Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

baron kaza yaptı herkesın bılgısıne gecmıs olsun dıyelım

Motovento
    REKLAM ALANI
    burakoksuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baba bu siteyi ve üyelerini seviyorum yaaaa.
    abim geçmiş olsun ALLAH korumuş seni bilirim o cehennemin dibini.
    geçmiş olsun acil şifalar.
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

teşşekkürler arkadaşlar. yapacak bişiyok. yatıp beklicez artık. 3 hafta kalıcakmış alçı. kırık parmakta olduğu için topuğa basabiliyodum. yarın alçıya topuk takıcaklar. pazarteside işe gideriz artık.

bu arada telefon sapıttı baya bi. zaten abuklaşıyodu bu aralar. düşünce iyice gitti. arkadaşlar aramış kapalıydı cebin falan diyodu ama hep açık elimdeydi aslında. neyse artık zaten eskiyi kullanıyoduk. yeniyide bi tamire götürememiştik

yaw ama ben fazerıma daha doyamamıştım. bu sabah ilk defa güzdüz gözüyle görmüştüm. artık hayallerde buluşuruz fazerımla

zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor o kadar mı kötü barış, boşver senin canın sağolsun kardeş...
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    baron985, çok geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın , benimde almak için çabaladığım motoru ilk aldığın zamanlarda kaza yapmış olman beni gerçekten çok üzdü , sanki ben kaza yapmış kadar kötü oldum , acil şifalar
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı soparcan adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun kardeşim allah daha büyüklerinden saklasın.Yüce rabbim hepimizi CAHİL sürücülerden , motosiklet kültüründen anlamayanlardan ve biz motorculara serseri gözüyle bakıp öldürürcesine trafikte hareket yapanlardan korusun.dilerim bu olayın aynısı kendi başlarına gelirde anlarlar bizlerin nedemek istediğini..
    benimde bu tarz denyolar için tek dileğim bigün onlara iyi bi 4x4 jipin bindirmesi , yılmayalım arkadaşlar böyle armutlar yüzünden , biz yılıp sayı olarak azaldıkça onlar dahada cesaretlenecektir
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

zpoint, motor bi açıdan kötü bi açıdan iyi. yani şasede çizik bile yok. ama diğer bütün plastik aksamlar paramparça. bunlar değiştimi boya bile olmadığından kazalı motor bile denmez dedi usta. bende çok şaşırdım şasede hiç bişi olmamasına. bi yerden vuran allah bi yerdende koruyo işte

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun Dikkat! Burası hindistan gibi

fastboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ocakta cbr125r olucak
    geçmiş olsun kardeşim ben motorumu yakında alcam ama 3 yaşındaykem 350 lik bir mz nin altında kaldım amcam suni tenefüsle kurtarmış 15 yaşlarımda falan 4 vitesli eski motorumla beraber 3 takla attım ama yinede yaşırıyorum motorların hepsini hırsla babamlar parçalamışlar ama ben gene yaşıyorum cana gelcene mala gelsin yakında buluşmaların birinde herkezle tanışmak dileğiyle
    yaşasın hayatlar yansın motorlar
    benim felsefem

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun Dikkat! Burası hindistan gibi

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Arkadaşlar diğer topikte bahsettiğim şirketin önünde olan ve daha asansörde (ben de motor kıyafetini gören anlatıyordu) anlatılan kaza maalesef sevgili Barış kardeşimizmiş. Motorun rengine kırmızı demişlerdi ama Barış'ın montundan akıllarda öyke kalmış heralde. Barış bir kez daha geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın. Ben de Fazera doyamadan böyle bir olayla karşılaştığın için bin kat daha üzüldüm.

Her şeye rağmen güler yüzlü ve neşeli olman ayrıca takdire layık bir olaydır.
    GEÇMİŞ OLSUN
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    inşallah haytında bi daha böyle bir olay başına gelmez.ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baron, plastik parçalar hiç önemli değil, motora bişey olmasın. ya aslında sana bişey olmasın motorun kaskosu var demiştin galiba yapılır. önemli olan can. bu arada dizliğin önemini bi kez daha anlıyoruz, ya dizliğinde olmasaydı

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    barışım geçmiş olsun canım. valla akşam duydum çok kötü oldum ama allaha şükür ciddi bir şeyin yok. motoru takma kafana eskisinden güzel yaparlar onu. hem zaten kış geldi fazla da motora binilmez. havalar güzel olunca sen ve motorun yollara çıkarsınız inşallah. bu arada senin tel. no yok bende özelden bi iletsene
    ALPAY

Barış, buyuk gecmis olsun! en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle
    one life. live it.

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    barışım geçmiş olsun be kardeşim az önce umut dan öğrendim durumu,anormal derecede üzüldüm inan ama neyseki ewde iyiymiş demesi yetti umutun,tekrar çok çok geçmiş olsun. öptüm kardeşim
    TEK RAKİBİM THY :P

Dostum geçmiş olsun, parmak kırığıyla atlatmışsın çok şükür..

DEMAKS1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    barış kardeşim geçmiş olsun daha dün yanyana oturduk valla gözüm falan kalmazdı mahasallah kazasız belasız dedim bide insallah en kısa zamanda sğlığına kavusursun kendine dikkat et.

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    geçmiş olsun arkadaşım .motor kullanan herkes sonunda her hangibir şekilde motordan düşer.Hele havaların soğuduğu bu günlerde yollar daha bir kayganlaşır ve istanbul gibi yollarda kol gezen trafik canavarlarının her yerden karşımıza çıkacaklarını düşünerek daha dikkatli araç kullanmak zorunda olduğumuzu unutmamalıyız.
    neyseki bu sefer çok şükür ucuz atlatmışsın.Cana geleceğine mala gelsin motor nasıl olsa bir şekilde toparlanır.Bundan sonra motora binemeyeceğini söylüyorsun ama motor aşkı eğer içine düştüyse iyileşir iyileşmez seni motorun üzerinde göreceğimize eminim. şimdilik acil şifalar diliyorum

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    geçmiş olsunn..

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler