Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

A-2 ehliyet sınavlarında (yazılı, direksiyon) başınızdan geçen ilginç olaylar

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    20 soruluk testte okumuş yazmış kılıklı birisinin kalkıp" istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz?"demesi komikti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    new apache rtr black
    direksyon sınavındayız bir köy yolu sırada bekliyoruz artis abiler (a2 sınavında en küçük ben vardım yas 17) kukaların arasından geçiyolar bir tanesi gitti dönüşte teker yaptı havalı bir şekilde geldi geçtiğini sanarak gözetmen aferin oğlum dedi abi güldü kaldın deyince gözetmen tüm dünyası başına yıkıldı
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

Motosikleti
    Yamaha YZF R6 2000
    Merhabalar, 1- direksiyon sınavından bir gün önce kurs hocası bana kaskın var mı diye sordu, var dedim, tamam o zaman yarın getir kendi kaskını takarsın dedi. Meğer kursun kaskı yokmuş, ertesi gün sınava giren 7 kursiyer benim kaskımı kullandı :( İyiki içi yıkanabilen bir kasktı.
    2- İsmim okunduğunda gözetmenlerin yanına giderken kaskımı takıp gittim. Gözetmen kaskımı çıkarmamı söyledi. Resimle karşılaştırma yapacakmış. Ben kaskı çıkarınca ne iş yaptığımı sordu. Öğretmenim dedim. Onlarda öğretmen ya, hemen muhabbet açtılar, konuştuk falan. Neyse ben motosiklete yönelince "tamam gerek yok sınava girmene, geçtin sen" dediler Nasıl olur falan dedim, yok yok girme geçtin dediler yine. Ama ben yine de orada bekleyen insanlara ayıp diye ısrar ettim ve motosikleti kullandım. 95 vermişler...
    Görüşürüz...

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Ehliyet kursları maceram 1991'de başladı.17 Yaşındaydım.Mobbylette Hydro'm vardı.O dönemlerde ehliyet soran yok, gene de "Kursa gideyim A-2 alayım" dedim.Kursa başladım, -"Senin derslere gelmene gerek yok, kitap verelim evde çalışırsın" dediler "Tamam" dedim.Evde çalışmaya başladım, sınav olacağı zaman bana haber verecekler...Aradan 4-5 ay geçti.Gittim "Ben, ne zaman sınava gireceğim" diye, El cevap "Sınav oldu", "eee... Ben" cevap "Girmedin"
    Meğerse durum şuymuş, ben, baba torpiliyle kontenjandan ehliyet alıyorum, yani kursa para vermiyorum, sadece masrafları vereceğim.Kurstaki salak kız, ödeme listesine göre insanları çağırmış, ben de o liste de yer almadığımdan sınava çağrılmamışım...

1992'de tekrar kursa gittim, bu defa A2-B alacağım, B nin parası verilecek, A2'yi kontenjandan alacağım, gene aynı muhabbet oldu "Sen derslere gelme, sadece direksiyona gel",Ben de öyle yaptım.
    Önce B'nin yazılı ve direksiyonu, iyi derece ile geçtim, bir dönem bekleyip A2 nin direksiyon sınavına gittim, A2 alıyorum diye doğal olarak benim hydro kabul edilmiyor, eski bir oguar Jawa ile sınava girieceğim, ama, ben hayatımda vitesli motor kullanmamıştım, çalıştırmasını bile bilmiyorumdum.

Kurs görevlisi motoru çalıştırdı, debriyajı hafifçe bırakıp motoru kaldırdım, bir ağaç var, onun etrafından dönüp geleceğim, 1. viteste gittim ve geldim, sınav gözetmeni de babamın okey arkadaşı...-"hocam, kaç aldım?" dedim, -"95" dedi, "neden 100 almadım" deyince cevabı çok traji-komikti, aynen şöyle
    -"Sen dönerken, arkanı kontrol etmedin!"
    -"hocam, aynaya bakarak döndüm, gelen yoktu, hiç durmadan döndüm"
    -"olmaz, ben nereden bileceğim, durup arkaya bakacaktın, başını çevirecektin"

Bir de babamın macerasını anlatayım;

Babam, araba ve motor kullanmasını bilmez, sadece bisiklet kullanabilir, tuttular o dönemde babama sınavda gözetmenlik yazıyorlar, kursiyerlere babam soruyor -"Sen arabayı iyi kullandın mı?", " evet Hocam" kurs görevlisi de "iyi iyi diyor, babam da 95-100 verip gönderiyor.
    Bir gün eski öğrencileri denk geliyor, babama soruyorlar :"hocam, biz, sizin araba kullanmasını bildiğinizi bilmiyorduk, siz gerçekten biliyor musunuz araba kullanmayı, bizi imtihan edeceksiniz" babam da ne desin "tabii biliyorum ben çok araba kullandım" diyor.
    Öğrenciler soruyor "Hocam hangi arabaları kullandınız"
    babam düşünüyor, eskilerden 2 marka söyleyeyim bir de yeni diyor ve "Murat kullandım, reno kullandım, bir de kawasaki kullandım" diyor, gençler çok gülüyorlar.babam eve gelince bana bu konuşmayı anlattı, baba dedim, kawasaki, yarış motosikleti.

ya işte, babam gibi araba kullanmayı bilmeyenler sınav yapar, bir başka araba-motor kullanmayı bilmeyen, aynaya bakıpta dönmeyi yanlış bulur, not kırar.

Güler misiniz ağlar mısınız?

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Serk21 hakikaten gerilim filmi gibi olaylar yaşamışsın ömür boyu unutulmaz.

cemalkurc sınava giren gözetmenler arasında maalesef motosiklet kullanmayı bilmeyenler olabiliyor ve illa puan kıracak ya sebep çok..

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 soruluk testte okumuş yazmış kılıklı birisinin kalkıp" istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz?"demesi komikti.
    Bence bu olay komiğinde ötesinde..

Alıntı burak09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    direksyon sınavındayız bir köy yolu sırada bekliyoruz artis abiler (a2 sınavında en küçük ben vardım yas 17) kukaların arasından geçiyolar bir tanesi gitti dönüşte teker yaptı havalı bir şekilde geldi geçtiğini sanarak gözetmen aferin oğlum dedi abi güldü kaldın deyince gözetmen tüm dünyası başına yıkıldı
    Efendi efendi motosikleti kullansaydı sınavı geçecekti yani..

Alıntı anakha_turk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, 1- direksiyon sınavından bir gün önce kurs hocası bana kaskın var mı diye sordu, var dedim, tamam o zaman yarın getir kendi kaskını takarsın dedi. Meğer kursun kaskı yokmuş, ertesi gün sınava giren 7 kursiyer benim kaskımı kullandı :( İyiki içi yıkanabilen bir kasktı.
    2- İsmim okunduğunda gözetmenlerin yanına giderken kaskımı takıp gittim. Gözetmen kaskımı çıkarmamı söyledi. Resimle karşılaştırma yapacakmış. Ben kaskı çıkarınca ne iş yaptığımı sordu. Öğretmenim dedim. Onlarda öğretmen ya, hemen muhabbet açtılar, konuştuk falan. Neyse ben motosiklete yönelince "tamam gerek yok sınava girmene, geçtin sen" dediler Nasıl olur falan dedim, yok yok girme geçtin dediler yine. Ama ben yine de orada bekleyen insanlara ayıp diye ısrar ettim ve motosikleti kullandım. 95 vermişler...
    Görüşürüz...
    Kaskın içini bol bol yıkasaydınız bari.. Malum kepek geçebilir. Direksiyon sınavına girmeniz tabiiki en doğru olanı örnek bir davranış.

Maverick35 önemli olan geçmek puan o kadar önemli değil. Gönül isterki herkes 100 alsın ama bir şekilde puan kırılıyor. Birde babanızın olayını içtenlikle anlattığınız için teşekkürler.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    benim ilginç anım yok ama oncearocker 3 haziran 2007 de bu foruma yazmış. aşağıya ekledim, çok güldüm.

Tarih: 2007-08-03, 15:28:24 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Motosiklet sürüşün iyi değilse; ne kadar büyütürsen o kadar kolay, ne kadar hafife alırsan o kadar zor geçer direksiyon sınavı . Ne yapacağın ne yapmayacağın tamamen gelen heyete bağlı. Benim vaktiyle girdiğim direksiyon sınavı biraz kazıktı .

Bir direksiyon sınavı hikayesi:

Yağmurlu bir havada şehir merkezinin dışındaki sınav alanına gittik. Sınav alanı dediğimiz yer aslında bir arazi. Bu arazinin üzerine zeminini asfalta benzetmeye çalıştıkları ring şeklinde bir yol yapmışlar, dört teker sürücü adayları bu yol üzerinde bir tur atarak sınava giriyor. Motosiklet sınavı için düşünülmüş ayrı bir alan olmadığı için, bu yolun ötesinde berisinde bulacağınız bir boşluğa çok şükür diyorsunuz. Neden sonra teşrif eden heyet; dört tekerlerin sınava girdiği yolun kenarında bulunan dar bir alanın yola yakın kısmına, dört beş adet kukayı mıcır ve balçık karışımı bir zeminin üstüne dizdirdi, gidişte de dönüşte de slalom yapacaksınız dendi. Öyle bir alan ki kukaların yaklaşık iki metre sağından dört teker sürücü adayları geçiyor, iki-üç metre sol yanı ise tamamen balçık. Bir kaç sefer "burada motosiklet sınavı yapılıyor yoldan gidin" diye bağrıştıysak da, karşıdan gelen otomobil sürmeye çalışan sürücü adaylarından çekinerek yoldan çıkıp bizim sınav alanımıza giren kamyon sürmeye çalışan sürücü adaylarından bir tanesi, kukalarımızdan birisini ezmek suretiyle hakkın rahmetine kavuşturdu. Bu duruma çok sevindik, zira kamyon sürmeye çalışan arkadaş bu hareketi bir kaç saniye önce yapmış olsaydı, motor sınavındaki bir arkaşamız kendisini kukayla birlikte kamyonun altında bulacaktı. "Olacak ile öleceğin önüne geçilmez" düsturu ile hareket eden, kanaatimce seçtikleri sınav alanının da Allah' ın bir takdiri olduğunu düşünen heyetimiz, yağmur yağması hasebiyle içinde oturdukları midibüsün geniş öncamından olanları izlerken doğal olarak herhangi bir tepki vermedi. Yalnız üçüncü boyutunu kaybetmiş olan kukanın derhal sınav alanından çıkartılarak emekliye ayrılmasını, yerine yeni bir kuka konulmasını emrettiler. Yeni bir kuka bulunamaması üzerine, sürücü kurslarının "kukanın yerine içi boş teneke meşrubat kutularından kule yapalım" fikrini suni bulan heyet, sınava bir kuka eksik devam etme kararı aldı. Velhasıl bize söylenenlerle alakası olmayan bir ciddiyet içerisinde sınav devam etti. O kadar ki heyet, sınava giren her bir adayın geçip kaldığı, kaç puan alması gerektiği hususunda hararetli tartışmalar yapıyordu. Motosiklet sürmeyi bilmeyen heyet üyeleri, işin içinden çıkamadığında kendilerini oraya getiren ve yine motosiklet sürmeyi bilmeyen midibüs şoförünün engin bilgisine danışmaktan da geri durmuyordu. Midibüs şoförünün performansından tatmin olmadığı bazı arkadaşlara ekstra bir tur attırmasının ardından, durumu dengelemek üzere adaylardan yaşlıca bir abimiz ile, sanırım bir adayın babası olan amcayı heyete kattık. Evvelce motor yatmamış olmasına rağmen; gidon niye yalpalıyordu, niye hızlı gitti, niye yavaş gitti, niye motorun üzerinde rahat değildi gibi konularda adayları hırpalayan heyet, genişlemiş haliyle düşmeden balçık-mıcır zeminli kuka parkurunu tamamlayanların düşük puanlarla da olsa sınavı geçtiğine onay vermeye başlamıştı.

Ne var ki son kukadan sonra yapılan "U" dönüşü sırasında ön tekeri kaydırarak düşen bir arkadaşla, aynı dönüşü geniş aldığı için balçığa saplanarak motoru yatıran iki arkadaş, bu "U" dönüşünü solundaki balçık ve sağındaki yoldan geçen arabalardan korktuğu için yapamayarak yola çıkıp düz devam eden, bunu müteakip gözden kaybolarak sürücü kursu personeli bulup getirene kadar kendisinden yaklaşık olarak 10-15 dakika kadar haber alamadığımız bir arkadaş ve içimizde en iyi motor süren kişi olduğu halde sınava kaskını takmayı unutarak başlayan bir arkadaşımız için yapabileceğimiz bir şey olmadı.

Bu arada sınavın ciddiye binmesi ve heyetin kendileri dışında herkesi muhatap almasına hayıflanan sürücü kurslarından birisi, kendi kurslarına kayıtlı 55 yaşında bir amcanın daha önce eline hiç gidon değmediğini duyması üzerine büyük bir şok geçirdi.

Kurs görevlisi: Amca sen niye hiç motor sürmediğini söylemedin ki bize!

55' lik amca: Sormadınız ki kardeşim. Parayı verdim, sınav yer ve tarihlerini sonra size bildiririz dediniz, ona göre yazılıya girdim buraya geldim.

Kurs görevlisi: İyi de amca hiç düşünmedin mi bunun direksiyon sınavı var orada nasıl sürerim diye!

55' lik amca: Siz niye sormadınız o zaman? Siz sormadığınız için bir bildikleri vardır diye düşündüm.

Kurs görevlisi: Ya olur mu amca zaten çattık bugün görmüyor musun nasıl sınav yapıyorlar. Bizim kursun motoru bile yok, ben bu motoru arkadaşımdan aldım geldim bu gün için. Motosiklet ehliyeti almayı istiyordun, yaşına da bakınca illaki biliyordur diye düşündük. O zaman söyleseydin bilmediğini hiç yazmazdık seni kursa. Hem ne yapacaksın ki bu satten sonra motosiklet ehliyetini sen.

55' lik amca: Sana ne kardeşim parasını vermedim mi, alınca ne yaparsam yaparım sana mı soracam sinir etme beni. Ya bırak şimdi bunları. Sen de hele bakalım nasıl sürülüyo bu meret.

Kurs görevlisi: Ohooo, bari bisiklet sürmeyi biliyor musun sen amca?

Biz: Dayı burada şimdi öğreneceğin iş değil bu. Bırak bu sefer girme hiç, bir iki hafta sonra yine yapılacak o zamana kadar biraz öğrenir öyle girersin. Şimdi uğraşırsan sakatlık çıkar Allah muhafaza.

55' lik amca: Karışmayın siz benim işime. Bisiklet sürmeyi biliyorum anlat şimdi bunu nasıl yürüteceğimi.

İki kurs görevlisi amcanın yanında bir süre anlattılar şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye. Baktık bir iki kalkış denemesi yapıyor ama Allah’ lık. Sıra ona geldiğinde bindi aslanlar gibi motorun üzerine, iki yanında birer kurs görevlisi duruyor. Kurs görevlileri biraz süre istedi motive ediyoruz diye, biz de bekliyoruz heyecanla amcanın yola çıkmasını. En son hadi amca yaparsın sen dediler ama yanında duruyorlar. Amca verdi gazı ybr 125’ e sonuna kadar, yanındaki dur diyemeden bıraktı debriyajı. Bir metre içerisinde motoru tekere kaldırıp kafasına geçirdi. Yanındaki kurs görevlilerinin biri amcanın öbürü motorun üzerine atıldı ama nafile, amca sağ yana motor sol yana devrildi. Allah’ tan kırık çıkık fazla bir şey olmadı, kalktı ayağa çamur içinde belini tuta tuta, kaskı çıkarıp ağzındaki çamuru tükürdükten sonra bir “ooyy” dedi. Güler misin ağlar mısın? Düşmeden motorcu olunmuyorsa, amca kurs ile el ele motorcunun hası olmuştu sınav esnasında."

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    yazılı değil de direksiyon sınavına geldiğimde honda cg ye bindirilmiş hayatında bisiklet kullanmayı bilmeyen bir insancık gördüm gözümün önünde motoru parçaladı suç onu oraya bindirendemiii kendisindemiii :D
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Sınava Hayabusa ile geleni gördüm bende. Üstelik kendi motorumuzla girebilirmiyiz diye sordu birde. Benim sınavım ondan önce bittiği için sonucu ne oldu bilmiyorum.

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Yazılı sınavında yanlızca motor sorularını yapmamız gerekiyordu cünki araba ehliyetimiz vardı.
    Neyse sınav bitti kagıtlarımızı teslim ettikten sonra dışarıda hem sohbet hemde soruları degerlendirirken dayının biri geldi dediki n sacma sorular varyaaa kalp vücudun sagındamı solundamı deye soru cıktı işmi bu yani dedi ve biz patladık sen n yaptın iyi yaptım dedi becerdin dedik
    Bu dayı motor kısmını değilde soruların blok halinde kurşun kalemle carpı atılmış olmasına ramen sağlık kısmını işaretlemiş anlayacagınız kafası karısmıs
    birdahaki sınava hayırlı işler

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serk21 çok deli hikaye olmuş filmini yapsan olur o derece:D
    aynen öyle =) daha aklıma gelmeyen bir çok detay daha var =)

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    kurubuz 55 lik amca sonradan ehliyet alabilmişmi acaba?

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazılı değil de direksiyon sınavına geldiğimde honda cg ye bindirilmiş hayatında bisiklet kullanmayı bilmeyen bir insancık gördüm gözümün önünde motoru parçaladı suç onu oraya bindirendemiii kendisindemiii :D
    Bizim genç kardeşimizin sınavındaki olaydan beterleri varmış..

Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınava Hayabusa ile geleni gördüm bende. Üstelik kendi motorumuzla girebilirmiyiz diye sordu birde. Benim sınavım ondan önce bittiği için sonucu ne oldu bilmiyorum.
    Merak etme büyük bir ihtimalle ehliyetini almıştır.

Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılı sınavında yanlızca motor sorularını yapmamız gerekiyordu cünki araba ehliyetimiz vardı.
    Neyse sınav bitti kagıtlarımızı teslim ettikten sonra dışarıda hem sohbet hemde soruları degerlendirirken dayının biri geldi dediki n sacma sorular varyaaa kalp vücudun sagındamı solundamı deye soru cıktı işmi bu yani dedi ve biz patladık sen n yaptın iyi yaptım dedi becerdin dedik
    Bu dayı motor kısmını değilde soruların blok halinde kurşun kalemle carpı atılmış olmasına ramen sağlık kısmını işaretlemiş anlayacagınız kafası karısmıs
    birdahaki sınava hayırlı işler
    Kimse o dayıya açıklama yapmamış mı? Yandı o tekrar sınava girip uğraşacak.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Bende bi kere olsun direksiyon dersi almadan girdim sınava öglen dedler 4 saat bekledm annda bitti 1. cıktım :D
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bi kere olsun direksiyon dersi almadan girdim sınava öglen dedler 4 saat bekledm annda bitti 1. cıktım :D
    Direksiyon dersi almadığına göre kullanmayı biliyordun demekki. Ehliyetin hayırlı olsun inşallah motosikletinde olur ve hayatın tadını çıkarırsın..

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    bizimde kursun motosikleti yoktu direksiyona gireceğimiz zaman kendi motorsikletimizle gelmemizi söylediler , kendi motosikletimle gittim sıra bana geldi çağırdı adam dedi sen nerden geldin buraya çekmeköyden dedim tamam geçtin dedi eve geldim :D

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    sınav yerine gittiğim zaman gelişmiş ibo bana 100 lük bi scooter verdi, sınav tam başlarken 3 pide 2 ayran istedi
    pideci gibiymişimm
    GKN MOTORS

By_DosT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mekan belli olmaz ama genelde istanbul içi...
    Motosikleti
    Motürü Sattım. Şimdilik Ticari TAXİ
    ilginç...............
    RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı D3VIL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizimde kursun motosikleti yoktu direksiyona gireceğimiz zaman kendi motorsikletimizle gelmemizi söylediler , kendi motosikletimle gittim sıra bana geldi çağırdı adam dedi sen nerden geldin buraya çekmeköyden dedim tamam geçtin dedi eve geldim :D
    Kendi motosikletinle ve başka bir yerden gelmen görevliler için referans oldu yani..

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sınav yerine gittiğim zaman gelişmiş ibo bana 100 lük bi scooter verdi, sınav tam başlarken 3 pide 2 ayran istedi
    pideci gibiymişimm
    Vay canına...Hakikaten ilginç bir durum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben motosiklet direksiyon sınavında , sınavdan önce onlarca defa ne yapmamız gerektiğini göstrdikleri halde , hatta son bi defa da görevliler geldikten sonra göstermelerine rağmen yanlış başladım ve komple yanlış yaptım ama yinede geçtim , sınavdan önce adamların dibine sokulup sürekli yalakalık yapıyodum faydası oldu sanırım baya bi samimileşmiştik amcalarla,herkesle bi mesafe koymuslardı aralarına , ciddi davranıyorlardı .ama benim adımı bile öğrenmişlerdi ,adımla hitap ediyolardı kask bile buldular bana , sınava girmesem de geçerdim herhalde

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, sürücü Kurslarından öncesi ehliyet nasıl alınırdı anlatayımda , halinize şükredin.

Eskiden ehliyetleri trafik şubelerden alabiliyordunuz. Maslak ta en kazık sınav merkeziydi.bir dosya açtırdığınız vakit 4 kez sınava girme hakkınız vardı ve sınav o kadar zordu ki 4-5 dosya yaktıran , yaptığı sınav daha kolay olan Bağcılar trafik şubeden alırdı. o zamanlar kötü araç kullananlara "Ehliyeti Bağcılardan mı aldın " diyede sataşılırdı. bırakın aracı kaldırırken sarsmayı, kaldırıma 30 cm yanaşın dediklerinde 40 cm yanaşırsanız veya aracı yokuş yukarı kaldırırken 20 cm kaydırırsanız sınav görevlisi polis sınavınızı yakıyordu.
    geri geri gelirken sizi lafa tutuyordu , önünüzü dönüp cevap verirseniz ,veya araç tamamen durmadan önünüze dönerseniz. geçmiş olsun bir sonraki sınava görüşürüz.

Babam emekli İlkokul öğretmeni , aktif öğretmen iken ehliyet almak istiyor ve o zamanki İstanbul trafik denetleme şube müdürünün kızının öğretmeni.şube müdürünü arıyor ve ehliyet almak için hangi belgelerin gerektiğini soruyor. hocam ben hallderim diye cevaplıyor müdür.

Sınav günü toplam sadece 1 metre araba kullanıyor ( yani arabayı kaldırmış sadece ) şahane sürüyorsunuz hayırlı olsun diye ehliyeti veriyorlar.

Dayım hakim.ilk tayin yeri kars. o zamanalr profesyonel , amatör ehliyet farkı var.amatör ehliyetle hususi araç kullanabilirken , profesyonel ehliyetle ticari taksi , dolmuş kullanabiliyorsunuz. profesyonel ehliyet sınavı çok çok daha kazık. daliyor il trafik müdürülüğüne vesikalık resim atıyor bana ehlliyet vereceksiniz diye , hemde profesyonel olacak. aman hakim bey canım hakim bey ne edeceksin profesyonel ehliyeti , sana ne olmuş ken iyi olsun. sınav mınav hak getire 15 dakikada attılar ehliyeti önüne. hayırlı olsun.

B yi trafik şubeden , A2 yi kurstan aldım.A2 sınavımda 3 sınav görevlisi üşüyüp çay içtikleri için nasıl kullandığıma bakmadılar bile , motoru geri getirdim. sen ne zaman çıktın yola dediler. ee hocam çık dediniz ya. 3 de birbirinin gözlerine baktı , isterseniz bir daha çıkayım. yok gerek yok.fısır fısır benim kurs hocasıyla konuştular. hayırlı olsun.

masaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maverick35,anakha_turk cok guzel hikayeler tesekkurler

ben surucu kursu yuzunden giremedigim sinavlardan pek bahsetmiycem b nin yazili sinavi oncesi gece tutusup calistim ve 98 ustu puanlar geldi direksiyonda boy 1,80 palio nun koltugu arkaya cekmemle arkadaki bayan ogretmenin ciglik sesi ayni anda geldi sonra surusun sonuna dogru kavsakta yandan gelen araci kurstan hocamin tompik kivami yuzunden goremedim ama kendisi sagolsun frenlere asilmisti

a2 de kask ve balikci montlarini degistiren kisileri cok gordum benim sinavda kukada yoktu taslardan slalom pisti hazirlandi ve turu tamamladigimda neden en son soldan degil sagdan dondugum soruldu bende kukalardan kaynaklanan bi resmiyetle son tasin arasindan ciktigim gibi donusumu kalabalik panikler diye yanitlamistim

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler