Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

baron kaza yaptı herkesın bılgısıne gecmıs olsun dıyelım

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    jinlun150cc
    can dostum barıs kaza yaptı bugun saat 9.00 cıvarları tamda yenı motorundan hefesını almaya baslamısken.neysekı cıddı bır durum yok . ıyı dıleklerımızı sunalım ....hep birlikte....

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ®******************************************®

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun kendisine ciddi bi durumu olmamasına sevindim...

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Gecmis olsun... Olay nasil oldu?

Satmak istedigin motorla mi oldu olay?

Hay aksi.... Umarim ciddi bisiii yoktur...

Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    büyük geçmiş olsun, inşallah birdaha olmaz !

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Ciddi bişi olmamasına sevindim. Cana gelecegine mala gelsin.
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

Motosikleti
    kanuni
    geçmiş olsun baron......

arkadaşım çok geçmiş olsun
    ´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
    A Rh +

eweeeet. işte geldim burdayım. şimdi bana o dün akşam dır dır dır konuşanların listesini bir bir çıkarın. kaç tane yeni motor vardı, bir buluşalım bir süpriz de ben yapıyım dedim. yok bizans oyunuymuş yok kendi için topladıymış. kim lan o gözü kalanlar. isterse motorun şasesi hariç geri kalan kısmını kızıltoprak yamaha servisinden alabilir valla uçuz atlattım. ayak alçıda şuan. parmak kırılmış dizlikler falan sayesinden dizlerde hiç bişi yok. allahtan kaskta yüzümede bişi gelmedi çok şükür motordada çok önemli bişi yok. şasesinde çizik bile yok. ama tüm grenaj, depo sinyal ve ne kadar ıvır zıvır varsa paramparça sigortalar falan halledicek. zaten şasede bişe olmadığı sürece diğer parçalar değişir yenisinden güzel olur dediler.

gelelim şimdi kazanın nasıl olduğuna. ümraniyenin 3 şeritlik cehennem gibi yolundan orta şeritte 60 civarında seyredeyken en soldan bir kişi sağ yoldaki parklara girmek için dikine küt diye önüme geldi. o andan belki sağdan bir ara kalır ordan kaçarım diye en sağa kırdım ama hızla geldi. onun ön tekerinden çarpıp allahtan motor üzerinden önn uçtum ve biraz sürüklenmişim. kafamı bi kaldırım motoru öyle görünce siz düşünün artık

neyse motorda ucuz atlattı bende. bana 3 metreye 3 metre bir nazar boncuğu alırsınız artık ama bizimkiler o motora beni bi daha zor bindirirler, daha tadina bile varamamıştım ama hadi hayırlısı

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    geçmiş olsun dostum..sana acil şifalar dilerim.
    bilmezmiyim o lanet trafiği, tam bir keşmekeş,çıldırtıyo bazen beni.ümraniye carrefour un orada şirketimiz çıktıktan sonra tem bağlantı noktasına bazen kırk dakıkada
    geliyorum.insanlar iki kilometrelik bu mesafeyi limitlerini bitirmiş bir halde çıkıyorlar ordan.herkez birer vampir oluyor orda.çok dikkatli olmalıyız,mümkünse alternatif yollar bulmalıyız.. tekrar geçmiş olsun sana

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    bak kardeşime çok geçmiş olsun bunla atlatılmış olsun motor düzelir sana bişi olmadıya çok üzdün beni be kardeşim zaten bir kaç gündür kaza haberlerini okuyorum bu yaz bizden biri kaza yapmadı diye sevinyodum sen nazarlık oldun bi tanem ya bunla atlatmış plalım yapabileceğimiz bişi varsa numaramı biliyosun hadi geçmiş olsun
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

efe150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151rs-yuan cup110
    geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

Barış'cım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış,allaah beterinden saklasın,duyunca şok oldum valla,hemen nete girip baktım,iyiki bir şeyin yok,sana bir şey olmasın,gerisini boş ver.
    Belkide dün akşamki arkadaşlarının iyi dilekleri seni kurtardı, birde böyle düşün istersen,biz seni çok seviyoruz
    Seni ziyaret etmek ve en kısa zamanda aramızda görmek isteriz,ona göre,tekrar çok geçmiş olsun

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    çok geçmişolsun kardeşim allah daha kötülerinden saklasın
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    a yeni okudum vala ..
    çoookk geçmiş olsun neyse ki iyisin sevindim buna

nunu, abi motorda bişi yok dediğim 5 milyar kadar bir hasar varmış. yoksa motoru bi görseydin bunu sahibi yaşıyomu derdin. allahtan annem onu görmedi yerde kafamı bi kaldırdım motoru görünce asıl o zaman düştüm tepe taklak. daha bi tadına bile varamamıştım. şöyle bir teme bile çıkmışlığım yok belkide o motoru hiç kullanamıcam. bizimkiler baya kötü oldular. belki zamanla değişirler ama her motora bindiğimde eli telefonda gözü camda olur artık. zaten benim annem bu trafik kazalarında falan normalden de çok kötü olur

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    çok büyük geçmiş olsun kardeşim
    jınlunun ahı tuttu galiba
    ben hep bundan korkarım
    ne işiniz var böyle büyük motorlarda
    allah beterinden saklasın
    aman aman çok dikkat edin lütfen

soparcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R60
    Geçmiş olsun kardeşim allah daha büyüklerinden saklasın.Yüce rabbim hepimizi CAHİL sürücülerden , motosiklet kültüründen anlamayanlardan ve biz motorculara serseri gözüyle bakıp öldürürcesine trafikte hareket yapanlardan korusun.dilerim bu olayın aynısı kendi başlarına gelirde anlarlar bizlerin nedemek istediğini..
    [COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
    [COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]

rutti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun Baron. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

hepinize teşşekkürler ama bugün bir ayağı alçı ile atlattıysam motorun dik olupta benim üzerinden uçup kendimi kurtarmamla oldu. jinlunla yapmış olsaydım bu kazayı ya arabanın altına girerdim yada motorun altında falan kalırdım. belkide motorla araba arasında bacak kopmle ezilir kırılırdı. yanda duran bir arabayada çarpmış heralde. ondada güzel hasar vardı. yani orda tam bir keşme keş olmuş o andan anladığım kadarıyla. benim ordan direk uçmuş olmam belkide hayatımı kurtardı. belki motordaki acemilikten oldu dicem ama jinlunlada olsaydı aynısı olurdu. çünkü jinlunlada 60 la gidebiliyorum

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim
    allah beterinden saklasın

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler