Benim direksiyon sınavımda çok ilginç bir olay olmuştu;
Ben Transalp'le gittim sınava. Hoca geldi motora baktı bana baktı ( bu arada onlar B sınavlarını yaparken ben karşı yolda teker yapıyordum). "Az önce ön kaldıran sen miydin?" dedi. Evet dedim.
ilerideki direği göstererek şuraya doğru bir git gel ama gelirken ön kaldır yoksa geçirmem dedi. Ben giderken de gelirken de tekerde takıldım.
Sonra bana da öğret dedi.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
UYGULAMADA KENDİ MOToRUMU KABUL EDERLERSE ONLA GİDECEM..şov yapacam hocaya.:D
2020 'Tracer 900 İcon Blue
a2 leri en sona atmışlar bir baktık koskoca sınıfta 6 kişiyiz aman hocam sırayla oturmayalım güneş filan dedik Allahtan hocalar insaflı çıktılar rastgele oturduk , sonra herkes bitirdi sınavı birbirimize bakıyoruz arkadan bir çocuk dediki hocam motoru bitirdim saglıgı trafigi nereye işaretleyecegim dedi !!Sonra çocugun kagıdını sildirip tekrar yaptırdık :D sonra vukuat çıktı başka sınıfta onları izledik keyifli geçmişti sınav :D
motor sınavındada kaskı takacagım kask kafaya girmedi , saçlarım uzun hocalar saçlarını aç dediler açtım yine girmedi sonra hoca bagırdılar(aramız biraz uzaktı) ' sen kasksız sür tamam ' dediler o gün bugundur kaskı kafamdan çıkarmıyorum(dipnot:koca kafa değilim) :D
Arkadaşlar zorunuza gitmesin ama dediğim şey gırgır değil!!!
1200 lira verin size askerlik yaptığım bölgeden size ehliyet getireyim!!!
KPSS, ÖSS vs şeylerdeki soru alışverişi bence daha garip. Kaldıki kıçı kırık ehliyet sınavları bakkaldan Danone almaktan daha kolay.
@Görkem, şimdide televizyonda Behzat Ç var birazdan onunlada alakalı birkaç alıntı yaparım...
ben 2 yıl önce uğurmumcuda girmiştim direksiyona, komediydi resmen, direksiyon snaw yerine tek teker grdim :D şaşkın bakışlar arasında :D neyse ben sıramı beklerken, (snaw yeri de saçmalıkdı resmen trafiğe açık alan bildiğin cadde) kursiyer bi adam motoru ittirerek geldi, hayrdır falan dediler adam düştüm ilerde dedi baktık pantolonu falan yırtılmış, ilk binişiymiş motora :D neyse görevliler 15 gün sonra tekrarı yapılacak ve o zaman girersin dediler adamı yolladılar, eee eğitim parkurunda yapmazlarsa trafiğe açık alanda olursa bu tür sınawlar öyle olur... kınıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)