arkadaşlar direksiyon sınavında(motorsiklet) dikkat edilmesi gereken yada inceledikleri birşeyler varmı nelere dikkat etmeliyiz.teşekkürler....
arkadaşlar direksiyon sınavında(motorsiklet) dikkat edilmesi gereken yada inceledikleri birşeyler varmı nelere dikkat etmeliyiz.teşekkürler....
kardeş sanırsam ayaklarına dikkat edecen yanlış hatırlamıyorsam sol ayak hiç yere deymiicek deniliyordu sınav çok kolaymış bi ilerigidip dönüp geliyormuşsun bu kadar :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
bugun kurstaki adamda bana sol ayak yerde sağ ayak arka frende ön freni elleme hiç dedi:S
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
kardeş dönerken ayıgını deydirme yere hiç bişey olmaz geçersin sınavı
büyütülcek pek bişey yok
scooterla yapıyosun zaten...hiç kasma yani normal git gel alırsın heralde
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
hayır hiç bi sürücü kursu scooter la gitmiyo vitessiz motosikletler geçerli diil.nası b ehliyet alırken otomatik vites arabayla sınava giremiyosan motosiklet de böyle
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
hayır hiç bi sürücü kursu scooter la gitmiyo vitessiz motosikletler geçerli diil.nası b ehliyet alırken otomatik vites arabayla sınava giremiyosan motosiklet de böyle
arabada vitesli olduğunu biliyorum ama motorda scooterla yayapıldığını biliyorum, ben ehliyetimide villa leventten aldım ve gayette scooterla girdim ama değiştiyse bilemem...
konuştuğum çoğu kişide öyle girmişti ama bilemiyorum
arkadaş girdikten sonra söyler olmadı altında ki motoru, bizde bilgilenmiş oluruz
normal şartlarda böyle olmaması lazım.tabi normal şartlarda kendi motosikletinle sınava girmekte yasak ama kimse sallamıyo normaldir...
burası türkiye öncelikle onu dile getirelimde
fakat işin ilginç yani o gün sınavı denetlemeye gelmişlerdi ve hatta ben 2 defa yapmıştım, denetlemeye gelenler beni göremediğinden. ve kursun sonunda hocalarla konuştuğumuz konu bizcede vitesli motorun kullanılmasıydı ama scooterla türkiyede A2 ehliyeti alınabiliyo gerçektende
Valla Rize'de ; Scooter la girmek yasak.. Kendi motorun da olsa ; 60 yasında da olsan vitesli ile giriyorsun.. adamlar anlamıyor
Dikkat etmen gereken ; dönüşlerde ayaklarını koymamak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben scooterla gırmıstım hatta yapılan alanda gorduklerımın hepsı scooterda hayatında hıc kullanmamıs adam gırdı bır tek o kalmıstı bızımkınde dıkkat edıcegın sey donusler olsun yeter 100 mt gıdıyon sonra donup gelıyon dubaların arasından gecerek fazla sıkma kendını daha once kullandıysan gecersın
artık scooter ile sınav yasaklanmış,bana sürücü kusrunm dedi.daha önceleri dediğiniz gibi oluyormuş ama sanırım artık vitesliler ile sınav yapılacak.hiç vitesli kullanmayan varsa muhakkak pratik yapsın yoksa
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Buralarda sınavlar scooter ile yapılıyordu şimdi değiştiyse bilemem dikkat edeceğin husus yerlere belirli aralıklarla kukalar koyuluyor (100 mt.kadar) onların arasından geçerek gidiyorsun dönüşte düz olarak geliyorsun o kadar...
kuka olmayacak sadece gidilip dönülecek dendi kurstan. motor olarak yamaha ybr kullandırılacak. vitesli yani ve ben kalkışta zorlanıyorum ayvayı yedik galiba
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
ne zaman olcakki direksiyon sınavı bide test 27 aralık sınavının sonuçları ne zaman açıklanır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)