Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Seyhan 150C için modifiye ??

REKLAM ALANI

mrblar arkadaşlar ben bi cahillik yaptım bu yaz arkadaşların gazıyla kanuni aldım kanuni al kanuni al kanuni almayanı dövüyolar neyse aldık gitti fena bi motor değil subap kapaklarından gelen ses dışında şikayetçi dğilim fakat modifiye göze hoş duran bi motor yapmak istiyorum bu motora ne gibi modfiyeler yapabilirm ama doğu anadolu motoru gibi rengarek bulduğunu takıstır tarzı diğil sade şık göz alıcı bişiler istiyorum öneri ve görüşlerinizi bekliyorumm..(jantın iç kısımlarında kırmızı şerit var fakat hafif kalkmalar olduğu için çıkarıp normal jant çevresine yapıstırmak istiyorum bu seferde bant izi kalıyor iç kısımda nikelajın üstünde ve hiç bi deterjanla ojeyle çıkmıyor.?? )
    Not:üstteki 2 resim ile en alttaki iki resim benim motorum.- diğerleri temsili

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bırak elleme kalsın

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    motorun hayırlı olsun.
    altenatiflerim arasında 150 c de vardı ama kelepir windy buldum onu aldım.
    bende kanuniye şüphe ile yaklaşıyordum ama şimdilik memnunum.bence titreşimi hariç o kadar da kötü değil kanuni. en kötü yanı üzerine biraz fazla koyup ybr veya cbf alma ihtimali.

motora yapacağın en iyi modifiye lastiklere beyaz yanak yapıştırmak olur. buna oldukça benzeyen mondial125ktde gördüm çok yakışmıştı.motorun klasik tasarım olduğu için fosforlu şerit uygulaması yakızmaz ama yine de sen bilirsin.

ön kısıma ufak yuvarlak farlar var extradan onlardan takarsan bir de arkaya siyah deri çantalardan alırsan çok daha kullanışlı ve güzel bir motorun olur.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben olsam, motorun arkasındaki bütün koruma demirlerini çıkarır, artçı için şaseye normal ayak pegi takardım. Motoru düz siyah yada kırmızı renge boyatırdım.. Sisybar'ı kaldırırdım. Sen getir motoru ben yapayım begenmezsen kendin yap o zaman
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

hehe ben chooper modeli sevmiyiorum onun için öne küçük sisy farlar arkaya deri çanta bana ters )) ama beyaz yanak taktım güzel oldu başka ne olabilir ki acep ?

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam, motorun arkasındaki bütün koruma demirlerini çıkarır, artçı için şaseye normal ayak pegi takardım. Motoru düz siyah yada kırmızı renge boyatırdım.. Sisybar'ı kaldırırdım. Sen getir motoru ben yapayım begenmezsen kendin yap o zaman
    öylede motorun orjinalni bozmak istemiyorum hani orjinal ama şık böyle :D:D

ARKADAŞLAR BEN YAPTIM :D demirleri çıkardım koltukla oynadım sosis koruma demiri falan baya bi masraf yaptım sinyalleri değiştirdim direksiyonu alçalttım ancak bişeyi gördüm eşşek yine eşşek :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    modifiyeyi boş verde.motorundan eğer şangır şangır bir ses geliyorsa çabuk yaptır....... piyano yatağı diye bir parça var o gevşemiş. ve eğer o kopup silindirin iyice altlarına düşerce dahada masraflı olur söyliyim.... ve şunuda söyliyim bir daha böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorsan vites değişirken debriyajı hızlı bırakma....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47023161/detay

işte arkadaşlar modifiye edilmiş seyhanım saygılar (:

Arkadaşlar fotoğrafları açamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)