Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Sürücü Kursunun Sınav REZALETİ!!!

REKLAM ALANI

teşekkür ederim kardeşim bakıcaz görücez

hayır o değil sinirlenip daha çok binicem motora bide trafikten ceza yicez o olcak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    gecmiş olsun arkadaşım işin zor benim nefret ettiğim kağıt işleri işte
    formaliteler bak neye patlıyor

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    cok gecmıs olsun bızım sınıftada dayının tekını kandırmıslar surucu kursu kandırmıs yerıne baskasını sokcaz dıye bu sınavda kendı bayındırdan buca ya gelmıs sınav ıcın

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sertifikan Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkacak nasıl olsa, bu yüzden kurs ile dalaşmak yerine motordan geçtiğin açıklandıktan sonra hemen bağlı olduğun milli eğitim müdürlüğüne koş, orda çözersin bende sorunu.

Zamanında E sınıfına geçiş yaparken kurs sayesinde bende tüm derslerden sınava girmiştim ama ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde önceki sahip olduğum sınıfa göre muaf olmam gereken dersleri kabul ettirip ona göre sertifikamı almıştım

Motosikleti
    My Kawa..
    geçmiş olsun... umarım boşa beklemezsin.. Hayırlısıyla vermişsindir sınavını..

Bu arada beni mazur görün bişi dikkatimi çekti, Ehliyet sınavları belirli aylarda mı (3 ayda bir) oluyor? ilk ne zaman başlıyor? 2009 da almayı düşünüyorum ben mart gibi düşündüm ama?
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sertifikan Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkacak nasıl olsa, bu yüzden kurs ile dalaşmak yerine motordan geçtiğin açıklandıktan sonra hemen bağlı olduğun milli eğitim müdürlüğüne koş, orda çözersin bende sorunu.

Zamanında E sınıfına geçiş yaparken kurs sayesinde bende tüm derslerden sınava girmiştim ama ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde önceki sahip olduğum sınıfa göre muaf olmam gereken dersleri kabul ettirip ona göre sertifikamı almıştım
    çok saol abi dediğin gibi yapıcam pazartesi ilk iş senide örnek göstericem

şaka bi yana hayattan soğudum bugün maymun ettiler beni

14 Şubat bi dahaki sınav...

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 Şubat bi dahaki sınav...
    Bi sonraki 3 ay sonra mı? martta alma şansım nedir?
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Geçmiş olsun. Ben olsam tüketici mahkemesine başvurur ve tazminatını alırdım.

Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi sonraki 3 ay sonra mı? martta alma şansım nedir?
    tam 3 ay değil abi 14 şubatta sınav var 1 ay sonrada ehliyeti trafikten alırsın 15 mart gibi yani...

Motosikleti
    My Kawa..
    ben kursa henüz yazılmadım ama nisanda motoru almayı düşünüyorum o yüzden de mart gibi kursa yazılıp ehliyet alırım diyodum.. nisandan önce ne zaman alabilirim en son? B Sınıfını alalı çoook oldu..

Motosikleti
    ramzey 200cc
    talihsizliğine gerçekten üzüldüm. bir an başıma geldiğini varsayarak yıkıldım. sen bencede pazartesi bi bak. iinşallah uğraştırmazlar seni boşuna..

Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kursa henüz yazılmadım ama nisanda motoru almayı düşünüyorum o yüzden de mart gibi kursa yazılıp ehliyet alırım diyodum.. nisandan önce ne zaman alabilirim en son? B Sınıfını alalı çoook oldu..
    abi işte dediğim gibi sen nisanda motoru alacaksan 14 Şubattaki sınava giriceksin 15 marttada ehliyetin elinde olcak paşa paşa biniceksin öteki türlü mayıstaki sınava kalırsın...

Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    talihsizliğine gerçekten üzüldüm. bir an başıma geldiğini varsayarak yıkıldım. sen bencede pazartesi bi bak. iinşallah uğraştırmazlar seni boşuna..
    inşallah halledicem abi darma duman oldum bi ara dedim motorumu satsam napsam ama olucağı varmış işte...

Motosikleti
    My Kawa..
    abi işte dediğim gibi sen nisanda motoru alacaksan 14 Şubattaki sınava giriceksin 15 marttada ehliyetin elinde olcak paşa paşa biniceksin öteki türlü mayıstaki sınava kalırsın...
    eyvallah... bilgilendirdiğin için teşekkürler..

Tekrardan dilerim ki ehliyetini alır, kazasız belasız motoruna binersin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Rabbim sabır versin.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Geçmiş olsun arkadaşım. Buna benzer bir olay da benim başıma geldi.

Temmuz başında kayıt olup ehliyetimi aralıkta almıştım. Meğerse bizim kurstaki

sekreter beni o döneme yazmayı unutmuş ve bu sebeple bir sonraki döneme

yapmış kaydımı. Bu tür olaylar hoş olmamakla beraber Türkiye alışılması gereken

şeyler. Zira Türkiyede bu konumda çalışan insanlar genellikle asgari ücret veya

biraz daha üzeri maaş alıyorlar. Durum böyle olunca hepsinin kafasında daha

iyi iş bunlunca bu işi bırakırım düşüncesi var. Ve bu sebeple birçok insan doğal

olarak işini sahiplenemiyor.

Ben bu tür sorunların kaynağının düşük maaş olduğu kanısındayım.

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Sınav sonuçlarını bir al ona göre hareket et bence
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    way be bende bi önceki sınavda alıdım ehliyeti ama hiç sorun olmamıştı..valla şans seninlide kardeş yaw ..merak ettim hangisi bu benim aldıgım yer gelişim hiç böyle bi sorun olcanı zannetmiyorum onlar baya dikkatli çalışıyolar ben çok memnundum..geçmiş olsu kardeş
    gelişimde öle sorunlar yaşamazsın zaten,istanbul kadıköyde gelişim ama arkadaşın bahsettiği yer izmir sanırım.

tam 3 ay değil abi 14 şubatta sınav var 1 ay sonrada ehliyeti trafikten alırsın 15 mart gibi yani...
    kardeşim sen bence arkadaşların dediği gibi vakit geçirmeden bir dilekçe ile durumu haberdar et.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun.. bozma bu kadar moralini. bir yanlış anlaşılma, bir hata olmuş. Kursun işgüzarlığı işte! Cana gelmesin, gerisi bir şekilde hallolur kardeşim. Ceza olarak bir dahaki sınavda tüm masraflarını kurs karşılasın, o şekilde konuşursun. Kabul ederler diye düşünüyorum. Selamlar.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Aynı şeyleri bende yaşadım

Kursa yazıldım lazım olan evraklarıda hepsini tamamlayıp imtihan öncesi verdim
    buraya kadar herşey normal sınavda dağıtılan soru kitaplarına kadar bana söylenende sadece motorla ilgili 20 tane sorudan sınav gireceğim baktım önümde Trafik motor sağlık gibi bi dünya kitapçık işin garibi ben B sınıfını Trafikten aldım o zamanlar sağlık dersi yoktu görevliye durumu anlattım o anda problem çözüldü sınav devam ederken durumu bir kaç kişiyle görüştüler kurs tarafından evrakların yanlış hazırlandığını B sınıfı oldoğundan A2 için sadece motosiklet sorularından sınava girmem yeterli olduğunu bu arada zamanda geçti bana tekrar zaman açıp 20 soruyu cevaplamam istendi. sonuç: Soruları yaptım bu yanlışlıkta anı olarak hatıramda kaldı.

Sana yapılan bu yanlışlık kursun hatası sakin bir şekilde durumu anlat onlar işi düzeltir motorla ilgili sorulardan geçtiysen ehliyetinide alırsın.

Sonuçları burada yazarsan bilgilenmek açısından faydalı olur.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

abi sınıftaki hoca ben hiç bişey yapamam ya soruların hepsini yapıcaksın ya sadece motoru yapıcaksın yada hiç girmiceksin dedi en mantıklı seçenek hepsini yapmak geldi yaptım motoru kesin geçtim ilk yardımda tamam ama trafik berbat bikaç güne sorular ve cevapları açıklanıcak bi kontrol edip geçtim mi kaldım mı bakıcam ona göre hareket edicem hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)