Kardeşim çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm..... Bu arada sen ne motoru aldınnn yaa benim niye haberim yok
Kardeşim çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm..... Bu arada sen ne motoru aldınnn yaa benim niye haberim yok
SEN NE DİYORSUN YAA ????realmehmet,
honda cbr 125r en fazla kaç görüo acaba
adam kaza yapmış , geçmiş olsun dilekleri iletiliyor... sen kalkmmış cbr diosun bilmemne diosun ......???
çok ilginç...
hocam büyük geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...
baron985, barış telefonun kapalı olum açsana..... bu arada sen motor alıyorsun ve benim haberim olmuyoo ohh olsun sana şaka şaka kardeşim benim Allah beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış... kaza yapmanda motor faktörüde vardır haliyle tam olarak motorun ne şekilde tepkiler verdiğini çözememişsindir... neyse büyük geçmiş olsun ve fazerin hayırlı olsun.... ( bu arada telefonunu aç...)
Büyük geçmiş olsun.. Cana geleceğine mala gelsin.. Bende 10 günlük motorumdan düştüm.. Oluyor böyle kazalar..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
ulaaa ben motor almaktan vazgeçecem ya, offf,
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Barış gecmis olsun! En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle
Barış kardeşim büyük geçmiş olsun allah korumuş seni. Hasta evindeyiz ama kusura bakma bende Arvasi3 abime sonuna kadar katılıyorum bencede daha tecrübe kazanılmalıydı, o cc'de bir motor için çok erkendi ama bunu sana söyleselerde zaten dinlemeyecektin. Hepimiz hatayı burda yapıyoruz "olduk artık biz" diyip daha büyüğüne ulaşmaya çalışıyoruz.
Kusura bakma içimden geçenleri aynen yazıyorum çünkü ben bu sitedeki herkezi çok seviyorum ve kimseye zarar gelsin istemiyorum umarım senin başına gelenler diğer arkadaşlar içinde bir ders niteliği taşır. Motorunu büyüten arkadaşlardanda rica ediyorum motorlarına iyice alışana kadar lütfen kendilerini yoğun trafiğin içine atmasınlar.
Tekrar geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Barış kardeş çok büyük geçmiş olsun , motorsikletleri trafikte bir vasıta olarak görmeyen hayvanlarında allah cezasını versin.
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
Barış geçmiş olsun tekrar...
arkadaşlar dün biscuit necef u_baykal ve ben evine gittik gördük durumu iyi görünüyor.ooy oy oy çook fenayım yapıp sizi üzmesine izin vermeyin ayak parmağı kırılmış ve ayak alcıda bacağında morluklar var ama bir motosiklet kazası için iyi durumda herşeye rağmen.bunun sebebinide biliyoruzkiii ?? kaskından montuna dizliğine kadar korumalı olmasıııı. korumaya giyime dikkat arkadaşlar.
tekrar geçmiş olsun barış ucuz atlattığın için mutluyuz...
Baron kardeşim çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle talihsiz bir olay yaşamazsın. Allah beterinden korusun.
herşey hazır olunca sadece gaza bas.
evt dün akşam barışın dizliklerini gördüğümüzde olayın ciddiyetini daha iyi anlamış olduk sen tedbirini al tevekkülü allaha bırak diye boşuna dememişler korumaları sayensinde gerçekten çok ucuz atllatı kardeşimiz bu arada makinelerin motorların yedek parçası çok ama bizlerin yedek parçası yok onun için lütfen dikkatli olalım
büyük geçmiş olsun baroncuğum...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Geçmiş olsun Barış, Allah beterinden saklasın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Geçmiş plsun barom
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
Gecmis olsun..
Hep bu gozu kalmislarin nazari ahhh ah bilmezmiyim!!!
Umarim yeni motorunda daha nice ruzgar alacagin gunler yasarsin...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
barış abi geçmiş olsun .önemli bişeyinin olmamasına sevindim.Allah acil şifalar versinde yeni motoruna biran önce kavuş.
Allah daha beterinden saklasın, çok şükür fazla bişey yok. Geçmiş olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
barış gecmıs olsun kardesım ... allah + kaskın + dızlıklerın korumus...
of be hocam. çok soru var bea. soruların hepsi eşit puanlımı ? istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz?Baron Barış;
Öncelikle büyük geçmişler olsun.
1-2 gün girmedim siteye, okuyunca üzüldüm.
Bir iki sorum var cevaplayacağını umuyorum.
1- Senin montunun aynısıymış benim aldığım ne zaman ve kaça almıştın?
2- Yazın terletiyor mu? İyiki almışım veya keşke... dediğin oldu mu?
3- Kaskın kazadan sonraki durumu ne? yeterince koruduğunu söyleyebilir misin?
4- Dizlik korumuş, şu an yine kullanılabilecek durumda mı?
5- Motor botu olsaydı ayağında durum ne olur du?
6- Ayağında kot, kumaş pantolon ... yerde süründün mü? durumu ne?
7- Montun şu an yırtığı, sürtünmeden erimesi ... ne durumda?
8- Eldiven var mıydı? Kazadan sonraki durumu ne ve seni ne kadar koruyabildi?
9- Küçük musibetlerde hayır olduğunu, büyük felaketleri önlediğini biliyor musun?
10-Kilolu ( Toplu diyelim ) oluşunun artı veya eksi kazadaki görüşün var mı?
11-Jinlunu sattığını tahmin ediyorum kaça satmış, kaza yaptığını kaça almıştın?
12-Bizleri seviyor musun?
13-Sitemiz üyelerinin üstünde bir uğursuzluk dolanıyor müdavimler olarak bir nazar meselesi, mevlüt, ...
ne bileyim kara bulutlar konusunda bir düşünce var mı?
14-Kaza raporu tutuldu mu? sonuç senin düşüncen ile bağdaşıyor mu?
15-Şimdiki ve takriben iyileşince motor olayına bakışın aynı olacak mı? Kopacak mısın motor olayından?
13 sayısının uğursuzluğu ile yazdığımın denk gelmesi bilinçli olmadı. Klavyeden kafamı kaldırıp yazdığımı
okuyunca UĞURSUZ konusu 13. maddeye rast gelmiş.
Bu arada bu konu ile ilgisi yok ama aklıma gelmişti epeydir bbccdd nickli büyük Barış epeydir sesi soluğu çıkmıyor.
Gebze'li arkadaşlar biliyorlar mı? Bir çukura düştü de bizden ilgi mi bekliyor?
Seni seviyoruz Baron Barış,
Allah ne sana ne de motor kullanıcılarına böyle üzücü olaylar yaşatmasın.
Tekrar BÜYÜK GEÇMİŞLER OLSUN.
1. Motor yamaha fazer di.
2. yazın binemedim ama kışında öyle çok aman aman bir sıcaklık vermiyo. belki uzun yolda verebilir. Ben bu motoru almış olmaktan mutluyum.
3. kafam fazla yerde sürüklenmemiş. sadece arkada bir darbe izi var. ama bu kaskın koruyacağını zannetmiyorum. yüzüme bişi gelseydi dağılırdı heralde. cumartesi full face kask almaya gidicektim sirkeciye ama kismet olmadı.
4. benim dizlikler sert plastik olduğu için güzel korudu beni. üzerinde biraz çizikler var ama kullanılır gene. yumuşak silikon tarzı bişi olsaydı en azından darbe etkisiyle bir morarma yada incinme olurdu. sert plastik güzel koruyor
5. sağlam bir bot olsaydı sağ ayağımdaki morlukların olmıyacağı kesindi. çünkü benim bottan topuğum dışarı çıkmıştı. üstü sert bir bot giyseydim belki parmağımda kırılmazdı. motor botunu çok fazla şart görmüyordum ama bir daha motora binmeye başladığımda gidio en sertinde alıcam.
6. kot vardı. sağ tarafımda kaldığım için dizle bel arası yırtılmış. yukarı taraftada biraz kızarıklık var. ama yanma olmamış. birde motor için pantolon alıcam kendime. çünkü öyle bir pantalon olsaydı bu çizilmede olmazdı. hadi bu o kadar önemli değil de sağlam sürüklenirsen çok kötü olabilir bacaklar
7. herhangi bir yırtık veya erime falan yoktu. belki ufak tefer erimeler olabilir ama. çünkü montum arkadaşın arabasında kaldı. henüz ayrıntılı incelemedim. ama hiç bişi yoktu montta.
8. eldivenim yazlıktı ve onda da biraz sürtünme var ama yırtılma olmadı. eğer o olmasaydı bütün eller yüzülürdü kesin. çünkü ilk düşüş anımı hatırlıyorum. yere ilk deyen yerim elimdi.
9. valla banada çok büyük tecrübe oldu. çok dikkatli kullanmama reğmen bu güne kadar 1 dikkat ediyorsam bundan sonra 5 dikkat edicem. sadece gideceğin yola bakmak yetmiyor. sağı yolu geriyi yukarıyı her tarafı kontrol etmenin önemini yaşadım.
10. valla bilmiyorum. belki hacim büyük olduğumdan yerle temas eden yüzey artar ve daha kısa mesafede durabilirsin
11. jinlun daha duruyor. yeni motora 12000 vermiştim. aslında daha da vermiş sayılmam. kredi çoğu
12. ne demek abi. sevmesem burda ne işim var
13. kan akıtmak gerek. gerçi ben biraz akıttım ama
14. tutuldu. hatayı tabiki arabaya vermişler. ama % 100 mü bilmiyorum. ama arkadaş %100 vermezler. %20 yada %10 dikkatsizlikten sanada verirler dedi. yani benim motorun masrafını adamın sigortası karşılıyomuş. koskoyuda bozmıcak yani. bugün rapor çıkıcak. görcez.
15. ben hala aynı bakıyorum. ama bizimkiler bitti bu motor olayı diyor. gün ola harman ola
MrCool, arabanın ö tekerinin ordan çarptım. hatayı zaten arabaya vermişler. araba zaten yolda dikine gidiyodu
Arvasi3, haklısın abi. ama ben onu kullanabileceğime inandığım için aldım. yaza kadarda iyice eğtim alıcaktım. ama bu kazanın büyük motor kullanmakla bir alakası yok. hatta ben bile kullanmaktaki kıvraklığıma şaşırdım. çünkü orta şeritten giderken birden önüme çıkınca sağ şerite güzel bir kıvırma yapmışım. valla jinlunla önüme bişi çıkınca bir kaç milim zor kaçıyordum. jinlunla bu kadar ucuz atlatamıyordum. ama yüksek motor için dediklerine tamamen katılıyorum. gözler sürekli sağı solu taramalı. bende çok sakin kullanıyordum. 60-65 km hızlarında 4 vitesteydim. sen düşün artık.
RUZGARSEVDALISI, parzertesi akşam almıştım. çarşamba geceside ilk kez küçükyalıya çıkmıştım. süpriz olsun dedik ordakilere
Tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşşekkürler en çok korktuğum şeydi ama herşey bizim için. daha bilinçli ve dikkatli olmak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)