koymak değil aksine yardımlaşmak için konuşuyoruz...
Saygılar...
Neyse haklısınız ne diyim.Siz bildiğiniz yolda devam edin tabi.Hadi kalın sağlıcakla kardeşim.
Zaten kış ayı cooler a gerek yok fakat yazın takmayı planlıyorum
Turboyu eksoz çıkış boğazının 10 cm ilerisine flanş yaptırttım
Eksoz salyangozunu buraya koydum
Garrett T2 turbo
Resimleri elbetki var videosu bile var msn imi eklersen sana gösterebilirim...
sitede başlık olarak açıp resimleri yayınlarsan daha hoş olur, hem engin bilgilerinizden tüm site faydalanır, hemde motorunuzu tanımış oluruz
GKN MOTORS
ybr125e nos takmayı planlıyorsan bende gideyim peugeot 103 mobilete takayım
Allah akıl fikir versin kardeş ne diyim başka
Practice makes Perfect
Çin malı motor kanser yapıyomuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)