Anket: Montta tercihiniz ?
- Katılımcı sayısı
- 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Mont için fiyat,marka &model seçimi
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar , yorumlarınızı bekliyorum....
önemli bi konu bu............
-
mert üstteki mont daha güzel alırsan onu al bence
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
karakiz,
mert üstteki mont daha güzel alırsan onu al bence
çok teşekkürler karakız...
-
rica ederim canım ne demek
-
mertmertmert, evet burcu doğru söylüyor , üstteki güzel.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
mertmertmert, baba iyi güzelde bunların fiyatınıda yazsaydın keşke ona göre düşünürdük
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar www.spidi.com ve www.spidi.it adreslerinde H2Out tipi montları listele dediğimizde montlarla ilgili tüm detayları görebiliriz. www.daytonamotor.com adresinde ise fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.
açıkçası montlar güzel ama fiyatlar bana yüksek geldi. o yüzden ingilterede yaşayan bir tanıdığımdan rica edeceğim , orda fiyatları uyunsa ordan aldıracağım...
saygılarımla...
-
evet mert gerçekten pahalıymış
-
mertmertmert,
İstersen birde burdan bak, bunların fiyatları daha uygun ve güzel malzemeler. Ben burdan aldım kendime BERING ve son derece memnunum.
http://www.motomax.com.tr/kaskGiyim.asp
-
Dainese G Gator Goretex modeli en iyisi budur. dainese en kalitelisidir
-
mertmertmert, Dainese tartışılmaz tek geçerim....
-
arkadaşım ben de spoll marka bir mont var full koruma iki katlı yaz kış modeli ben 125 ero ya almıştım yazın bence hemen 300 ero ya gömülme araştır vallaha ben montun içinde terliyorum bile bir gömlekle giyiyorum hemen 300 ero 4oo ero gömülme bence.
saygılarımla.
-
en üstteki hiç düşünmeden karizmatik ve kullnışlı görünüyor
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
piyade,
arkadaşım ben de spoll marka bir mont var full koruma iki katlı yaz kış modeli ben 125 ero ya almıştım yazın bence hemen 300 ero ya gömülme araştır vallaha ben montun içinde terliyorum bile bir gömlekle giyiyorum hemen 300 ero 4oo ero gömülme bence.
saygılarımla.
piyade , nerden aldın hocam montu ... araştırayım tabi haklısın... 125 € da iyi fiyat valla...
-
mertmertmert kardeş ben izmir deyim ayrıca ben mont u ölü sezon olan yazın almıştım o fiyata şimdi kış sezonu şimdi alamayız o paralara peşin 150 ero dan kapı açtılardı o zaman bile peşin para olunca hem de yaz ayı şimdi gitsen 300 ero dan kapı açarlar malum kış İzmir de olsaydın bir iki yer tavsiye ederdim gene de.
Saygılarımla.
-
Mert,
İstanbulun neresindesin???
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Gokcell,
Mert,
İstanbulun neresindesin???
Avcılar 'dayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler