Hiç bir ilginçlik olmadı.
Motora bindim, vitesi 1'e alıp bir tur atıp geldim. Hepsi bu.
Arkadaşlar B ehliyetim war. A2 için hangi derslerden sınava giriyoruz. Yine Motor - ilk yardım - trafik mi? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
07-gєηçℓιк
hayır abi B sınıfı varsa sadece motordan giriosun 20 soruluk bi sınav
bide bi olay vardı
sınav başladı diğer kurslar tek tek sınavdan geçerken bizde bizim kursun motoruna binip prova yapıyodk..
motor kanuni breton 125 ti.
herneyse her kez bndi bi kişi kaldı oda bindi kask uzattık ne olur ne olmaz die ihtiyacım yok benm dedi ii dedik bzde.
adam bi bastı uzadı gitti bekle bekle yok.
gittik aramaya kaza yapmış kendisinde bişy yok motor ön takım haşat
ee dedik biz neyle sınava gircez
snra bşka bi yerden cup motor buldular mondial onunla girdik bizde :D
2 Tekerlekli Huzur..
14 şubat'ta A2 den yazılı sınavına giriyom bakalım ne olacak
direksiyon sınavı 125cc scooter verdiler git gel gelirken duba arası
90. .. puan .
üzülerek söylüyorum bu ehliyeti almak çok kolay , peki ya piyasaya saldığınız onca
tecrübesiz ve bilgisiz fakat ehliyetli sürücüler midir suçlu yoksa sizler mi ?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
yazılı sınava motorla gitmek çok mu cesaret istiyor..
yazılı sınavada direksiyon sınavınada motorlarla gittik..
her iki sınavda da en az 15 motor wardı.. kımse bişiy demedi..
sanki alırken çok güsel egitim veriyorlarmış gibi şu ehliyet işini abartıyonuzya
bitiyorum ya ehiliyeti yok filan..ne oluyoz yhaa..
bi sakin bi relax yaa.. ala ala ehliyet miş :D:D:D:D aldık ne oldu...?
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Arkadaşlar!... Ehliyet devletin resmi belgesidir. Belki ehliyetsiz defalarca gezmişsinizdir dolaşmışsınızdır ama olmadığı zaman SUÇ teşkil ediyor ve çok yüksek rakamlarda ceza ödeniyor. Niye bu kadar ceza ödensin? Yazık günah değil mi? Bu yüzden ehliyetin önemine dikkat çekiyorum. Ehliyet olduğu zaman ne polisten çekinirsin nede trf. jandarmadan.. Hadi bakalım yeni sınavlara girenlere başarılar diliyorum. Kolay gelsin.
Bizde bugün girdik direksiyon sınavına 88le geçmişim 12 puanım niye gitti bilmiyorum ama canları saolsun süper bi sınavdı resmen Allaha emanet bi tane parkta yaklaşık 75 metre 2 sola dönüşü bulunan bi sürüş kuka muka yok sinyal falan hak getire bi motor verdiler scooter markasını çıkaramadım ama gaz yemiyo 2 saniye bırakıyosunuz stop egzozsttan bi duman çıkıyoki akıllara zarar yağ mı yakıyo nedir? Gözetmen hoca kurstaki adama soruyo nerde yapalım sınavı nası yapcaz bilmem ne diye oda diyo bunların hepsi biliyo hocam hepsi motoruyla gelmiş diye ama yalan ben arabayla gittim mesala! Yanlız üzüldüğüm bi nokta vardı bizim kursta bi bayan vardı A2 için sınavdan önce biraz pratik yapmaya çalıştı ama gözlemlediğim kadarıyla çok kötüydü sınav sonucunu öğrenmeye gittimde sordum girmemiş sınava heralde çalışıp bidahakine giricek umarım başarılı olur... Bide bikaç kendini göstermeyi seven arkadaş vardı ybr ile ön kaldırmalar bağartmalar falan sınavdan önce herkes motorla gelmiş çalşıyodu oraya bi polis gelse sıradan ehliyetsizlere ceza yazmaya kalksa Türkiyenin dış borcu kapanırdı o kadar yani(!)
ben geçen sene direksiyon sınavına girmeden geçtim müfeftiş motoru gördü seninmi dedi evet deyince tamam sen kullanma dedi ya dedim bir tur atayım buraya geldiysen kullanırsın geçtin dedi gülüyorum ama ağlıyarak
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Yeni ehliyet alan arkadaşlar başınızdan ilginç olay geçtiyse buraya yazabilirsiniz.
Hepsi cacık Hocaların Okadar stunt attım high side back side vs.vs kendimi pişirdim lastikleri sıcacık ettim anam 5 saniyede bitti bu şekildemi trafiğe çıkartıosunuz eet dedi Allahtanki Tecrübem bunla sınırlı değil . Sağolun dedim bastım gaza..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
ben sağanak yağmurda girmiştim direksiyon sınavına hoca git demişti tek başıma gidip gelmiştim
geldiğimde sen direksiyona girdinmi diye sormuştu bide kimse bakmamıştı bile öyle ilginçti işte
b direksiyon sınavında ise sağımda oturanı azarlamıştım ayna yüzünden (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
bende bu cumartesi yazılı sınava gircem direksiyon sınavı ne zaman bilmiyorum ama kurs kendi motorumla gelmemi söledi asya 150 t 19 a var şimdilik ehliyeti alınca yükselticem herneyse kendi motorunla gel dediler tamam dedim peki ben yolda gelirken polis beni durdursa ne dicem dedim kendinden emin bi şekilde yaaa sen gel bişey olmaz güven ee peki ben o gun sınava gelirken birine çarpsam ne olcak dedim sustu kaldı sora tamam tamam ben kendi motorumla gelirim dedim ama sınavda ne yapıcam hiç bi fikrim yok bide koskaca 30 kişilik sınıfta tek a2 BENİM sınavdada tek olucam galiba adaam diyorumki direksiyon derside vermiyorlar bana sen zaten sürmeyi biliyorsun diyolar tamama da diyorum sınavda ne yapıcam neler dikkat etmeliyim diyorum bişey yok yaa gidicen gelicen işte ne olcak eyvallah dedim sustum ..... bakalım ne olcakk bu işin sonu
sabah 09:00 da sınava girdik,hocalar geldi soru kağıtlarını verdi kimse ellemesin neyse bakanlıktan müfettiş geldi kontrol memuru imiş, her şey tamammı diye sordu hocalara evet efendim eksik yok dedi memur beyde hadi başlayın o dedi saat 09:30 başladık 09:40 da benim bitti kalktım kağıdı verdim tekrar kontrol et dedi yav dedim neyini kontrol edim tamam bitti dedim ya 2 yada 3 tanesini yapmadım bu dedim hepsi bırak masaya dedi bende bıraktım kapıya yöneldim,nereye beyfendi dedi,dışarı çıkıcam dedim benim işim bitti dedim hayır çıkamazsınız yasak saat 12:00 a kadar bekleyeceksiniz dedi niçin dedim,yönetmelik böyle dedi mecburen 2 saat 40 dakka bekledim,bu saçma sapan yönetmeliğe hala aklım ermiyor......
Kayınbirader ile beraber girdik sınava. İki ayak yerde sürünerek ve hiçbir kukanın arasından geçmeyerek gitti geldi. Görevli "arçelik robotumu bu?" demesinmi
Sınavı geçti ama hakkı olmadığını düşünerek ehliyetini almaya gitmedi
bende bu cumartesi yazılı snava giryorum bakalım sınavlarda komik olaylar yaşıcammı ehliyeti alana kadar eger yaşarsam hemen paylasıcam:D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)