Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Sürücü Kursunun Sınav REZALETİ!!!

REKLAM ALANI
    ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Sonuçları falan beklemene gerek yok kursa git durumu anlat sağlık trafik soruları seni bağlamaz neticesinde sürücü belgesi alıcaksın iki defa trafik sınavı sağlık sınavı mantıken bile saçmalık durumunu anlat kursun işi çözmesi lazım.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    eğer Türkiyede yaşıyorsak sen dilekçe versen bile 3 yıl içinde sonuç alırsın bence 3 ay sonra tekrar sınava gir ve kurtul..bu arada tamamen kurstaki yetkilinin hatası ve pişkinlik yapmış,buraya hangi kurs oldugunu yaz ki başkalarıda yanmasın ;) ayrıca bütün masraflarınıda onların karşılaması gerekir..bnm kursta bana küçük bi sakatlık yaptı bende son taksidi vermedim

kursun ismini yazamam abi iyi kötü insanlar ordan ekmek yiyo yani hemde biraz tanıdık gibi ayıp şimdi 14 Şubattaki sınav son çare ben o zamana kadar elimden geleni yapıcam artık ne çıkarsa...

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    mert umarım istediğin sonucu elde eder bir an evvel gönül rahatlığıyla motoruna binersin

inşallah erman şu sorular ve cevapları açıklansın ona göre diplomatik girişimlere başlıcam

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Ben olsam kursun adını başlığa altın harflerle yazardım

Tanıdık veya değil. Haksızlar. Belki yazarsan tepki görüp akıllanırlar. Başkalarının canı yanmaz.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam kursun adını başlığa altın harflerle yazardım

Tanıdık veya değil. Haksızlar. Belki yazarsan tepki görüp akıllanırlar. Başkalarının canı yanmaz.
    bunu yapamıcam muratcan tanıdık olmalarını geçtim yapılan sadece bi hatadır diyip geçiyorum artık burdada paylaştım ki başkaları dikkat etsin herşeyi takip etsin...

ya niye açıklanmıyo bu sorular ya açıklansada önümü görsem

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    Geçmiş olsun, ama olaya bir de diğer yönünden bak. Belli ki trafik kurallarını unutmuşsun, bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı. Belki de bu olay seni olası bir kazadan kurtaracak.

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    geçmişolsun kardeş... Şu sürücü kursundaki çalışanlara koccaman bi YUHHHH!!!
    derim.

Alıntı boyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, ama olaya bir de diğer yönünden bak. Belli ki trafik kurallarını unutmuşsun, bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı. Belki de bu olay seni olası bir kazadan kurtaracak.
    o yönden değilde şu yönden baktım ben olaya acaba bu bir işaret mi çünkü çevremde çok kişi sen deli misin düşücen ölücen binme buna gibisinden laflar etti satıyım mı motoru dedim kendi kendime

Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmişolsun kardeş... Şu sürücü kursundaki çalışanlara koccaman bi YUHHHH!!!
    derim.
    teşekkür ederim abi dicek bişey yok onlara olan benim sinir metabolizmama oluyo

bu arada sonuçlar açıklandı baktım şimdi:

trafik:7 yanlış

ilkyardım: 6 yanlış

motor: 2 yanlış

bu sonuçlar benim hatırladıklarıma göre 1-2 soruyu tam hatırlayamayıp yanlış saydım inş böledir gerçekten şimdi nolucak bakıp görücez?

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    ne diyelim inşallah kazanmışındır

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)