Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

A-2 ehliyet sınavlarında (yazılı, direksiyon) başınızdan geçen ilginç olaylar

REKLAM ALANI
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı okkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu cumartesi yazılı snava giryorum bakalım sınavlarda komik olaylar yaşıcammı ehliyeti alana kadar eger yaşarsam hemen paylasıcam:D:D
    Kolaylıkla geçeceğine inandığım sınavında başarılar diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    bu cumartesi yazılı sınavım var kısmetse bir ay sonra da direksiyon sınavı.ama aklıma takılan bir soru var ..direksiyon sınavında vitesli motor kullanmak mecburi değil mi ?

sınav sırasında komik bir olayla karşılaşırsam direk paylaşırım

dıreksıyonda 2 kere motoru ıstop ettırdım sızce gecırırlermı hıc vıteslı kullanmamıstım ama

naturalhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er6n
    bi olayda ben anlatıyım; sınav saat sabah 8de.. kalktım saate baktım kı 20 dakıka gıbı bı sure kalmıs arabaya atladım sınav yerıne dogru hızla gıdıyorum yolda gıderken bı motosıkletı yandan acık ara hızla solladım ve sınav alanına geldım arabadan ındım tam kapıyı kapatıcam motosikletli bi adam yanımda durdu.. başladı konuşmaya kardeşim böyle adammı sollanır falan filan.. ki ben onu yandan 7-8 metre arayla yolladım sabah sabah bole bır tartısmanın ıcınde bulunmak ıstemedıım ıcın pekı hata bende kusura bakma gıbı cumlelerle alttan alıorum.. sonra sankı ben alttan almıomusum gıbı adam demezmi ; ben sınav komisyonundaım yakarım canını falan.. sonra adamın suratına 3-5 sanıye tebessumle bakıp en fazla 200tl daha yakarsın canımı dıyerek yanından ayrıldım arkamı donup baktıımda adam dumura ugramıs sekılde hala olduu yerde beklıordu heralde kafasına gore benı tahrık falan etmeye calıstı orda ıyıce tartısalım bıraksın benı dıye ama sonuc 98... )
    four wheels move my body, two wheels move the soul...

pendikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 1300 B-KİNG
    benim motosikletim yok acaba banada derlermi motor bulda gel bu dönem yazıldım geçerim inşallah sınavları
    Bu ayar iyiiii

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    sınav yerine kendi motosikletimle tam korumalı gittim üzerimde robocop (tam vücut koruma krosçularınkinden) filan korumalı pantolon kask filan neyse vardım oraya herkes kendi motosikletiyle gelmiş ortalık apaçi dolu ara gazlar filan (en büyüğü 150 lik köylü tipi çin motosikleti) tabi ben ayrı bi apaçi motosikleti alalı 2 gün olmuş üzerinde tiger egzost (kullanan bilir 7 bin devire ara gazı verip bırakınca egzosttan alev atıp patlıyo ) neyse girdim sınav yapılacak alana gören apaçiler toplandı tek sıra olmuşlar yarış yapacak gibi ara gazı ara gazı bi ara gaza geldim kendi kendime oğlım sakın yapma şimdi bırakırlar bi daha 4 ay beklersin indim motosiklettten sıra bana gelene kadar kaskı kafamdan çıkarmadım öyle robot gibi dolandım ortalıkta sınavı yaptılar geçtim notu öğrendim gittim apaçilerin yanına bi ara gazı egzost bi patlar apaçiler korkudan çil yavrusu gibi dağıldı zaten o akşam egzostu söktüm orjinalini taktım
    (bu arada isteyen varsa tigeri satabilirim)
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

zb_meqan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Vulture 125 i
    Alıntı alisemerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mopedimle gitmiştim A2 direksiyon sınavına
    sıra bana geldi (daha önce bir çokları mopedle geçtiler A2yi) bişey bul dediler.
    sürücü kursu scoter getirmiş. hiç sevmem küçük tekerli dedim. cup modeli bir şey buldum (sonra benim de oldu gerçi) dedi ki sahib, 2. vitese at git işte
    öyle bitti.
    kardeşim girdi sınava...
    bir kask verdiler daracık
    önünü göremiyor zaten gözlükler kask falan...
    adam arkasına bakarken yoldan çıktı (epey kalabalıktı adamın etrafı) sonra dönüşte taşların üstüne çıktı, ayağını 4-5 kez yere bastı.
    öyle nasıl düşmeden geri geldi hayret, hayırlı olsun dediler gittik
    Nasıl yani ya bende ehliyet alıcam çok yakın bi zamanda sınavda motoru biz mi getiricez anlamadım
    işe hayatbundan ibaret...

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    eed glllm şmd
    [COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    direksiyon sınavında A2 ehliyei için kurstan birisinin sukutırı vardı.sukutırla olduk sınavı. şurdan biryerden dön gel dediler. ben kısa kestim. birisi dönemedi, gözden kayboldu.biraz bekledik sonra gelebildi bir de kaskımız vardı koca bişey. bağını bağlamadım. dönüşlerde sağa sola bakıyordum ama kask hep düz bakıyodusanırım bu yüzden düşük verdiler biraz.80 küsürle geçtik.
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı pendikli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motosikletim yok acaba banada derlermi motor bulda gel bu dönem yazıldım geçerim inşallah sınavları
    Aradan epey zaman geçmiş ne oldu sonuç?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

Alıntı sege adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eed glllm şmd

Güzel Türkçe'mizi katletmeyelim yazdığımız anlaşılır olsun.

eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    ben ehliyeti geçen sene ağustos ayında aldım ve ilginç olaylar yaşadım. Sınav yerine kurs saat 8 de gelmemizi söyledi bizde geldik tabi sonra bize not verecek godamanları saat 12 ye kadar ağustos sıcağında bekledik sonra adamlar geldi bize sınav yerini gösterdi çukurlarla dolu toprak bir yol adam başlayalım dedi ortada puka yok sağdan soldan puka toplatıp dizdirdi ve adam arabasını çekip içine bindi, klimayı açtı bize başlamızı söylemek için kornayla talimat veriyordu neyseki kazasız belasız geçtik

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    benimde geçensene kasımın sonları sınava gittim benım ismini listenın sonuna attılar neyse 3 4 saat bekledım sıra bana gelmıştı bende heycan telaş herbişi vardı verdıler 125lık motoru herneyse kaskı taktım bisiklet kaskıydı :D neyse adam bana başlama talimatı verecek onu beklıyorum 10 dk falan beklemısımdır bende dayamayıp parkura başladım dubaları falan döndum geldım kurs hocası olum sen naptın böyle dedi bende hocam dayanamadım dedim neyse sonra gözetmen hocalar birdaha gitmemi söylediler tekrardan parkura girdim dubaları falan döndum bu sefer sinyal vermeyi unutmusum ertesi gün kursa gittiğimde 70 puan vermış hoca dedım içimden yapılırmı bana bu
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    A2 ehliyet direksiyon sinavinda bekleyenlerden bir cocuk MZ motoru ile okul bahcesinde hava atayim derken
    gaza geldiginden bi sekilde motoru yan yatirdi kaydi sonra motoru uzerinden kaldiramayinca
    sudan cikmis balik gibi cirpindi ve sinav gorevlilerinden bi guzel azar isitti, haketti ama

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Yazıl sınav yapılan sıfını özelmi toplamışlar ne, sınıfta 20 kişi var sadece ikisinin ehliyeti yok, geri kalanın B sınıfı ehliyeti var fark sınavına giriyor. Toplam 20 soru cevaplayacağız, sorular zaten çerez önceki yılların sorularıyla neredeyse aynı. Sınıftaki 18 kişi 10 dakkada sınavını tamamladı ama çıkamıyoruz tabi ilk 1 saat mi 1.5 saatmi çıkmak yasak. 18 kişi kitapçıkları kapatıp kafayı sıraya koymaya başladı. Herkes uyuyo. Kalan 2 kişi gariplerim olayı çözemediler alık alık etrafa bakıyorlar. kamera şakası sandılar herhalde. Noluya ya der gibi halleri vardı.

Direksiyona kendi motorumla gittim, iyikide öyle yapmışım kursun motoru gaz versen dağılacak gibi duruyordu. Hoca sordu "motor senin mi?" benim dedim. "Biz nerden bilelim senin olduğunu" dedi. Anlamsız gözlerle adama baktım. "Neyse bu seferlik görmezden gelelim" dedi. Gözlerimdeki ifadenin dahada anlamsızlaştığını farketmişmidir acaba.

Bir de genç bir kadın vardı, motor ehliyeti alacakmış sınav günü hayatımda ilk kez motora binicem dedi, dalga geçiyor sandım, cidden öyleymiş. Kursun hocası gözetmenlere rica minnet geçirdi kızı.

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Sınav başlı başına biolay zaten )) azcık düz git iki kuka dön düşşende geçersin... En ilginç olay bu işte
    i.V.i.B.i

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    Tekbaşına 42 ismiyle ünlü Mustafa Göksel abimiz geçtiğimiz yıl ehliyetsiz motorsiklet kullanmaktan motoru kaptırmış üstüne 600TL ceza ödemişti bu vaziyeti düzeltmek için Mustafa abimizi Konya'da bir sürücü kursuna yazdırmıştım 21/08/2010 tarihinde Konya Lisesinde yazılı sınavına girdi Mustafa abiye oruç dokunmuş olmalı ki MOTOR soruları yerine İLKYARDIM sorularına cevap vermiştir. Mustafa Abiye sınav nasıl geçti dedik o sebeple anlattı durumu adam sadece motordan sınava girmek için sınava giriyor ilkyardım sorularını çözüp çıkıyor bu durumu izah etmek çok güç bizde vaziyeti oruca yorduk Mustafa abi oruç tutmuyor oruç Mustafa abiyi tutmuş sağlık olsun gelecek sına başarılar dilerim
    video izle..ama mutlaka izleyin dehşet..olay ortaya çıkınca tepkisi tekbasınanın..gizli kamera
    http://www.dailymotion.com/video/xep...yet-synavy_fun
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    gittim atatürk çağdaş yaşam lisesine düşmüştüm.
    bi sürü motorcu kapıda motorlar fln içerisi hep erkek hiç bayan görmedim.
    içeri girer girmez güvenlik aramadı iki kadın siz yan tarafta başınızı açın dedi.
    bnde güvenlik için herhalde açtırıp saçımı arayacak dedim
    sonra bu sakın bana tamamen açtırmaya kalkmasın dedim.
    kadını çağırdım kontrol içöin gelirmisiniz diye, oda ne kontrolü dedi..
    bnde ne için açtırıyorsunuz dedim e sınava başı açık gireceksiniz dedi.
    neeee dedim ben b ehliyetide aldım onada çarşaflı girdim siz bilmiyrosunuz kuralları buda ne demek yaaa. fln dedim
    sustular direk.
    yüzler mosmor ....arkamı döndüm tıngır tıngır gittim:D

direksiyonda şu şekilde oldu.
    neise kaskı giydim fln, sıfır kollu ceket vardı onuda giydim .
    tabi çarşafın üstüne bayağı dikkat çekmiş olacakki kontağı kapatıp motor susunca kafayı bi kaldırdım yaklaşık otuz kırk erkek bana bakıo ve alkışladılar:D
    çok büyük bişe başarmışım gibi neise yüze yüzle geçtim. iki sınavıda güzeldi... okul müdürüde kahvaltıya davet etmişti ısrarlaaa:D

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Gözden kayboldum.Nasıl mı seneler önce 16 17 yaşlarında birkaç kez mobilet kullanmıştım.Sınav öncesi son gün kursu sıkıştırarak kanuni breton marka motorla tur atmayı başarabilecektim.baktım breton kükyereyerek geliyo.stresten çişim gelmişti,olacak iş değildi yaş 28 di.İlk ben bindim,zaten iki kişiydik.Bindim kalkarken sorun yaşamadım ama mobilet gibi gaz kolunu çevirdikçe motor kendini ileri fırlatıyordu.Sınav olacağımız yerden uzaklaştım.Vahşi motor altımda tenha sokaklarda hoplaya zıplaya ilerliyordum.Dönmeyi başardım ve yavaş yavaş alıştım.Alışana kadar motoru otobüsün rahatça döneceği açıdan döndürüyordum.Sınavda 88 aldım ve geçtim.Filmimin başrol oyuncularından ehliyete o gün hak kazandım.Ufaktan yardımcı oyuncuları topluyorum(mont,kask)en son sıra başrol oyuncum olan yamaha ybr ye gelecek inşallah...

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben yaşamasamda, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ehliyet gelmişti...

(Babası Rıza Baba gibi birşeydi: )

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yaşamasamda, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ehliyet gelmişti...

(Babası Rıza Baba gibi birşeydi: )
    Resmi sınava girmeden mi geldi ehliyet?

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler