Yaa ben oraya girsem yemin ediyorum kafayı bozarım :D
Abi şimdi kalktım ben farz-ı mual masrafı neyse efini püfünü ödedim, dedim ki motorumu istiyorum ve bir tane çizik olmuyacak üstünde desem... ve resimdeki Motosikletlerin en altında ise Motur, nolacak? Vallaha sürüm sürüm süründürürüm mahkemelerde sorumlu kişiyi. Yazık yaws.. bööle rezalet olmaz .Milli servet bu ya..Töbe töbe..
o sarı motosiklet hyousung muydu banamı öyle geldi
benim bi arkadaş orda motorunu almaya gitmişti aradan 2 yıl geçtiği için motor en altta kalmış vinnçle çıkarmışlar
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
bunlada anca motor baglarlar ...başka işleri yok çünkü..millet alkollü geziyo arbayla bunlarda olur olmadık şeylere motor baglarlar
çok üzücü bi durum,
ama devlet te haklı kayıtdışı ekonomi diyoruz alsana kayıtdışı ekonomi.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Adamların Ehliyetı yok Yakalanıo moped felm cıkarmaya kalksa 1500-2000 ödıcek zaten fiyatı 500-600 adam nıe alsın al sana cöplük:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
yazık be ordaki her motor birilerinin eli ayağı vazgeçilmeziydi belkide
devlet gözyaşına bakmıyorki ehliyet almaya kalkan şamar oglanına dönüyor nereye gidilse bi ton para veriyon bi imza atıyolar para alacak başka yere gönderiyorlar
vergiler yüzünden en çok tutulan motorlar 100 cc altı motorlar
muayene kasko cart curt herkes bu belgelerle uğraşamazi
ben şahsen hiç sevmiyorum muayeneydi vergi dairesiydi plaka işlemleriydi cartıydı curtuydu...
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
vay anasını hıc bu kadar motoru bır arda gormemıstım...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
heyy orası bizim grup olarak gittiğimiz cafenın oto parkı degılmı yahuu
hanı fazla boşluk kalmamıştıda otoparkta üst üste ıstiflemiştik motorları
bu tür otopark görevlileri,
durma süreleri 1 seneden fazla olmuş olan motorların parçalarını satıyorlar zaten,
ist,sultançifliğinde var emniyet otoparkı,
orada parça temın etmek pek zor degıl,
sadece tatlı dille sohpet etmek gerekıyor birazcık,
oyle motorlar varki şasi numarasına kadar silinmiş,
adam söylüyor çok sahıplerını bulduklarım oldu dıye,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
burayı biliyorum.bir moped meraklısı olarak içim gitti. param olsa 3er beşer toplayacam oradaki el yapımı olan veya çok temiz olan mobiletleri.:D
yazık kimbilir her birinin nasıl yol hikayeri vardır.
pehh.. milli servet i sorlanlara.. bu sadace milyonda biri..
GKN MOTORS
Milli Servet Hepsi Ne Hallerde Yazık
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
yuh ya.. üst üste motor mu koyulurmuş..
devlet kendi malını bize emanet ettiği zaman askerlikde yada memuriyette ufak birşey olsa canımıza okuyor. zimmet işlerini bilirisiniz.
bunlarda birilerinin motorları değil mi.. belki adam gelecek alacak. devlet babanın önünde boynumuz kıldan ince diye diye böyle oldu işte..
üst üste üst üste s..mışlar motorların içine.. yuhhh
orda isteyen yedek parçayı öylede güzel alıyor ki...yazık günah insanların malı sanki hırsızlık yapıpta mı çaldılar?birini mi ezip öldürdüler?adam aprayı werip mal alıyor alırken werdiği dünya kadar wergi yetmezmiş gibi zorla bir sürü apra sürekli sağılıyor insanlar.devlet..nede güzel kurmuş düzenini...fakiri sömür zengine çalması için kapı aç..
Burada bir doğru bir yanlış var; doğru olan ruhsatsız motosikletlerin trafikten men edilmesi yanlışsa motosikletlerin üst üste balık istifi gibi atılması. Motosikletinin eksiğini tamamlayan biri almaya geldiğinde motorunu nasıl bulacak bulursada sağlam olacakmı?
Tamam evrağı eksik olanın motorunu bağladın.. E hadi diyelim devletin cebinden gitmesin çekici parasını da istedin.. Ey devletlüm otopark parası niye istersin? Hadi istedin aylık 10-15 istesen, günde 7 milyon koysam bir kenara taksitle motor alırım zaten.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ya arkadaşlar ikinci el yedek parcalar nerden geliyor sanıyordunuz ki işte buralardan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)