adaş geçmiş olsun
adaş geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
acil şifalar arkadaşım mi istersin yarın çikolatamı
geçmiş olsun kardeşim acil şifalar
Hey be Bariş kısmet bu muymuş yani, kısmetin böylesine...geçmiş olsun, acil şifalar
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
evet barıscım tekrardan gecmıs olsun bıran once duzel aramıza katıl senı gorduk
ıcımız rahatladı valla bıseyın yok olummm allaha sukur...
hadı arkadaslarda gorsun senı o mavı pıjamanlaaaaa
dostum akşam cepten rahat görüşemedik...geçmiş olsun yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
necef, kardeşim bu ne resim oldumu şimdi. aleme rezil ettin bizi fazerın anısına mavi pijamalarla oturuyorum mavi koltuğumda
mete_han, valla cep dütügümde iyice kafayı yemiş. bazen konuşabiliyorum. bazen de hiç konuşturtmuyor
kanka butun sıklıgınla oturuyosun valla cok seksapalıte bır ınsanmısın yawwww
oh yat bakalım...kebaptasın..almışın 1 ay raporu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
necef, vay tebiyesiz
mete_han, yok olum yaw. pazartesi işteyim
kardeş geçmiş olsun..ALLAH(cc) korumuş bunada şükür acil şifalar...
....YÜKSEKLERDE YER TUTANLAR;AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR.....
çok geçmiş olsun Barış.En kısa sürede iyileşmen dileğiyle
Geçmiş olsun mavi rengi ii taşıyorsun .. haberin olsun ..
Bende kaza yapmıştım eskiler bilir.
Ben önüme araç çıkınca durdum ama arkamdaki hayvan duramadı ve bana çarptı, bende önceki araca ve üzerinden uçtum.
Arkamdaki hayvan polise para yedirince rapor olayla alaksız şekilde değiştirildi. Kaskom da yoktu.
Yani sen gerçekten şanslısın.
Kazanın bana öğrettikleri;
-Trafikte asla yavaş ve şerit ortasında seyretme.
-Kasko yaptır illaki lazım olur
-Motorla gezerken yanında bir arkadaşın olması iyidir
-Motorlara kötü davranan kazma otomobil sürücüleri için motor sürüş tekniğini en üst düzeye getir ve yanında metal bilye taşı (bu iki maddeyi yapabilmiş değilim ama yapmak lazım, önüne kıran aracın yanından 10-20Km/h hız farkı ile geçerken arabasına bir bilye bırak bak ne oluyor)
Tekrar geçmiş olsun dostum. Olayın en kötü yanı çaresiz olmamız. Yani sen yine ucuz atlatmışsın ama genelde suçu motora atarlar ve bu hayvanlar trafikte gitmeye devam eder. Biz de allah korumuş deriz.
Sallandırmak lazım böyle adamları.
DBTYSG
Hatırladıkça uyuz oluyorum işte aşağıda benim kaza
Önden araba ile giden arkadaşım çekilince flaşörleri yanan yolun ortasında durur gibi seyreden bir araba ile karşı karşıya kaldım. Allahım umarım çarpmam diye frene asıldım. Motor tam durdu ohh be derken, motor geri doğru esnerken arkadan hayvan herif girdi. 3 şeritli yolda ortadan giderken oluyor bu olay. Motor orta şeritte idi kaza sonrası. bir de para yemiş polisin yazdıklarını okuyun.
DBTYSG
murrat verdiğin linkten kazanın özetini okudum. Bu kadarda olmaz dedim, acayip değiştirmişler, senin anlattığına hiç uymuyo. canım türkiyem
Burada anlattığına göre, sen top misali şeritten şeride sekip, hasar vermedik araç bırakmamışsın adaş, bravo sağlam kafa varmış sende ... demek ki neymiş, rapor tutulurken en sağlam sakalı atan kazanır
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Çok geçmiş olsun
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
Bunlara itiraz edilemiyor mu ya. İnsanın haklı olduğu bir durumda rüşvetle haksız çıkarılması kadar iğrenç bir şey olabilir mi? Bir de bu trafik polisleriyle konuştuğunda aldıkları rüşvetleri hak ettiklerini söylerler. Rüşvet alıp haklıyı haksızı değiştirmek hakkını nerden buluyor bunlar.
Bu ülkede yaşamak zor be kardeşim...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)