geçmiş olsun
baronum alçına bi imza günü düzenlersin artık ...
baronum ben dıyorum kı bu hafta bı yerlere gıdelım motorlarla
bu arada obur telefon yanımda arayamıorum senı he numaran yok bu telefonda...
evdekılerın yerınde olsam bende bındırmem bıdaha senı o motora...
baron985, canım kardeşim benim demek istediğim nokta şu idi.şimdi Büyük cc li motorla yeni başlayan birçok arkadaş kaza yaptıktan sonra amma aile baskısı amma toplum amma psikolojik olarak motorculuk daha başlamadan bitiyor.onun için benim dediğim biraz daha eski motorunu satma demişitim.olsun.yılma inatla olayın üstüne git ve motorcu gibi motorcu ol.seni çok seviyoruz bunu unutma.seni kaybetmek istemiyoruz
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
baron985, ulan barış en çok korktuğun şey kazaydı onuda yaptın ya artık tam motorcu oldunn....
geçmiş olsun barış.
inşallah kısa zamanda iyileşir dönersin ikiteker hayata.
kendine iyi bak
arkadaşım çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın... seninle kızıltoprakta karşılaştığımda şakamı yapıyor acaba diye düşünmüştüm ama akşam malesef gerçek olduğunu duydum....çok üzüldüm....hem motora hem sana... neyse motor eskisi gibi olur sen merak etme...sana da bir tecrube olmuş oldu..... bir an önce iyileşirsin inşallah..
tar-kan, güzel ve önemli bir tecrübe oldu valla.
bu arada babam raporu almış. demin haber verdi. %100 araba hatalı çıkmış. motorda hallolucak inşallah. alçının altına topukda takıldı. basıyozda biraz ayağa. önceden hiç basmadan çok zor oluyodu. öbür ayağı zaten havaya bile kaldıramıyorum kırık ayaktan daha kötü ağrıyo. değneklere yükleniyoduk. herşey iyi şimdilik allah başka bela vermesin çok şükür
baron985, jinlun sana daha çok yakışıyor bence....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
barış sen kaza yaptığında yere düştüğünde sana çarpan adamın tepkisi nasıldı? neler yaptı nasıl davrandı?
Geçmiş olsun..
Acil şifalar..
deli _o0_
TRANSALP
Allah korumuş. Geçmiş olsun.
Dünde ben bir olay gördüm. Kırmızı ışığın yandığı taraftan, bizim tafa bakmadan hızla bir araba geçti gitti ve arabaya 3 adet araç çarpma durumundaydı. Ben uzaktaydım ama orda bende olabilirdim.
Memlekette hiçbir sıfata uymayacak kadar rezil adamlardan çok var. Aman dikkat diyorum. Motora binerken duamızı eksik etmeyelim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok geçmiş olsun...
hakkaten yaw adamın tepkisi ne idi
adam bi de önüne baksana kardeşim die çıkışmamıştır inşallah... bn olsam o can havliyle atlardım adama
geçmiş olsun
ERASER WİLL COME BACK
valla millet üşüşünce baya bir süre ben sürücüyü bile görmedim. adam bariz hatalıydı ve hatasınıda biliyordu. 3 şeritlik bir yolda karşı şeritteki boş park yeri için dikine yola atlayıpta biri sana çarpıp havada uçarsa ne hissedersin. koruma olmasa orda kafayı vursam ölümçül bir zarar alsam adam hapis bile yatar. muhtemelen oda bunların bilincinde daha sonradan sus pus duruyodu.
baron985, adresi öğrende kafasını kırmaya gidelim... bu arada arabada ne hasar var Gazi Barış...
adamın iş yerinin önü zaten ya. önüne koymuş once galiba. sonra karşıda dikine yer görünce oraya çekiyodu heralde. valla bi ön çamurlu gitmişti. bide lastiği patlaktı. belki dinğilde kırılmış olabilir lastik patladığına göre. onun arabada çekici ile gitti. bu arada sağda yan dükkanın bmw marka arabasınada çarpmış galiba ben olay mahalliğini terkettikten sonra onunda arka tanpon ve hahif de bagaj kapağında yamukluk vardı. %100 hata onda olduğu için ikimizin hasarınıda o adamın sigortasından karşılanacak. ortalığı baya dağıttım yani itfayiye, ambulans, polis falan. tam cümbüştü yani. annem oralarda değildi allahtan. yoksa şimdi o yatıyo olurdu benim yerimde
Baron Fazer'ını da kimliğine ekle. Hala jinlun 250cc olarak duruyor... Sonuçta kaza Fazer'dan değil angutun biri yüzünden oldu. İnşallah yüklü bir miktar para bayılır da öğrenir sağına soluna bakmayı dallama..
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Barış, saat 18.00 gibi telefonundan aradım, 12 sn sonra kapandı ve ses boğuk geliyordu.
Buradan yazıyorum.
Yazıma güzel cevaplar vermişsin. Hala neşeli olman ne güzel, inan kahkahalarla ve ders alırcasına ama çok dikkatli okudum.
Zaman ayırdığın için teşekkürler.
Kaza raporunda sana suç verilmemesi daha bir güzel.
Sebebiyet verene motor dostlarımızdan fazla kızanlar olmuş, o insanın da isteyerek yaptığını sanmam.
Ailene ve sana selamlar diyor, Tekrar iyi dileklerimi yolluyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)