Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yol Üstünde Mazot

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı buralpdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varedero ile sivasa giderken, izmit körfezi geçerken ilerisine baktığımda yolu ıslak zannettim 80km. ile mazota girdim. girmemle beraber motorun arkası yanıma geldi debriyajı sıkamadan bir baktım yerdeyiz motor önde ben arkada döne döne kayıyoruz. .hemen polis çağırdım sonuç koca bir hiç............ polisler çaresizce ellerinden birşey gelmediğini anlattılar. bende onlara şunu söyledim birgün sizin arkadaşınız ölürse o zaman birşeyler yaparsınız. benim zorumla itfaiyeyi çağırdılar yolu yıkattılar.
    Geçmiş olsun demek adet'den oldu ma yapacak ya da denecek başka birşey yok malesef...
    Geçen yıl İzmir / Karabağlar da aynı olayı ben yaşadım! bereket 100cc Cub ile ama yinede 65-70km sürat vardı.....
    Tehlikenin kaynağı; Yakıt filtresi düşen ve deposu tamamen boşalan bir belediye otobüsü
    önümde 80'li bir şahin vardı ve dört yollu kavşağa yaklaşırken yol ileride parlamaya başladı ama daha ileride yani mazotlu asfaltın başlangıcından belki 50mt geride bir Polisin çaresiz bir şekilde sağa sola hareketler yaptığını ve bağırmakta olduğun çok rahat görebiliyordum, o anda olan oldu zaten ve mazot'un üzerine çıkarak ayakkaların tabanı mazot üzerinde slalom yapmaya başladım...frene dokunmak aklımdan bile geçmedi....
    şahin zor bela orta şeride attı kendini.....bana yol açıldı......100-150mt kadar kaydım ama son gayretle kuru zemine kaçmaya çalışsamda, ön lastiğin kuruya çıkmasıyla lastik top gibi durakta duran belediye otobüsünün altına kaymamız bir oldu! bereket mazottan dolayı her hangi bir yaralanma olmadı ama bizden önce oarad kaza yapan 5-6 aracı gördükten sonra emniyeti sağlamaya çalışan Polis memuruna en alasından verdim veriştirdim yetmedi 155'i arayarakta konu hakkında fikrimi en uygun dille ifade ettim......
    POLİS güvenliği araçlar mazot üstüne çıktıktan sora sağlamaya çalışıyor bu anlaşılırmı arkadaşlar

Amamn dikkat ıslak zeminlere
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mazot bu kadar ucuzmuki yere döküyorlar
    Neredeyse benzinle kafa kafaya geldi.Saygılar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler