Sonuçları falan beklemene gerek yok kursa git durumu anlat sağlık trafik soruları seni bağlamaz neticesinde sürücü belgesi alıcaksın iki defa trafik sınavı sağlık sınavı mantıken bile saçmalık durumunu anlat kursun işi çözmesi lazım.
Sonuçları falan beklemene gerek yok kursa git durumu anlat sağlık trafik soruları seni bağlamaz neticesinde sürücü belgesi alıcaksın iki defa trafik sınavı sağlık sınavı mantıken bile saçmalık durumunu anlat kursun işi çözmesi lazım.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
eğer Türkiyede yaşıyorsak sen dilekçe versen bile 3 yıl içinde sonuç alırsın bence 3 ay sonra tekrar sınava gir ve kurtul..bu arada tamamen kurstaki yetkilinin hatası ve pişkinlik yapmış,buraya hangi kurs oldugunu yaz ki başkalarıda yanmasın ;) ayrıca bütün masraflarınıda onların karşılaması gerekir..bnm kursta bana küçük bi sakatlık yaptı bende son taksidi vermedim
kursun ismini yazamam abi iyi kötü insanlar ordan ekmek yiyo yani hemde biraz tanıdık gibi ayıp şimdi 14 Şubattaki sınav son çare ben o zamana kadar elimden geleni yapıcam artık ne çıkarsa...
mert umarım istediğin sonucu elde eder bir an evvel gönül rahatlığıyla motoruna binersin
inşallah erman şu sorular ve cevapları açıklansın ona göre diplomatik girişimlere başlıcam
Ben olsam kursun adını başlığa altın harflerle yazardım
Tanıdık veya değil. Haksızlar. Belki yazarsan tepki görüp akıllanırlar. Başkalarının canı yanmaz.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
ya niye açıklanmıyo bu sorular ya açıklansada önümü görsem
Geçmiş olsun, ama olaya bir de diğer yönünden bak. Belli ki trafik kurallarını unutmuşsun, bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı. Belki de bu olay seni olası bir kazadan kurtaracak.
geçmişolsun kardeş... Şu sürücü kursundaki çalışanlara koccaman bi YUHHHH!!!
derim.
o yönden değilde şu yönden baktım ben olaya acaba bu bir işaret mi çünkü çevremde çok kişi sen deli misin düşücen ölücen binme buna gibisinden laflar etti satıyım mı motoru dedim kendi kendime
teşekkür ederim abi dicek bişey yok onlara olan benim sinir metabolizmama oluyo
bu arada sonuçlar açıklandı baktım şimdi:
trafik:7 yanlış
ilkyardım: 6 yanlış
motor: 2 yanlış
bu sonuçlar benim hatırladıklarıma göre 1-2 soruyu tam hatırlayamayıp yanlış saydım inş böledir gerçekten şimdi nolucak bakıp görücez?
ne diyelim inşallah kazanmışındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)