Bence yakında motorunu satmaya çalışıp ,satamayanlar sevgili boy'un kapısını aşındıracak. satılmayan motorun üstüne çıkıp bir poz verse anında satılır gibime geliyor.
ya harbiden nedir bu ya böyle önce gazetede sapık diye çıktı şimdide bu...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Laf tam yerine oturmuş..Tebrikler Alp..
Konuya değinecek olursak;
Fotoğraf albenili olmuş ve fotoğraftaki Mehmet'te zaten karizma..
Motosiklet desen hakeza..Ortam süper..
İş böyle olunca niye kullanılmasın ki diye düşünüyorum..
Bu arada Mehmet'i (@boy) tanımayan yok zaten...Buda meşhur olmanın DEZAVANTAŞLARI... Ne yapcan.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
siyah 600 rr Başlıklı İlan İçin Hatalı İlan Bildiriminiz Alındı.
Sayın XXXX,
11870425 numaralı siyah 600 rr başlıklı ilan için yapmış olduğunuz \'Hatalı İlan Bildirimi\' niz tarafımıza ulaştı.
Sayın Üyemiz; Orjinal fotoğrafın bulunduğu ilan numarasını belirtmeniz haline gerekli kontroller yapılacaktır. Saygılarımızla...
Doğru, güncel ve hatasız olabilmemiz için gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Bana dönen cevap bu
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
valla bu gidişle daha çok çekeceği var gibi
ama resim baya tutulmuş sanal alemlerde sanırım
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
ben abimin arkadaşının avatarında da gördüm mehmet abinin resmini arkadaşına diyorum ki bu kim diyorum ben diyo
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
kardeşim boy da kaskın camını açıp resim çekseymiş yada kaskı çıkarıp :D nasıl olsa surat görünmöüyo herkes o benim diyebilir
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
evet resimdeki motor 1000RR ya dün birkaç hatallı bildirimde bulundum bu işle bizden biri ilgilense:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)