baron kaza yaptı herkesın bılgısıne gecmıs olsun dıyelım
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun kendisine ciddi bi durumu olmamasına sevindim...
-
Gecmis olsun... Olay nasil oldu?
Satmak istedigin motorla mi oldu olay?
Hay aksi.... Umarim ciddi bisiii yoktur...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
büyük geçmiş olsun, inşallah birdaha olmaz !
-
Geçmiş olsun. Ciddi bişi olmamasına sevindim. Cana gelecegine mala gelsin.
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
-
-
arkadaşım çok geçmiş olsun
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
-
-
geçmiş olsun dostum..sana acil şifalar dilerim.
bilmezmiyim o lanet trafiği, tam bir keşmekeş,çıldırtıyo bazen beni.ümraniye carrefour un orada şirketimiz çıktıktan sonra tem bağlantı noktasına bazen kırk dakıkada
geliyorum.insanlar iki kilometrelik bu mesafeyi limitlerini bitirmiş bir halde çıkıyorlar ordan.herkez birer vampir oluyor orda.çok dikkatli olmalıyız,mümkünse alternatif yollar bulmalıyız.. tekrar geçmiş olsun sana
-
-
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar
-
Barış'cım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış,allaah beterinden saklasın,duyunca şok oldum valla,hemen nete girip baktım,iyiki bir şeyin yok,sana bir şey olmasın,gerisini boş ver.
Belkide dün akşamki arkadaşlarının iyi dilekleri seni kurtardı, birde böyle düşün istersen,biz seni çok seviyoruz
Seni ziyaret etmek ve en kısa zamanda aramızda görmek isteriz,ona göre,tekrar çok geçmiş olsun
-
çok geçmişolsun kardeşim allah daha kötülerinden saklasın
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
a yeni okudum vala ..
çoookk geçmiş olsun neyse ki iyisin sevindim buna
-
-
çok büyük geçmiş olsun kardeşim
jınlunun ahı tuttu galiba
ben hep bundan korkarım
ne işiniz var böyle büyük motorlarda
allah beterinden saklasın
aman aman çok dikkat edin lütfen
-
Geçmiş olsun kardeşim allah daha büyüklerinden saklasın.Yüce rabbim hepimizi CAHİL sürücülerden , motosiklet kültüründen anlamayanlardan ve biz motorculara serseri gözüyle bakıp öldürürcesine trafikte hareket yapanlardan korusun.dilerim bu olayın aynısı kendi başlarına gelirde anlarlar bizlerin nedemek istediğini..
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
-
Geçmiş olsun Baron. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.
-
hepinize teşşekkürler ama bugün bir ayağı alçı ile atlattıysam motorun dik olupta benim üzerinden uçup kendimi kurtarmamla oldu. jinlunla yapmış olsaydım bu kazayı ya arabanın altına girerdim yada motorun altında falan kalırdım. belkide motorla araba arasında bacak kopmle ezilir kırılırdı. yanda duran bir arabayada çarpmış heralde. ondada güzel hasar vardı. yani orda tam bir keşme keş olmuş o andan anladığım kadarıyla. benim ordan direk uçmuş olmam belkide hayatımı kurtardı. belki motordaki acemilikten oldu dicem ama jinlunlada olsaydı aynısı olurdu. çünkü jinlunlada 60 la gidebiliyorum
-
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim
allah beterinden saklasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler