Kanuni Seyhan 150C için modifiye ??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
motorun hayırlı olsun.
altenatiflerim arasında 150 c de vardı ama kelepir windy buldum onu aldım.
bende kanuniye şüphe ile yaklaşıyordum ama şimdilik memnunum.bence titreşimi hariç o kadar da kötü değil kanuni. en kötü yanı üzerine biraz fazla koyup ybr veya cbf alma ihtimali.
motora yapacağın en iyi modifiye lastiklere beyaz yanak yapıştırmak olur. buna oldukça benzeyen mondial125ktde gördüm çok yakışmıştı.motorun klasik tasarım olduğu için fosforlu şerit uygulaması yakızmaz ama yine de sen bilirsin.
ön kısıma ufak yuvarlak farlar var extradan onlardan takarsan bir de arkaya siyah deri çantalardan alırsan çok daha kullanışlı ve güzel bir motorun olur.
-
Moderatör
Ben olsam, motorun arkasındaki bütün koruma demirlerini çıkarır, artçı için şaseye normal ayak pegi takardım. Motoru düz siyah yada kırmızı renge boyatırdım.. Sisybar'ı kaldırırdım. Sen getir motoru ben yapayım begenmezsen kendin yap o zaman
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
hehe ben chooper modeli sevmiyiorum onun için öne küçük sisy farlar arkaya deri çanta bana ters )) ama beyaz yanak taktım güzel oldu başka ne olabilir ki acep ?
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Ben olsam, motorun arkasındaki bütün koruma demirlerini çıkarır, artçı için şaseye normal ayak pegi takardım. Motoru düz siyah yada kırmızı renge boyatırdım.. Sisybar'ı kaldırırdım. Sen getir motoru ben yapayım
begenmezsen kendin yap o zaman
öylede motorun orjinalni bozmak istemiyorum hani orjinal ama şık böyle :D:D
-
ARKADAŞLAR BEN YAPTIM :D demirleri çıkardım koltukla oynadım sosis koruma demiri falan baya bi masraf yaptım sinyalleri değiştirdim direksiyonu alçalttım ancak bişeyi gördüm eşşek yine eşşek :/
-
modifiyeyi boş verde.motorundan eğer şangır şangır bir ses geliyorsa çabuk yaptır....... piyano yatağı diye bir parça var o gevşemiş. ve eğer o kopup silindirin iyice altlarına düşerce dahada masraflı olur söyliyim.... ve şunuda söyliyim bir daha böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorsan vites değişirken debriyajı hızlı bırakma....
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47023161/detay
işte arkadaşlar modifiye edilmiş seyhanım saygılar (:
-
21 Aralık 2015, 22:20
Arkadaşlar fotoğrafları açamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)