böylelerinin yüzünden motorcuların adı kötüye cıkıyo böylelerinin yüzünden kazalar oluo canlar yanıo inş iyi bi ceza almıştırrr
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Dengeyı yapabıldıgı ıcın helal trafige acık ortamda bu hareketi yapdıgı ıcın haram... katılıyorum boylelerı yuzunden motorculara serseri gozuyle bakıolar...
HONDA
Eleman kendine göre ok büyük bir iş yaptığını zannediyor..... Yazık hemde çok yazık...
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Cezayı basmışlardı buna yazık, hem haber yap hem ispiyonla. Yaptığı sanat eseri ama trafikte akıllıca değil.
SS'ler yasaklanırsa böyle sahneler olmaz.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bide msj yazıyo allam ya
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
bu haberın cıkıs tarıhını bılmıyorum ama yenı oldugunu dusunursek medyanında işguzarlıgı soz konusu adamın ustune baksanıza sadece bı tısort buda demek olur kı yazın cekılen bı resım ama sımdı haber oluyo
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
boylr tiplare inan hiç acımıyorum yolda kaza yaptını görsem inin inip yardım etmem
yataklı vagon olmuş..yanlız konfor muhteşem hiç rahat edicem diye touring makinalara çuvalla para vermeye değmez arkadaşlar hep söylüyorum ybr bu alandada lider..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
büyük ihtimalle paylaşım sitelerinin birinden alınmış bi görüntüdür ya yeni piyasaya çıkmıştır yazdan beri yada yeni farkedilmiştir haberciler tarafından...
şaşırdım ya kasksız olmasına korumasının olmamasına ayaklarını uzatıp oturmasına aklı sıra akrobatik şeyler yapmasına bişey dememişlerde mesaj yazmasına takılmışlar ahahahah.....
it's just living and leaving::145::
Allah bin belanı versin.Hayvan motora öylemi binilir
Adam aşmış.Tam bir maho
sanki bunun videosuda vardı ...
ama belki o başkasıdır...
sonra motorculara kötü diyolar...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
dogru videosu vardı...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Forumda defalarca yayınlandı!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)