yağmurun altınsa 12 km yol
Reklamlar
-
24 Aralık 2008, 12:46
Forumdan Uzaklaştırıldı
yağmuru tam geçirmeyen malzeme daha ben görmedim..su bi yerlerden mutlaka yol bulup sızıyor ..mutlaka bi taraflar ıslanıyor..Çözüm en iyisi yağmurda motora binmeyeceksin.Revitin HQ eldiveni 10 dakka yağmur yiyince sünger gibi oluyor..çektiği suyu tahmin edemezsiniz.
Reklamlar
-
24 Aralık 2008, 13:08
Mersin İl Temsilcisi
ozaktasi adlı üyeden alıntı
yağmuru tam geçirmeyen malzeme daha ben görmedim..su bi yerlerden mutlaka yol bulup sızıyor ..mutlaka bi taraflar ıslanıyor..Çözüm en iyisi yağmurda motora binmeyeceksin.Revitin HQ eldiveni 10 dakka yağmur yiyince sünger gibi oluyor..çektiği suyu tahmin edemezsiniz.
abicim hakılısın ama kalitede gözetirken işlevsellik de gözetmeli insan. ben yağmurluklarımla, botlarımla 660 km yağmur altında yol yaptım ( sabah 6 dan yol bitene kadar wc, yakıt molalı ), sulu kar bile yağdı ve sonuçta sadece üşüdüm....
benim en büyük sorunum vizörün ve gözlüğümün buğu yapması. buna bir türlü çözüm bulamadım ben :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
24 Aralık 2008, 14:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
Eldiven olarak Revitin kışlık eldiveninide kullandım ,,Ixon eldivende ,,Ixs eldivende kullandım..hepside sünger gibi suyu çektiler...şimdi Marmot un özel dağcılar için üretilen Work eldivenini Adrenalin den sipariş geçtim..inşallah bu eldiven su geçirmez yoksa bi daha kışın yağmurlu havada motora binmeyeceğim...Eldivenin su geçirmesi en kötülerden en kötüsü.
Revit H2Q Hydra tex 180 liraya aldım --120 liraya satacağım..Cillop gibi su geçirir..ama yağmur yoksa sıcak tutar..535 2161626
-
24 Aralık 2008, 14:59
vallaha yagmurda motor suren :D ve adli dengesi genede yerınde olan tek ınsan değilmişim güzel :D bende sewerım yagmurda motorumu
yürekçe adlı üyeden alıntı
abicim hakılısın ama kalitede gözetirken işlevsellik de gözetmeli insan. ben yağmurluklarımla, botlarımla 660 km yağmur altında yol yaptım ( sabah 6 dan yol bitene kadar wc, yakıt molalı ), sulu kar bile yağdı ve sonuçta sadece üşüdüm....
benim en büyük sorunum vizörün ve gözlüğümün buğu yapması. buna bir türlü çözüm bulamadım ben :(
biraz ilkelce ama çok özür diliyorum bezi tükürkle vizörunu içten sil bak bugu yapıyomu bıdaha :D çok ciddiyim
-
24 Aralık 2008, 15:29
-
25 Aralık 2008, 00:41
ben bi kere yağmurda cebeci ye gitmiştim bitanede ybr vardı yanımda beraber ama nasıl bil yağmurdu anlatamam zaten köy yolu lastikler iyiydi ozaman gazlıyodum gazlıyabildiğim kadar ybr arkamdan zor geliyodu yusuf yusuf etmekten ama ibre bi ara 90 nı gördü su göletine bi daldım 50 düştü motor ben dedim herhalde yerde büyük takoz filan vardı lastik ona girdik ama öle böle atlatmıştık ama nasıl zevk aldım anlatamam geçen sene kışında karda çıkardım motoru hemen aldım benim köpeğin zinciri bi sardım arka lastiğe uçlarını da telle bi sardım ama millet nasıl bakıyor bana aynı uzaylı görmüş gibi bitane polis amca vardı okadar baktıki ben dedim kesin durduracak alacak beni aşşağı sonra bişi yapmadı hatta 25 km sürat yapmıştım jandarmanın arkasından
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
26 Aralık 2008, 00:09
iyi macera yapmışsın.anısı kalır
-
26 Aralık 2008, 01:29
ben motosikletimi yılın hemen 300 gününde kullanıyorum. yağmur çamur bana vız gelir geçen hafta yağmurun yağmasına aldırmadan eşimle birlikte Manisa da ki arkadaşlarımızı görmeye gittik.Giderken de gelirken de bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı ama bize hoş ve keyifli anlar yaşattı.
Yağmur da motosiklet kullanmak güzel bir duygu
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
26 Aralık 2008, 02:24
Mersin İl Temsilcisi
caracalstar adlı üyeden alıntı
vallaha yagmurda motor suren :D ve adli dengesi genede yerınde olan tek ınsan değilmişim güzel :D bende sewerım yagmurda motorumu
biraz ilkelce ama çok özür diliyorum bezi tükürkle vizörunu içten sil bak bugu yapıyomu bıdaha :D çok ciddiyim
eğer çözüm bu ise ben bütün yaz vizörüme tükürük biriktirirm yaw... yarın kessin deneyecem... htta sektörü genişletip tamıtılmış tükürük sanayii bile kurabiliriz.... zengin olucam zengiiiin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
26 Aralık 2008, 03:17
-
27 Aralık 2008, 00:24
peki ıslanmaması için eldivenden önce simitçilerin felan taktıkları poşet eldiveni deneyen oldumu elin ıslanmaması için bana mantıklı geldi fakat eldiven ıslanıp buz gibi olduktan sonra elinin kuruluğu ne kadar fayda eder bilemiyorum denemek lazım
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)