teşekkür ederim kardeşim bakıcaz görücez
hayır o değil sinirlenip daha çok binicem motora bide trafikten ceza yicez o olcak
teşekkür ederim kardeşim bakıcaz görücez
hayır o değil sinirlenip daha çok binicem motora bide trafikten ceza yicez o olcak
gecmiş olsun arkadaşım işin zor benim nefret ettiğim kağıt işleri işte
formaliteler bak neye patlıyor
cok gecmıs olsun bızım sınıftada dayının tekını kandırmıslar surucu kursu kandırmıs yerıne baskasını sokcaz dıye bu sınavda kendı bayındırdan buca ya gelmıs sınav ıcın
Sertifikan Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkacak nasıl olsa, bu yüzden kurs ile dalaşmak yerine motordan geçtiğin açıklandıktan sonra hemen bağlı olduğun milli eğitim müdürlüğüne koş, orda çözersin bende sorunu.
Zamanında E sınıfına geçiş yaparken kurs sayesinde bende tüm derslerden sınava girmiştim ama ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde önceki sahip olduğum sınıfa göre muaf olmam gereken dersleri kabul ettirip ona göre sertifikamı almıştım
geçmiş olsun... umarım boşa beklemezsin.. Hayırlısıyla vermişsindir sınavını..
Bu arada beni mazur görün bişi dikkatimi çekti, Ehliyet sınavları belirli aylarda mı (3 ayda bir) oluyor? ilk ne zaman başlıyor? 2009 da almayı düşünüyorum ben mart gibi düşündüm ama?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Ben olsam tüketici mahkemesine başvurur ve tazminatını alırdım.
ben kursa henüz yazılmadım ama nisanda motoru almayı düşünüyorum o yüzden de mart gibi kursa yazılıp ehliyet alırım diyodum.. nisandan önce ne zaman alabilirim en son? B Sınıfını alalı çoook oldu..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
talihsizliğine gerçekten üzüldüm. bir an başıma geldiğini varsayarak yıkıldım. sen bencede pazartesi bi bak. iinşallah uğraştırmazlar seni boşuna..
abi işte dediğim gibi sen nisanda motoru alacaksan 14 Şubattaki sınava giriceksin 15 marttada ehliyetin elinde olcak paşa paşa biniceksin öteki türlü mayıstaki sınava kalırsın...
inşallah halledicem abi darma duman oldum bi ara dedim motorumu satsam napsam ama olucağı varmış işte...
Rabbim sabır versin.
Geçmiş olsun arkadaşım. Buna benzer bir olay da benim başıma geldi.
Temmuz başında kayıt olup ehliyetimi aralıkta almıştım. Meğerse bizim kurstaki
sekreter beni o döneme yazmayı unutmuş ve bu sebeple bir sonraki döneme
yapmış kaydımı. Bu tür olaylar hoş olmamakla beraber Türkiye alışılması gereken
şeyler. Zira Türkiyede bu konumda çalışan insanlar genellikle asgari ücret veya
biraz daha üzeri maaş alıyorlar. Durum böyle olunca hepsinin kafasında daha
iyi iş bunlunca bu işi bırakırım düşüncesi var. Ve bu sebeple birçok insan doğal
olarak işini sahiplenemiyor.
Ben bu tür sorunların kaynağının düşük maaş olduğu kanısındayım.
Sınav sonuçlarını bir al ona göre hareket et bence
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
geçmiş olsun.. bozma bu kadar moralini. bir yanlış anlaşılma, bir hata olmuş. Kursun işgüzarlığı işte! Cana gelmesin, gerisi bir şekilde hallolur kardeşim. Ceza olarak bir dahaki sınavda tüm masraflarını kurs karşılasın, o şekilde konuşursun. Kabul ederler diye düşünüyorum. Selamlar.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Aynı şeyleri bende yaşadım
Kursa yazıldım lazım olan evraklarıda hepsini tamamlayıp imtihan öncesi verdim
buraya kadar herşey normal sınavda dağıtılan soru kitaplarına kadar bana söylenende sadece motorla ilgili 20 tane sorudan sınav gireceğim baktım önümde Trafik motor sağlık gibi bi dünya kitapçık işin garibi ben B sınıfını Trafikten aldım o zamanlar sağlık dersi yoktu görevliye durumu anlattım o anda problem çözüldü sınav devam ederken durumu bir kaç kişiyle görüştüler kurs tarafından evrakların yanlış hazırlandığını B sınıfı oldoğundan A2 için sadece motosiklet sorularından sınava girmem yeterli olduğunu bu arada zamanda geçti bana tekrar zaman açıp 20 soruyu cevaplamam istendi. sonuç: Soruları yaptım bu yanlışlıkta anı olarak hatıramda kaldı.
Sana yapılan bu yanlışlık kursun hatası sakin bir şekilde durumu anlat onlar işi düzeltir motorla ilgili sorulardan geçtiysen ehliyetinide alırsın.
Sonuçları burada yazarsan bilgilenmek açısından faydalı olur.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
abi sınıftaki hoca ben hiç bişey yapamam ya soruların hepsini yapıcaksın ya sadece motoru yapıcaksın yada hiç girmiceksin dedi en mantıklı seçenek hepsini yapmak geldi yaptım motoru kesin geçtim ilk yardımda tamam ama trafik berbat bikaç güne sorular ve cevapları açıklanıcak bi kontrol edip geçtim mi kaldım mı bakıcam ona göre hareket edicem hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)