o başkaları dediğin benim gerçek motorcu dostlarım.. ben senin gibi tanımadığım kişiler hakkında ukalalık etmem..
seninle daha öncede başka bir topicte karşılaşmışız..merak edenler
buradan bakabilir..
paylaştığım bilgiler eğer varsa bizzat kendi tecrübelerimdir.beni şahsen tanıyanlar bunu teyid eder.
1993 - danimarka finlandiya (dünya kasa fuarı)
1996 -97 bulgaristan (13 kez- uzun araç kullanımı)
2002 -almanya (otomotiv sektörü bayii gezisi)
2004 2005-gürcistan-ermenistan azerbaycan (otomotiv sektörü yurt dışı satışları)
2005-yunanistan ( 2 günlük bir iş)
2005 - çin (2 kez otomotiv yedek parça ürün tedariği)
2004 -kazakistan (33 gün ahmet yasevi üniversitesi özel iş)
2005 - ırak ( 17 kez otomotiv yedek parça satış -tahsilat mercedes actrosla tek başıma)
2005 -iran -suriye-ürdün (otomotiv sektörü müşteri ar-ge)
öngörülen saçma sapan tehditleri unutmayınki daha fazlası bizim ülkemizde olmuyormu..yoklayın
bakalım hafızalarınızı...
bende onu demeye çalışıyorum zaten senın ne tür motorlarla nerden nerelere hangi koşullarda gittiğini biliyorum..
o ülkeler hakkındaki yazılanların %5 ine katılırım. o %5 de zaten motora bindiğin zaman aldığını riske eşittir. kuzey ırağa bağdata bir çok kez geçtim.her seferindede kamyonla yedek parça götürüyordum.
lübnan dağı anlamına gelen yabancıların ve benim kaldığım otele bomba yüklü araç girdi otel havaya uçtu.. bende bir kaç saat önce ayrılmıştım..
can boğaza gelmeden , ne bir nefes fazla ,ne bir nefes eksik...
daha önceki yazılarımda bu ülke hakkındaki endişem özellikle hasan için türkiyeyi günü birinde terkedip buraya yerleşeceği idi. çok çok güzel bir ülke.. türkistana gitmiştim ama daha sonra 30 günlük misafirliğimde bir çok şehirlerinide dolaştım . hem ziyaret hem ticaret olsun diye. türkiyenin 4-5 katı büyüklüğünde bir ülke.. mesafeler uzun ve çok keyifli.. dil sıkıntısı çekmezsiniz çok kolay anlaşırsınız o insanlarla..gönül isterki en fazla zamanı buraya ayırın..iletişimde internette sorun yok.bankacılıkta,atm lerde sorun yok.